Долно уйно написа:Tommi написа:Долно уйно написа:махам само тв правата, защо останалите неща да ги няма, а относно спонсорите те сега имат ли такива?
Защо феновете да не си купуват фен артикули?
Сега дават по пет цифрени суми за заплати, при аматьорите и 2000лв ще са достатъчни.
Начина на оздравяване на всеки един клуб минава през ТОТАЛНИ лишения.
Че те във "В" група може да играят само с момчета от школата.
При аматьорите дори и дребните спонсори ще намалеят. Феновете, посещаващи мачовете ще намалеят, а също няма как да се поддържат същите цени на билетите, т.е. приходите от билети ще намалеят. Продажби на футболисти просто няма да има.
Тази разлика в заплатите в определена степен ще се компенсира от намалените приходи.
По-нагоре съм объркал за разходите за лихви, става въпрос за 7-цифрени суми, не 6-цифрени. Информацията ми е малко стара, но криво-ляво и сега трябва да е такова положението. И тези разходи докато не се намалят клубът много трудно може да си направи бюджета така, че да излезе на излишък и да чисти дълговете. Тоталните лишения ще намалят разходите, ама това се отразява и на приходите в някаква степен и не може да разширяваш разликата между тях колкото си искаш.
Защо трябва да намаляват феновете, на тези фенове за този отбор пука ли им или просто са глорита?
Приходите на един футболен клуб основно са зависели от техните фенове.
Искат спасение, ще помагат, но ми се струва, че те чакат някой да извади милионите, а те само да се тупат в гърдите, колко са велики.
Както и да го въртим, Конелиано няма да предизвика интерес колкото Левски или Лудогорец. Може да си говорим за идеи, за магии, за подкрепа всеки мач, ама нещата не са такива и няма какво да се лъжем.

В много държави феновете са доста важен елемент от генерираните приходи, но не и у нас. Ако не си подсигурил приходи от други места и разчиташ феновете да ти пълнят стадиона, да ти купуват десетки хиляди тениски по 100 лв. (примерно) или да ти купуват акциите - загубена кауза.
Специално при червените фенове ми се струва, че не знаят какво точно искат.