Превъзбуденият Домусчиев обижда и крещи на журналист от БТВ!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Демба Ба
Контакти:

Re: Превъзбуденият Домусчиев обижда и крещи на журналист от

Мнениеот Демба Ба » 17 май 2015 14:34

Ей, как гракнаха ганьовците срещу Домусчиев, че нарекъл някакъв журналист олигофрен. Самите те по цял ден наричат журналистите олигофрени, но когато го каже някой друг, изпадат в морален потрес и плющяща назидателност. Особено когато този някой е успял.
Ами, да, много журналя са олигофрени и не знам защо е цялата истерия. Нима истината изисква някаква специална, лъскава форма, за да бъде казана или някакъв аналгетик, за да не ви боли от нея? Или Домусчиев трябва да ви пита как да говори, щото вие сте слово Божие?
Ама, ТРЯБВАЛО да се държи еди как си..
Не, бе, ганьовци, нищо не ТРЯБВА ; особено пък когато го изисквате вие. Изобщо не е длъжен да се съобразява с вашия ресентимент и критериите ви за етикет и добро поведение. Ако не ви харесва поведението му, идете му го кажете в очите, какво само лаете като бъхливи помияри?

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 17 май 2015 14:39

Имам данни и за първенството в А група - вестник Меридиан мач 31.05.1999г.

Какво е интересното: Добруджа - 7 333 зрители средно на мач и Шумен - 6 000 средно на мач, имат по добра посещаемост от "сърцата милиони" - ЦСКА - 5 933 зрители.
В Североизточна България винаги е имало сериозен интересен към футбола - Добруджа и Шумен са били винаги в топ 6 по посещаемост когато бяха в А група, същото се отнася и за Дунав, Лудогорец и Светкавица когато бяха в Б група
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 17 май 2015 14:45

snakebite написа:Имам данни и за първенството в А група - вестник Меридиан мач 31.05.1999г.

Какво е интересното: Добруджа - 7 333 зрители средно на мач и Шумен - 6 000 средно на мач, имат по добра посещаемост от "сърцата милиони" - ЦСКА - 5 933 зрители.
В Североизточна България винаги е имало сериозен интересен към футбола - Добруджа и Шумен са били винаги в топ 6 по посещаемост когато бяха в А група, същото се отнася и за Дунав, Лудогорец и Светкавица когато бяха в Б група

Само преди няколко години 6-7 преди края на шампионата на Б група Дунав имаха шансове за А група и няколко мача на стадиона ходеха по над 10 000 зрители. Въобще няма какво да им се обяснява на хейтърите, които си намериха нова тема. Жалко за тях само, ще се спукат от яд!
Аз съм от Микре Юнайтед

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 17 май 2015 14:52

iliyan написа:
mozart написа:Малоумният и неграмотен бакшиш от Влашко се е развихрил. Явно за него 500 незаети места от 7000 е прзен стадион! Илианчо голям си *****к!

[offtopic]Илиянчо може да викаш на неграмотният си нероден син.За разлика от теб аз поне имам професия с която си изкарвам хляба и няма нужда да се дупя на Киро Гела.Преди малко ли приключи с тутурутките които правиш на Киро и реши да информираш затова :lol: :lol: :lol: И запомни не съм от Влашко.Когато Видин в бил град на мястото на Разград не е имало дори и село ,а само пасище на което пасат и серат говедата.[/offtopic]

[offtopic]Срамна работа няма, но твоята не изисква нищо или поне според мен основното образование е нищо. Аз също имам професия, малко по-интелигентна и изискваща повече мозък от това да въртиш волана, но какво от това. Въпросът беше, че може би заради основното ти образование, не можеш да пишеш правилно по български, а също така и не можеш да направиш елементарна сметка. Синът ми след няколко години ще завърши основно образование, а вече се справя доста по-добре от теб и по двата визирани от мен предмета. Това пък от друга страна ми подсказва, колко ли е реално и основното ти образование? Но нека да не издребняваме, ще приема, че си завършил реално 6-ти клас и толкоз.[/offtopic]
Аз съм от Микре Юнайтед

Brabam

Мнениеот Brabam » 17 май 2015 15:24

mozart написа:
snakebite написа:Имам данни и за първенството в А група - вестник Меридиан мач 31.05.1999г.

Само преди няколко години 6-7 преди края на шампионата на Б група Дунав имаха шансове за А група и няколко мача на стадиона ходеха по над 10 000 зрители. Въобще няма какво да им се обяснява на хейтърите, които си намериха нова тема. Жалко за тях само, ще се спукат от яд!

Te и ЦСКА преди години са играли полуфинали за КЕШ, ама се гледа какво е настоящето, не какво е било някога. 1999 година на софийското дерби се събираха по 20-30-40 хиляди човека, сега пряко сили събират по 10, но тогава пък нямаше канали с десетки мачове на ден и интернет на корем.
Ч-Б П Д В Е М

samo_levski
Контакти:

Мнениеот samo_levski » 17 май 2015 16:20

разбира се че има нужда от тази трибуна ,защото Лудогорец играе в Европа и искате или не представя България !

като е такъв случая, то се надявам повече лудогорец да не ходи в софия да играе мачовете си от шампионска лига. ще ходи ли лудогорец пак в софия или не?

ако ще играе пак на васил левски - какъв е смисъла от трибуната? във вътрешното първенство и половината стадион не можете да си напълните.

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Контакти:

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 17 май 2015 16:29

Дайте да не си кривим душата: успехите на Лудогорец последните 4 години са безспорни, без значение как се държи собственикът им. Но гледам, че тук някои колеги от северо-изтока много са си повярвали, че сънуват някакви десетки хиляди на арената им в 30-хилядното градче. Отсега ви казвам: няма да стане. Изпуснахте психологическия момент да обедините провинцията и хората там да ви заобичат. Факторите и причините за това са много, но една от тях е и поведението на г-н Домусчиев и цялата кохорта около него.
Помнете ми думата: ако тази година и следващата не влезете в някои от групите /Ле и ШЛ/ с отборчето ви е свършено. Живейте за мига и стига сте си го мерили с този и онзи. Няма смисъл.
Един колега се опита да сравнява направеното от Цветан Василев в Ботев и от Домусчиев в Лудогорец. Няма база за сравнение: нашият Цецо бъкел не разбираше от футбол, а се оказа, че и от мениджърство не разбира кой знае колко, за него футболът беше между другото, докато за Гелчо футболът е фикс-идея да се докаже и затова в Лудогорец успяха да постигнат много.

iliyan

Мнениеот iliyan » 17 май 2015 16:33

Моцартчо(как не те е срам да ползваш името на такъв велик човек за ник)[offtopic]ако се беше по интересувал щеше да знаеш , че всички сериозно работодатели и фирми правят психоизпит под един или друг начин.
Там където аз работя няма да те допуснат дори до входа.Щом работиш във фирма където няма такива неща не ми я хвали.Явно работиш в някоя квартална бакалия и си мислиш , че си много велик.И само нискообразовани чатърчета слагат повече от един в друг пост.Но ти откъде да го знаеш това в Хразград няма кой да ти каже такива работи.От такъв чалгар като теб ми ясно какво чалгарче се е пръкнало.Водили да го слуша Цеца и Джена ?! Изпаднахте ли в див ектаз след новият химн на Деси Слава :lol: :lol: :lol: Или Киро те е пропуснал не ти е подарил от нулевите билета :P[/offtopic]
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
radoslav_rashkov
Контакти:

Мнениеот radoslav_rashkov » 17 май 2015 18:23

Libera написа:23 СТРАНИЦИ с "мнения" и писане на позиции. Ако и при това доказателство не ви става ясно, че Луноходец е най-големият и най-великият футболен проект раждан в България, не знам кога ще ви стане...може би след 7-8 поредна титла. Истината е простичка - статуквото беше заменено от друго статукво. Времето на пост-комунистическите мутри с ланците свърши и дойдоха едни нови мутри - с вид на европейци. И всички пишещи, журналя, фенове на това и онова комунистическо отроче, ВИ БОЛИ! БОЛИ ВИ, защото когато вашите президенти се носят с присъди, ги гонят от страната като опасни за националната сигурност, вие си ги браните и ги оправдавате, но ау, да не би тази новата мутра да каже нещо не в добрия тон и веднага ВСИЧКИ станахте пишман-културни, апотеози на образованието и доброто поведение! БЪЛГАРСКАТА СПОРТНА ОБЩЕСТВЕНОСТ, от псевдо-феновете, които гледат само чуждия отбор колко празни седалки имал, а техният играе пред дядовците им, от псевдо-журналистчета, които я са завършили някоя математика в СУ, я не, от ветерани-пияници, които си мислят, че светът им дължи любов, защото някога са ритали топка...ЦЯЛАТА КЛИКА сте по-жалки и от Домусчиев. Разликата е, че той може да си плаща кеш за простотията, но вашата си остава на сметката!

Подкрепям! +1962. Кандидати за мутри много, ама за лопатата няма. Иначе всички знаят да лаят, при това културно...
Изображение

Потребителски аватар
radoslav_rashkov
Контакти:

Мнениеот radoslav_rashkov » 17 май 2015 18:26

iliyan написа:
snakebite написа:Евала Либера !

А за тези които искат да им се врръщат данъците, да отидат да си ги искат и от залите в Ботевград, Самоков, Русе, Варна и от стадионите в Созопол,Монтана, В .Търново ,,може да изпускам и други !
Що не плащате (ЦСКА) на НАП бе мушмуроци, там са нашите осигуровки !
На тези списатели в Гонг-а мога да кажа - айде у лево....
Щом пуснаха снимка от друг мач с Локото , ясно им е каква е "обективността" им . Такава е и на това лекообидно журналистче, и на онова коменатторче от Диема - Илиян Енев !!
Лайте си кучета, керванът си върви !!

Няма значение откога е снимката.Поредното доказателство , че стадиона винаги е бил празен и никога няма да го напълните ако не са феновете на ЦСКА,Левски,Ботев или Локо Пд.
Една калпава трибуна не можете да напълните без Киро да раздава билети из целият град за да не стане за смях.И все пак е време да научи Киро - щом ги научил да не плащат за билети да не очаква да почнат да плащат.

То пък една гордост да си фен на Левски, ЦСКА, Локо Пловдив... Срамотия!
Изображение

Върни се в “Футбол - България”