Без английско и италианско първенство заради "А" група
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- JohnnieWalker
- Контакти:
Боби Михайлов явно не знае правилника на УЕФА
Борислав Михайлов стана малко за смях, имайки впредвид, че явно не знае правилника на УЕФА при все, че е част от управата ! Наскоро шефа на БФС обяви, че ще блокира часовете на чуждите първенства, за да се гледа повече българското. Блокирането на часове, обаче,  означава, че няма да се предават НИКАКВИ мачове в тези 2 часа и половина ! В противен случай се счита за ДИСКРИМИНАЦИЯ и БФС отива на съд ! Идеята е в блокираните часове, хората да ходят на стадиона ! Което на свой ред означава, че това е вариант САМО ако мачовете не се предават по ТВ !

Re: БФС реши: Без английско или италианско първенство заради "А"
Нищо не трябва да се променя, хората го обясниха достатъчно ясно. Сегашната нормативна уредба позволява въвеждането на тази забрана, след като телевизионните права на отделните страни са под контрола на съответните федерации, които членуват в УЕФА и съответно са задължени да се съобразяват със съответните разпоредби.  Щом БФС са решили да се възползват напълно от възможностите на правилника на УЕФА, то няма кой да ги спре. Тук изобщо казусът не опира до СЕМ, МЕМ, Диема или кой не. Тук не става дума за комунизъм и тем подобни, а за клаузи между частни сдружения и щом има такава клауза, то всички са длъжни да се съобразяват със становището на БФС.
И ограничението важи само за прайм-тайма, за да може парите на рекламодателите да се инвестират в български продукт, което все пак е нормално и логично.

И ограничението важи само за прайм-тайма, за да може парите на рекламодателите да се инвестират в български продукт, което все пак е нормално и логично.
- sven_goran
- Контакти:
Re: Боби Михайлов е в грешка
Това е точно така!
Поредната некомпетентност на БМ

Поредната некомпетентност на БМ

Re: Боби Михайлов е в грешка
Да направи силно първенство с качествен футбол, тогава да разправя, как нямало да се излъчват другите. Тогава и на стадионите ще има хора и ще се гледа български футбол.

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Re: Боби Михайлов явно не знае правилника на УЕФА
[quote="JohnnieWalker"]Борислав Михайлов стана малко за смях, имайки впредвид, че явно не знае правилника на УЕФА при все, че е част от управата ! Наскоро шефа на БФС обяви, че ще блокира часовете на чуждите първенства, за да се гледа повече българското. Блокирането на часове, обаче,  означава, че няма да се предават НИКАКВИ мачове в тези 2 часа и половина ! В противен случай се счита за ДИСКРИМИНАЦИЯ и БФС отива на съд ! Идеята е в блокираните часове, хората да ходят на стадиона ! Което на свой ред означава, че това е вариант САМО ако мачовете не се предават по ТВ 
Re: Боби Михайлов явно не знае правилника на УЕФА
През дедовия ми е, какво ще блокират.
Ти къде живееш бе, в Долно Уйно ли? Аз в офиса на келявия нет мога да гледам, та вкъщи ли няма. Тва да не е от преди 5 години бавния нет.
На пук няма да му гледам умрялото първенство.

kiko75 написа: АВЕ КОЛКО ХОРА ИМАТ ИТЕРНЕТ КОИТО СТАВА ЗА ГЛЕДАНЕ 10%
Ти къде живееш бе, в Долно Уйно ли? Аз в офиса на келявия нет мога да гледам, та вкъщи ли няма. Тва да не е от преди 5 години бавния нет.
На пук няма да му гледам умрялото първенство.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Върни се в “Футбол - България”