Превъзбуденият Домусчиев обижда и крещи на журналист от БТВ!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: Превъзбуденият Домусчиев обижда и крещи на журналист от

Мнениеот ivan56 » 17 май 2015 11:15

А,добър ден, че си плаща за медиен комфорт.Аз и за това съм пас в тази ситуация,грозно и селяндурско държание на "Парахода" към журналиста.Ама пък от друга страна му лижеха топките сума ти време и ни обясняваха как са национална кауза.За което получаваха хонорарчета и други благинки.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
visentii

Мнениеот visentii » 17 май 2015 11:52

ivan56 написа:А,добър ден, че си плаща за медиен комфорт.Аз и за това съм пас в тази ситуация,грозно и селяндурско държание на "Парахода" към журналиста.Ама пък от друга страна му лижеха топките сума ти време и ни обясняваха как са национална кауза.За което получаваха хонорарчета и други благинки.

Вярно, ама много вярно....каквото посееш, това ще жънеш.

iliyan

Мнениеот iliyan » 17 май 2015 12:23

Разбирам го , Киро.Раздал толкова много билети със стойност 0.00лв.И вместо да си мълчат и да дойдат на стадиона.Билети се появяват в нета и всички разбират защо има повече от 500 човека на стадиона.
И аз бих се афектирал след положени толкова усилия трибуната да е пълна ,а то пак обратното нищо , че билети не струват и 1ст.А тези снимки са поредното доказателство колко фена има в Лудогорец дори с подарени билети.Време е Кирето да си зададе въпроса защо навремето Г.Илиев се премести от Кюстендил в Пловдив.Дали е време и той да се премести в някой футболен град.Там където хората са свикнали да плащат за футбол.
Явно в Разград скоро няма да плащат за футбол.Щом дори с безплатни билети една трибуна не могат да напълнят.
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 17 май 2015 12:34

Щом на стадион, на който има правостоящи му викате празен сте ми ясни. Инак Домуса може да си крещи и прави, каквото си иска, ако е извън закона има органи, които да го съдят и засеганати, които да подадат жалба срещу него.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

iliyan

Мнениеот iliyan » 17 май 2015 13:06

cska-632 написа:Щом на стадион, на който има правостоящи му викате празен сте ми ясни. Инак Домуса може да си крещи и прави, каквото си иска, ако е извън закона има органи, които да го съдят и засеганати, които да подадат жалба срещу него.

Къде ги видя тези правостоящи ?! На снимките от Дневник се виждат празни цели сектори , но право стоящи не !!! Нека не броим тъпите GreenGirls или там как им викат които без значение колко е празен стадиона висят на оградата.
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах

samo_levski
Контакти:

Мнениеот samo_levski » 17 май 2015 13:46

mozart написа:Малоумният и неграмотен бакшиш от Влашко се е развихрил. Явно за него 500 незаети места от 7000 е прзен стадион! Илианчо голям си *****к!

питането, мойто момче, има малко по-дълбок смисъл. журналиста може да не го осъзнава, но това не променя факта.

въпроса, който зададе журналиста съдържа и един друг въпрос в себе си. защо държавата налива 5 милиона лева в трибуна, от която няма очевидно никаква нужда. при 35к разград и при тази посещаемост дори на това мероприятие и дори с всичките безплатни билети, концерти и прочие, те не могат да си напълнят 8к стадион. държавата подари 5 милиона лева от парите на данъкоплатците за да задоволи егото на киро гела.

както предната министърка правеше по 100к лева спортни площадки в села с по 30 човека население. абсолютно същото е.

iliyan

Мнениеот iliyan » 17 май 2015 13:52

mozart написа:Малоумният и неграмотен бакшиш от Влашко се е развихрил. Явно за него 500 незаети места от 7000 е прзен стадион! Илианчо голям си *****к!

[offtopic]Илиянчо може да викаш на неграмотният си нероден син.За разлика от теб аз поне имам професия с която си изкарвам хляба и няма нужда да се дупя на Киро Гела.Преди малко ли приключи с тутурутките които правиш на Киро и реши да информираш затова :lol: :lol: :lol: И запомни не съм от Влашко.Когато Видин в бил град на мястото на Разград не е имало дори и село ,а само пасище на което пасат и серат говедата.[/offtopic]

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 17 май 2015 14:09

samo_levski написа:
питането, мойто момче, има малко по-дълбок смисъл. журналиста може да не го осъзнава, но това не променя факта.

въпроса, който зададе журналиста съдържа и един друг въпрос в себе си. защо държавата налива 5 милиона лева в трибуна, от която няма очевидно никаква нужда. при 35к разград и при тази посещаемост дори на това мероприятие и дори с всичките безплатни билети, концерти и прочие, те не могат да си напълнят 8к стадион. държавата подари 5 милиона лева от парите на данъкоплатците за да задоволи егото на киро гела.

както предната министърка правеше по 100к лева спортни площадки в села с по 30 човека население. абсолютно същото е.

разбира се че има нужда от тази трибуна ,защото Лудогорец играе в Европа и искате или не представя България !А не отбори които отпадат от Иртиш и Мура !

Всички знаем откъде е проблема с билетите , от нашия форум има 10-20 човека, включително и аз които не отидоха на събитието само заради скъпата цена на билетите и заради чалгата ! Мисля че на всички по-умни хора е станало ясно какво се е случило - пуснали са билетите на скъпите цени, видяли са че продажбите не вървят , стадиона няма да се напълни и са започнали кампания за пълнене на стадиона - с тези безплатни билети. Причината за да не се напълни е само единствено цената на билетите , толкова ли сте кухи, не мога да разбера. Познавам близки, познати, дори баща ми , които не са отишли само по тази причина - високата цена на билета. Други пък не са искали чалга, и такива познавам !
не ми пука честно казано, особено на индивиди като комплексарчето Илиян от Видин, к'во мислят за нас като публика.
Опитвам се с аргументи да ви обяснявам, но повечето сте като коне с капаци !..То не случайно и България е на това дередже, тръгне някой напред и ние го дърпаме с краката в казана пак ...
Гледайте си здравето, че ще се задавите от злоба и комплексарщина !
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 17 май 2015 14:21

Сега малко АРГУМЕНТИ и ФАКТИ

Извадка от специалното издание на вестник Меридиан мач, от 16.06.2000г., обзор на Футболна България

Класация на публиката в Б група по зрители средно на мач

1. Локомотив Пловдив - 3 533 зрители
2. Спартак Плевен - 3 533 зрители
3. Дунав Русе - 3300 зрители
4. АНТИБИОТИК - ЛУДОГОРЕЦ - 2 933 зрители
5. Светкавица - 2466 зрители

Класиране на отборите пред нас : 2. Спартак Плевен, 4 .Дунав, 7.Локомотив Пловдив , Лудогорец е ТРИНАДЕСЕТИ и изпада !
Градовете с публика повече от нас : Пловдив около 7 пъти по голям, Плевен около 4 пъти, Русе около 5 пъти..

Айде сега да си сложите по едно тиксо на устичките и да спрете да мрънкате че нямаме публика и че сме един файтон хора, защото ще станете смешни !
Жалко че нямам скенер да сканирам страницата, но може да си я проверите в градските ви библиотеки !
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Върни се в “Футбол - България”