Без английско и италианско първенство заради "А" група

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: БФС реши: Без английско или италианско първенство заради "А"

Мнениеот Tommi » 10 юни 2011 21:33

PFC Litex написа:Винаги има варианти и наистина решат ли от БФС да се възползват, няма сила която да ги спре.
Аз друго се питам, дали това не е опит Диема да си прокара "плати за да гледаш", тъй като когато си плащаш за дадено събитие, то това правило не важи.

При нас такива неща не минават :) Може и да се бъркам, но преди няколко години не се ли опитаха също да въведат pay-per-view и опитът не беше много успешен. :mrgreen:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 10 юни 2011 21:37

Tommi написа:
PFC Litex написа:Винаги има варианти и наистина решат ли от БФС да се възползват, няма сила която да ги спре.
Аз друго се питам, дали това не е опит Диема да си прокара "плати за да гледаш", тъй като когато си плащаш за дадено събитие, то това правило не важи.

При нас такива неща не минават :) Може и да се бъркам, но преди няколко години не се ли опитаха също да въведат pay-per-view и опитът не беше много успешен. :mrgreen:

Ние май не си четем мненията...
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 10 юни 2011 21:38

ntodorov написа:
Tommi написа:

Ние май не си четем мненията...

Защо?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 10 юни 2011 21:38

ntodorov, за да се развива икономика и дадени отрасли то трябва да се насърчават същите.
Не съм по-ограниченията, но трябва да има приоритети.

Утре правоносителя на ЕПЛ като вдигне правата на Диема, тя ще увеличи авторските права, от което ще бъде увеличена таксата за телевизия и потърпевш ще е последният, че той реално е пряката връзка с потребителя.

Аз предлагам футболът в България да се закрие и да не съществува такъв.
Изображение

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 10 юни 2011 22:20

PFC Litex написа:ntodorov, за да се развива икономика и дадени отрасли то трябва да се насърчават същите.
Не съм по-ограниченията, но трябва да има приоритети.

Утре правоносителя на ЕПЛ като вдигне правата на Диема, тя ще увеличи авторските права, от което ще бъде увеличена таксата за телевизия и потърпевш ще е последният, че той реално е пряката връзка с потребителя.

Аз предлагам футболът в България да се закрие и да не съществува такъв.

Моля, моля. И аз, като теб залагах на българското, препоръчвах го, обществени поръчки ( по ЗОП )избягвах за да спечели българското...Та туй същото българско след време така ми вкара колче, че си изгубих контрагентите завинаги. Няма лошо да се насърчава родното, но само това, което заслужава. Що се касае за БГ футболът - та той е унищожен, а от ден-два вече мога да кажа и тотално убит. Наистина ли мислиш, че с подобна мярка някой ще ме накара да залюбя БГ футбалерите ни и изявите им на футболния терен, където по принцип силиците им са малко след бурните фолк нощи. :)

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 10 юни 2011 22:27

Аз друго се питам, дали това не е опит Диема да си прокара "плати за да гледаш", тъй като когато си плащаш за дадено събитие, то това правило не важи.[/quote]
При нас такива неща не минават :) Може и да се бъркам, но преди няколко години не се ли опитаха също да въведат pay-per-view и опитът не беше много успешен. :mrgreen:[/quote]
Ние май не си четем мненията...[/quote]
Защо?[/quote]

Защото поне два пъти го споменавах този неуспешен опит на Диема и то два-три поста преди твоя. :) Но нищо де. Едно и също ни е мнението. Иначе - да. Не се бъркаш. Опитът им беше дори отчайващо неуспешен - в прав текст го заяви един от шефовете им. Тогава Диема разбраха, че две дини под една мишница не можаха да носят и се съсредоточиха само върху Албиона и то със старият си формат на излъчване.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 10 юни 2011 23:21

Щом до сега не си схванал зaщо съм го повторил, няма смисъл да си правя труда да го обяснявам.
Жокер: търси отговора в технологиите и собствеността.
Изображение

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 11 юни 2011 01:10

Аз си мечтая всички футболни първенства в България да станат платени.Които иска Английски футбол да си плаща,които иска Български и той да си плаща.Стига,вече на готово плащаш 15 лв. кабелна и гледаш абсолютно всякакъв футбол.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 11 юни 2011 01:14

dunavfc написа:Аз си мечтая всички футболни първенства в България да станат платени.Които иска Английски футбол да си плаща,които иска Български и той да си плаща.Стига,вече на готово плащаш 15 лв. кабелна и гледаш абсолютно всякакъв футбол.

Което потвърждава тезата ми по-горе, че някои гледат само как да прецакат съседа... да му е гадно, да му създадат спънки нещо ако може...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

go6obebeto
Контакти:

Мнениеот go6obebeto » 11 юни 2011 08:04

Така. Споко. Ще си гледаме всички евро първенства. Няма смисъл да се препираме тук защото тази идея на перуката няма как да стане. Просто юридически не може да се въведе подобна забрана поне на този етап. Наистина след време би могло да се въведе това ограничение, но за целта трябва да се промени медийния закон или поне да се прокара в парламента поправка в закона за радиото и телевизията. Което автоматично значи че тази поправка трябва да бъде внесена за обсъждане в парламента от депутати, да мине гласуване на първо и на второ четене, след това да се обнародва в Държавен вестник и чак тогава да влезе в сила. Това малко ме съмнява да стане с оглед на това че медиите имат невероятно силни лобита в парламента и проектозакона едва ли ще мине.
Но дори и да мине, това може влезе в сила чак след като изтекат в момента действащите договори на телевизиите излъчващи чужди първенства. В противен случай на същите тези телевизии трябва да се изплатят огромни суми като компенсации и неустойки. Вярно е че в някои страни има въведени подобни ограничения, но там самите законодателства са синхронизирани предварително с наредбите на уефа.
В заключение мога да кажа че перуката просто гледа как да позамаже скандала между клубовете и телевизията държаща правата за излъчване на "А" група. Той и затова каза че БФС ще се "опита" да въведе тази мярка, а не че ще я въведе, с ясното съзнание че това е почти невъзможно. Още повече че това което той предлага се нарича "протекционизъм" , а това е забранена дума в еропейския съюз. Вместо да се чудят какви забрани да въвеждат, нека тиквите в БФС да направят така че мачовете от нашето първенство да бъдат по зрелищни и конкурентно способни на тези от Европа, така на пазарен принцип нещата ще си дойдат на мястото. Не може с разни укази и декрети да накараш хората да купуват нещо което не им харесва. Тези времена слава богу отдавна безвъзвратно си отидоха.
LEVSKI FOREVER
"......няма, няааама вече цска има само ЛЕВСКИ СОФИЯ..."

Върни се в “Футбол - България”