Шок за Лудогорец - няма стадион за Шампионската лига

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
stoyankd

Re: Шок за Лудогорец - няма стадион за Шампионската лига

Мнениеот stoyankd » 08 авг 2013 12:23

Ивайло Лудогорец написа:С "минималното" уточнение , че е имало къде да преместят мача :lol:

Приятелю, ела на концерта на Роджър Уотърс, ще ти остане спомен за цял живот, вярвай ми. Имал съм щастието да гледам любимия ми Левски срещу отбори като Реал Мадрид, Барселона, Челси, Милан, Ювентус, Байерн и мн. др., много по-силни отбори от Базел напр., но вярвай нищо не е като емоцията, която преживях на концерт на AC/DC в София или на Rolling Stones в Белград. Нещата са несравними.

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 08 авг 2013 12:51

Приятелю , не се съмнявам в истиността в думите ти . Всеки с интересите си . Не съм фен на тази музика ( не слушам чалга за да не ме нападнете) , ходил съм на известни изпълнители в моя си жанр . Кажи ми правилно ли е един отбор да играе в чужбина домакинските си мачове ? Не е виновен нито изпълнителя нито клуба . Да се откажем от участие в плейофите ... това ли предлагате . Аз съм сигурен че няма да се стигне до там и всичко ще се нареди , но ако нямаше др вариант ?? :? . А ако беше който и да е друг отбор :roll:

samo_levski
Контакти:

Мнениеот samo_levski » 08 авг 2013 12:55

чорбата как си размени гостуването, пък вие не можете ли, бе? по-големи от чорбата ли станахте, че не можете?

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 08 авг 2013 13:07

stoyankd написа:
Ивайло Лудогорец написа:С "минималното" уточнение , че е имало къде да преместят мача :lol:

Приятелю, ела на концерта на Роджър Уотърс, ще ти остане спомен за цял живот, вярвай ми. Имал съм щастието да гледам любимия ми Левски срещу отбори като Реал Мадрид, Барселона, Челси, Милан, Ювентус, Байерн и мн. др., много по-силни отбори от Базел напр., но вярвай нищо не е като емоцията, която преживях на концерт на AC/DC в София или на Rolling Stones в Белград. Нещата са несравними.

Ами то изживяването за феновете на Роджър Уотърс ще е същото ако шоуто е на хиподрума в Банкя ;)
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 08 авг 2013 13:14

DrAvalanche написа:
modor написа:Министър Георгиева: Няма драма, Лудогорец ще играе на "Васил Левски"

ЗАКРИВАЙ!

Искам да видя как министърката от квотата на ДПС изважда от собствения си джоб и плаща неустойката на организаторите на концерта, за да може любимата играчка на едно зализано парвеню да играе точно на тази дата на националния стадион.

Тц ... не позна . Организаторите са резервирали датата 30.08 . Мача е на 27.08 . Просто така наречените организатори ще трябва да се бръкнат по-дълбоко в джоба и да си платят сцената да се издигне за 2 дни . Както е по-цял свят . А и както казах - може да се премести шоуто на хиподрума в Банкя .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

iliyan

Мнениеот iliyan » 08 авг 2013 16:26

Ивайло Лудогорец написа:Приятелю , не се съмнявам в истиността в думите ти . Всеки с интересите си . Не съм фен на тази музика ( не слушам чалга за да не ме нападнете) , ходил съм на известни изпълнители в моя си жанр . Кажи ми правилно ли е един отбор да играе в чужбина домакинските си мачове ? Не е виновен нито изпълнителя нито клуба . Да се откажем от участие в плейофите ... това ли предлагате . Аз съм сигурен че няма да се стигне до там и всичко ще се нареди , но ако нямаше др вариант ?? :? . А ако беше който и да е друг отбор :roll:

И кой е твоя жанр :lol: :lol: :lol:
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 08 авг 2013 18:04

Fabregas написа:После се чудя защо ни управляват Турците.. Тука всичките сте сбирщина глупаци. Къв е тоя Роджърс? Кой ще иде на него ? Баба и дядо? Той и Армин идва ама го побраха в Арената нали? Боли ме *я за тъпия ви концерт! В България се намирате, рядкост е да видиш футболен отбор стигнал толкова надалече в Европа. И вие продължавате да се цепите като най-големите убитаци. Ами излезте и ги подкрепете на мача, вместо да ревете, че ще са 2000, 3000 или 5000 човека на стадиона. Подкрепяйте хората на които им пука за футбола, а не такива като на жалките ви любими отборчета (Левски и ЦСКА) които като видят малко повечко пари и сядат да ги изпият да не изчезнат случайно за футболисти. ЗАСРАМЕТЕ СЕ!

Твоето мнение е това което доказва деградацията на нацията. Значи смятате,че събитие, което е от плебейско значение като футболен мач за по-важно отколкото културно събитие на което ще присъства музикална легенда?

teodor83 написа:
CTAHKO написа:
teodor83 написа:Национален стадион е за футбол и за спортни мероприятия, а не за някакви певци. За певците, онази мутра нали направи красива зала........

Така ли :? Я виж на Уембли колко концерта се правят и колко мача се играят за една година 8-)

От 2 месеца се знае, че имаме отбор в Шампионска лига и евентуално класиране до тук, както стана трябваше това нещо да се предвиди.
А това за Уембли не е е правилно сравнение, сам знаеш колко стадиона има в Лондон, все пак си футболен фен............

А за концерта се знае от една година!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 09 авг 2013 13:07

Е, целият рев беше напразно. Жалко само, че съперникът е Базел, а не Динамо З.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 09 авг 2013 13:31

Udoji90 написа:Е, целият рев беше напразно. Жалко само, че съперникът е Базел, а не Динамо З.

Много ме е яд за Динамо :evil: :evil: :evil: :evil:

Върни се в “Футбол - България”