Без английско и италианско първенство заради "А" група

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Боби Михайлов явно не знае правилника на УЕФА

Мнениеот JohnnieWalker » 11 юни 2011 09:34

Борислав Михайлов стана малко за смях, имайки впредвид, че явно не знае правилника на УЕФА при все, че е част от управата ! Наскоро шефа на БФС обяви, че ще блокира часовете на чуждите първенства, за да се гледа повече българското. Блокирането на часове, обаче, означава, че няма да се предават НИКАКВИ мачове в тези 2 часа и половина ! В противен случай се счита за ДИСКРИМИНАЦИЯ и БФС отива на съд ! Идеята е в блокираните часове, хората да ходят на стадиона ! Което на свой ред означава, че това е вариант САМО ако мачовете не се предават по ТВ !

RUSE
Контакти:

Re: БФС реши: Без английско или италианско първенство заради "А"

Мнениеот RUSE » 11 юни 2011 09:38

Нищо не трябва да се променя, хората го обясниха достатъчно ясно. Сегашната нормативна уредба позволява въвеждането на тази забрана, след като телевизионните права на отделните страни са под контрола на съответните федерации, които членуват в УЕФА и съответно са задължени да се съобразяват със съответните разпоредби. Щом БФС са решили да се възползват напълно от възможностите на правилника на УЕФА, то няма кой да ги спре. Тук изобщо казусът не опира до СЕМ, МЕМ, Диема или кой не. Тук не става дума за комунизъм и тем подобни, а за клаузи между частни сдружения и щом има такава клауза, то всички са длъжни да се съобразяват със становището на БФС.
И ограничението важи само за прайм-тайма, за да може парите на рекламодателите да се инвестират в български продукт, което все пак е нормално и логично.

Потребителски аватар
sven_goran
Контакти:

Re: Боби Михайлов е в грешка

Мнениеот sven_goran » 11 юни 2011 09:44

Това е точно така!
Поредната некомпетентност на БМ :idea:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Боби Михайлов е в грешка

Мнениеот rhaegar » 11 юни 2011 09:49

Да направи силно първенство с качествен футбол, тогава да разправя, как нямало да се излъчват другите. Тогава и на стадионите ще има хора и ще се гледа български футбол.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

kiko75
Контакти:

Re: Боби Михайлов явно не знае правилника на УЕФА

Мнениеот kiko75 » 11 юни 2011 10:09

[quote="JohnnieWalker"]Борислав Михайлов стана малко за смях, имайки впредвид, че явно не знае правилника на УЕФА при все, че е част от управата ! Наскоро шефа на БФС обяви, че ще блокира часовете на чуждите първенства, за да се гледа повече българското. Блокирането на часове, обаче, означава, че няма да се предават НИКАКВИ мачове в тези 2 часа и половина ! В противен случай се счита за ДИСКРИМИНАЦИЯ и БФС отива на съд ! Идеята е в блокираните часове, хората да ходят на стадиона ! Което на свой ред означава, че това е вариант САМО ако мачовете не се предават по ТВ ![/qu АВЕ МОЖЕ ЛИ ТОЛКОВА НАИВНО ДА РЪСАЖДАВАТЕ МИ БОБИ правилно си направил сметката блокирва събота от 16,30 до 19,00 а бг мачовете по ТВ ще се излъчват от 15,00 единия и от 19,00 другия несе правете на много умни а простите журналя могат само да се учат от терикатите от БФС
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Xamy
Контакти:

Мнениеот Xamy » 11 юни 2011 10:09

БМ ще блокира и интернет.

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 11 юни 2011 10:11

Xamy написа:БМ ще блокира и интернет.
АВЕ КОЛКО ХОРА ИМАТ ИТЕРНЕТ КОИТО СТАВА ЗА ГЛЕДАНЕ 10%
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 11 юни 2011 10:15

аман от дървени философи.явно тука във форума знаете много повече от Боби и от уефа!Както казва кико75 ще го направи така и няма да има проблем!Варянти много!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 11 юни 2011 10:15

kiko75 написа:
JohnnieWalker написа:Борислав Михайлов стана малко за смях, имайки впредвид, че явно не знае правилника на УЕФА при все, че е част от управата ! Наскоро шефа на БФС обяви, че ще блокира часовете на чуждите първенства, за да се гледа повече българското. Блокирането на часове, обаче, означава, че няма да се предават НИКАКВИ мачове в тези 2 часа и половина ! В противен случай се счита за ДИСКРИМИНАЦИЯ и БФС отива на съд ! Идеята е в блокираните часове, хората да ходят на стадиона ! Което на свой ред означава, че това е вариант САМО ако мачовете не се предават по ТВ ![/qu АВЕ МОЖЕ ЛИ ТОЛКОВА НАИВНО ДА РЪСАЖДАВАТЕ МИ БОБИ правилно си направил сметката блокирва събота от 16,30 до 19,00 а бг мачовете по ТВ ще се излъчват от 15,00 единия и от 19,00 другия несе правете на много умни а простите журналя могат само да се учат от терикатите от БФС

По този начин нямат НИКАКВА полза ;)

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 11 юни 2011 10:16

През дедовия ми е, какво ще блокират.

kiko75 написа: АВЕ КОЛКО ХОРА ИМАТ ИТЕРНЕТ КОИТО СТАВА ЗА ГЛЕДАНЕ 10%

Ти къде живееш бе, в Долно Уйно ли? Аз в офиса на келявия нет мога да гледам, та вкъщи ли няма. Тва да не е от преди 5 години бавния нет.

На пук няма да му гледам умрялото първенство.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Футбол - България”