ЦСКА и Локо Сф без лицензи за А група и Европа!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: ЦСКА и Локо Сф без лицензи за А група и Европа!

Мнениеот sin4ec » 20 май 2015 21:53

Кашчей написа:ПП- Толкова много страници изчетох и никой не спомена нещо, което ми се върти като спомен от изявление на БФС, а именно, че лицензите за ЕКТ и А група са неделими-получаваш за ЕКТ-получаваш и за А..и съответното при неполучаване :roll:

Всъщност е така само донякъде. Сроковете обаче са различни( разликите в критериите са минимални). За ЕКТ се кандидатства по-рано, с оглед евентуално участие. Да, получаването на евролиценз означава и БГ лиценз, но не е вярно обратното. Днешното решение за евролиценз е окончателно, но за А група има още седмица за отстраняване на проблемите. А Final solution( как звучи само :!: ) на 31 май определя ще играят ли тези отбори в А група или заминават по разпределение.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

phd
Контакти:

Re: GOLEADOR

Мнениеот phd » 20 май 2015 22:01

Долно уйно написа:Начини има, да болезнени са и с много лишения, но има, въпросът е, искат ли да спасят отбора в този си вид и след 3-4 сезона да се върнат в А група без дългове и прочие?
Някой ще каже, ааа ама това да 4 години, времето лети и неусетно минава.
Ако това бе сторено 2008 сега нямаше да дискутираме тези неща.

Естествено, всички ще ползват "другите начини". Ще фалират, ще регистрират дружество със сходно име, ще вземат чужд лицензи и ще излъжат държавата (НАС!!!) с няколко десетки милиона. Ние, понеже сме фенове, ще сме щастливи, че са ни окрали (нас, децата ни, родителите, приятелите) в името на това любимият клуб да съществува. И това е. После чакаме следващия Лупи. Да ни спаси.

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 20 май 2015 22:02

Кашчей написа:
ПП- Толкова много страници изчетох и никой не спомена нещо, което ми се върти като спомен от изявление на БФС, а именно, че лицензите за ЕКТ и А група са неделими-получаваш за ЕКТ-получаваш и за А..и съответното при неполучаване :roll:

Не е точно така, но вече разликите са минимални. Изискванията се покриват на 90% да кажем. Няма законен начин, за да вземат лиценз, когато към 31.03 висят на НАП (най-малко), нещо строго следено от УЕФА. Но както често става у нас, тук също ще станем свидетели на компромис. ;)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 20 май 2015 22:02

sin4ec написа:
Кашчей написа:ПП- Толкова много страници изчетох и никой не спомена нещо, което ми се върти като спомен от изявление на БФС, а именно, че лицензите за ЕКТ и А група са неделими-получаваш за ЕКТ-получаваш и за А..и съответното при неполучаване :roll:

Всъщност е така само донякъде. Сроковете обаче са различни( разликите в критериите са минимални). За ЕКТ се кандидатства по-рано, с оглед евентуално участие. Да, получаването на евролиценз означава и БГ лиценз, но не е вярно обратното. Днешното решение за евролиценз е окончателно, но за А група има още седмица за отстраняване на проблемите. А Final solution( как звучи само :!: ) на 31 май определя ще играят ли тези отбори в А група или заминават по разпределение.

Надявам се не искаш да ме убедиш, че вие, Лудите, ЦСКА..... сте подготвили по два комплекта документи, които сте внесли в различно време в БФС, само защото едното е за ЕКТ, а другото само за А група :roll:
Лиценз за ЕКТ получават (ако го заслужат) само тези, които го пожелаят. Аз не съм изобщо убеден, че има разлики в критериите, освен заявените стадиони. Когато искаш евролиценз трябва да представиш и предварителен договор с лицензиран от УЕФА стадион за съответните кръгове от турнира. За А група също трябва да имаш заявен лицензиран стадион, но изискванията към него все още са доста по-ниски.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 20 май 2015 22:13

Кашчей написа:
Надявам се не искаш да ме убедиш, че вие, Лудите, ЦСКА..... сте подготвили по два комплекта документи, които сте внесли в различно време в БФС, само защото едното е за ЕКТ, а другото само за А група :roll:
Лиценз за ЕКТ получават (ако го заслужат) само тези, които го пожелаят. Аз не съм изобщо убеден, че има разлики в критериите, освен заявените стадиони. Когато искаш евролиценз трябва да представиш и предварителен договор с лицензиран от УЕФА стадион за съответните кръгове от турнира. За А група също трябва да имаш заявен лицензиран стадион, но изискванията към него все още са доста по-ниски.

Не, но Ботев например кандидатстват само за А група. Не е само до стадионите. Колегата ще ме поправи, ако греша, но за ЕКТ трябва да си изряден до 31.03. След това плащания и споразумения не се приемат. Но за А група срокът е 31.05. Ти може да си изгорял за евролиценз, но ако между 1 април и края на май си платил/разсрочил/договорил/обезпечил задълженията си, то получаваш лиценз за А група. Левски наистина имаше план Б, но това се размина благодарение първо на играчите и тренерите, и второ-на един скромен източник.
Неоправянето на всички проблеми до края на май означава окончателно липса на лиценз.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 20 май 2015 22:31

sin4ec написа:
Кашчей написа:

Не, но Ботев например кандидатстват само за А група. Не е само до стадионите. Колегата ще ме поправи, ако греша, но за ЕКТ трябва да си изряден до 31.03. След това плащания и споразумения не се приемат. Но за А група срокът е 31.05. Ти може да си изгорял за евролиценз, но ако между 1 април и края на май си платил/разсрочил/договорил/обезпечил задълженията си, то получаваш лиценз за А група. Левски наистина имаше план Б, но това се размина благодарение първо на играчите и тренерите, и второ-на един скромен източник.
Неоправянето на всички проблеми до края на май означава окончателно липса на лиценз.

Знаеш ли, аз смятам и дори съм убеден, че тези задължения към НАП досега са били нелегално игнорирани, защото иде реч за ЦСКА. Мисля, че и вашите са на същият принцип, освен ако не сте подали молба до МФ и от там да са я препратили до ЕК за одобрение (и осребряване 8-) ).
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Демба Ба
Контакти:

Мнениеот Демба Ба » 20 май 2015 22:35

За ЦСКА се очакваше, но се чудя жълтакавото тимче от Коматево ли беше, филийково ли...как са взели лиценз па тия, като висят с 50 милиона на КТБ....много бих се изкефил чорбата и Коматево да идат във В група- там по селските стадиончета, злобните им фенчета на воля ще могат да си пеят "Кур за Левски" :lol:

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 20 май 2015 22:37

Кашчей написа:
Долно уйно написа:Няма, кой да им дава за пиро, като искат пиро да си вадят кинти от джоба.

Те събират пари в урна на всеки мач, поне такава е информацията, която сами са пускали.

ПП- Толкова много страници изчетох и никой не спомена нещо, което ми се върти като спомен от изявление на БФС, а именно, че лицензите за ЕКТ и А група са неделими-получаваш за ЕКТ-получаваш и за А..и съответното при неполучаване :roll:

Условията са едни и същи, но за единия може и компромис, който защо трябва да се прави не зная.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 20 май 2015 22:40

Демба Ба написа:За ЦСКА се очакваше, но се чудя жълтакавото тимче от Коматево ли беше, филийково ли...как са взели лиценз па тия, като висят с 50 милиона на КТБ....много бих се изкефил чорбата и Коматево да идат във В група- там по селските стадиончета, злобните им фенчета на воля ще могат да си пеят "Кур за Левски" :lol:

Висят на частен кредитор, а не към държавна институция, към друг отбор, футболисти, агенти. И вие висите, ама сте взели лиценз, нали?!?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 20 май 2015 22:41

Кашчей написа:
Знаеш ли, аз смятам и дори съм убеден, че тези задължения към НАП досега са били нелегално игнорирани, защото иде реч за ЦСКА. Мисля, че и вашите са на същият принцип, освен ако не сте подали молба до МФ и от там да са я препратили до ЕК за одобрение (и осребряване 8-) ).

Ако беше гледал някои предавания, щеше да ти е ясно с какви врътки титаните го правеха. С одобрението на БФС. Нашите са обезпечени, не се притеснявай!

Върни се в “Футбол - България”