tomba написа:По нареждане на Кремъл, банката се взима от Цецу и се предоставя на един от клоновете на БКП - ВТБ! Какво ще се случва с държавните пари в нея, не е въпрос от компетенцията на хора извън структурите! Здраве да е, така или иначе всичко в тази държава отдавна е мъртво, само робите се държат на командно дишане, щото нали всичко се прави за пред хората! Като му вземат всичко на Цветан, Ботев ще се върне там където беше преди няколко години, жалко е, но така стоят нещата! Изхода от тази мизерия е само един - терминал 2 и на запад! Българите унищожихме всичко, кой с далаверите си, кой с бездействието си, всички сме виновни! Няма как да се променят нещата докато 50% от хората са врагове на останалата половина! Аз мрази и смятам за мой кръвни врагове всички политици, мутри, корумпираната и бюрократична администрация, комунистите, герберите, атакистите, костовците, депесарите, реформаторите, националистите и патриотите на думи! Болно варварско общество, отказвайки да се развива, няма път и перспектива!!
Заради такива като тебе сме на това положение,живеещи 30г. на зад във времето,всичко живо им е виновно за собствената им некадърност и вечно гледащи в друга посока само.[/quote]
Да много добре знаем, че емигрантите сме ви виновни за всичко! Българина никога не е виновен, той идва от бъдещето затова е толкова футуристичен! Това е цирк, разиграващ се пред хората, за да се направи поредната далавера! Аз имам искреното желание да помогна на обикновените хорица в България да живеят добре, но всеки мой опит е посрещан на нож! Няма смисъл да продължаваме диалога, когато няма разбиране! Проблема е, че ми е неприятно всичко което се случва в родината ми, и не мога просто да си седя с пуканките като страничен наблюдател, от гледната точка на емигрант! Нямам идея как е било преди 30 години в България, защото съм роден преди 24, а последните 5 години живея в Германия

Dum vivimus, vivamus!