Одобрявате ли, финансово стимулиране на друг отбор ?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Одобрявате ли, финансово стимулиране на друг отбор ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: Одобрявате ли, финансово стимулиране на друг отбор ?

Мнениеот GOLEADOR » 02 дек 2014 18:40

Betchualeng Arnaikem написа:
GOLEADOR написа:ЦСКА играе честно.

И в Локо София мислят така. Но не и във Враца. Сам се сещай защо.

За това бе и битката на феновете на ЦСКА с Титан!Ние сме такива - мутри и тарикати не търпим.Но лудогорци не са такива,те няма да скочат на олигарха,само ще му правят МИ-МИ.Сам се сещай защо. ;)
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 02 дек 2014 18:50

GOLEADOR написа:

За това бе и битката на феновете на ЦСКА с Титан!Ние сме такива - мутри и тарикати не търпим.Но лудогорци не са такива,те няма да скочат на олигарха,само ще му правят МИ-МИ.Сам се сещай защо. ;)

Пич, ако по времето на ТИТАН ЦСКА бе спечелил 3 титли и вие нямаше да им скочите, вярвай ми. Скочихте, защото не печелехте, а не защото ви беше срам от тях. Още помня как неистово защитавахте подлостта с Анисе и неплащането за Платини към Черноморец.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 02 дек 2014 19:00

Кашчей написа:
GOLEADOR написа:

Пич, ако по времето на ТИТАН ЦСКА бе спечелил 3 титли и вие нямаше да им скочите, вярвай ми. Скочихте, защото не печелехте, а не защото ви беше срам от тях. Още помня как неистово защитавахте подлостта с Анисе и неплащането за Платини към Черноморец.

По-скоро феновете са защитавали клуба,а не Титан.Боклуците са най-голямото зло което ни сполетя.Няма мръсотия която да не лепнаха на ЦСКА.Закриха школата,напуснаха Армията,привличаха куцо и сакато в ЦСКА,не плащаха,допинг скандала,изпращаха мутри срещу феновете,сигурно пропускам още мизерии на Титан.Няма как армейците да подкрепяме такива хора.Не искам да ги виждам дори и на снимка.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 02 дек 2014 19:05

GOLEADOR написа:
Кашчей написа:
GOLEADOR написа:

По-скоро феновете са защитавали клуба,а не Титан.Боклуците са най-голямото зло което ни сполетя.Няма мръсотия която да не лепнаха на ЦСКА.Закриха школата,напуснаха Армията,привличаха куцо и сакато в ЦСКА,не плащаха,допинг скандала,изпращаха мутри срещу феновете,сигурно пропускам още мизерии на Титан.Няма как армейците да подкрепяме такива хора.Не искам да ги виждам дори и на снимка.

Имаш две фактологически грешки:
- Протестът беше заради липсата на успехи и никой не може да ме убеди в противното!
-Школата ви не е закрита, защото без школа ще ритате в окръжните групи-дори във В група трябва да имаш отбори във всички възрастови групи-тоест работеща школа. Как работи е друг въпрос.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 02 дек 2014 19:17

Кашчей написа:Имаш две фактологически грешки:
- Протестът беше заради липсата на успехи и никой не може да ме убеди в противното!
-Школата ви не е закрита, защото без школа ще ритате в окръжните групи-дори във В група трябва да имаш отбори във всички възрастови групи-тоест работеща школа. Как работи е друг въпрос.

Никакви грешки:
[rimg]http://sport-vt.com/wp-content/uploads/cska3.jpg[/rimg]
[rimg]http://storage3.album.bg/bf3/cska-rapid27_d0b28_25628656.jpg[/rimg]

Върни се в “Футбол - България”