Какво става с КТБ?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Re: Какво става с КТБ?

Мнениеот Jorkorazporko » 20 юни 2014 18:51

tomba написа:По нареждане на Кремъл, банката се взима от Цецу и се предоставя на един от клоновете на БКП - ВТБ! Какво ще се случва с държавните пари в нея, не е въпрос от компетенцията на хора извън структурите! Здраве да е, така или иначе всичко в тази държава отдавна е мъртво, само робите се държат на командно дишане, щото нали всичко се прави за пред хората! Като му вземат всичко на Цветан, Ботев ще се върне там където беше преди няколко години, жалко е, но така стоят нещата! Изхода от тази мизерия е само един - терминал 2 и на запад! Българите унищожихме всичко, кой с далаверите си, кой с бездействието си, всички сме виновни! Няма как да се променят нещата докато 50% от хората са врагове на останалата половина! Аз мрази и смятам за мой кръвни врагове всички политици, мутри, корумпираната и бюрократична администрация, комунистите, герберите, атакистите, костовците, депесарите, реформаторите, националистите и патриотите на думи! Болно варварско общество, отказвайки да се развива, няма път и перспектива!!

Заради такива като тебе сме на това положение,живеещи 30г. на зад във времето,всичко живо им е виновно за собствената им некадърност и вечно гледащи в друга посока само.[/quote]
Да много добре знаем, че емигрантите сме ви виновни за всичко! Българина никога не е виновен, той идва от бъдещето затова е толкова футуристичен! Това е цирк, разиграващ се пред хората, за да се направи поредната далавера! Аз имам искреното желание да помогна на обикновените хорица в България да живеят добре, но всеки мой опит е посрещан на нож! Няма смисъл да продължаваме диалога, когато няма разбиране! Проблема е, че ми е неприятно всичко което се случва в родината ми, и не мога просто да си седя с пуканките като страничен наблюдател, от гледната точка на емигрант! Нямам идея как е било преди 30 години в България, защото съм роден преди 24, а последните 5 години живея в Германия :geek:

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 20 юни 2014 19:06

Ако не беше балама нямаше да е в това положение. Цецу Тъпото и банката му тръгнаха назад от момента в който се реши да правят медиен про-турски проект в спорта! Това разбира се ще спре веднага и нещата ще си дойдат на мястото. А конкретно относно Цецу Тъпото - на всички е ясно, че той е една марионетка на Духан и, че няма нищо, всичко е на Духан и Духан реши да си го вземе...и си го взе. Гледам, обаче, че така наречитените бултрас - металикс все още го величаят и му се кланят, нормално, той им смени вярата, за него писака декларации....само, че този смешник Цецу ако се върне в България отива в затвора, я при Кюлев направо, за негово добро е да се скрие в някой бантустан до края на окаяния си живот, защото досега прокарваше турската политика в България подкрепян от верните си фенове! Долу ръцете от Цв.Василев означава - долу ръцете от ДПС :mrgreen:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
botevforever
Контакти:

Мнениеот botevforever » 20 юни 2014 19:24

Не знам колко трябва да си ограничен, за да разглеждаш събитията около КТБ само като евентуална възможност на "Ботев" да бъде спряно финансирането.
Помислете малко върху събитията от последните няколко седмици, интервюто на Василев за източването на банката и Булгартабак, Южен поток, ролята на прасето в цялата ситуация, необслужваните му кредити от КТБ и какво следва от поставянето на банката под надзор, навържете ги и може да се реши задачката по чия идея е поставена банката под надзор.
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 20 юни 2014 19:35

Аз не знам колко трябва да си ограничен да пишеш декларации в защита на един престъпник, на една турска подлога, която переше парите на Духан и обръча му от фирми. Не ограничен, но ПЛАТЕН да, хвърли ви малко турски парички и му олизахте хубаво мустакатия г*з! КТБ винаги е била ЗЛО за България, защото прокарваше турските интереси, както ги прокарва и до днес, защото оня въшльо Василев няма нищо, всичко е на Духан. Разбира се, ситуацията дава и малки бонуси като спирането на ПРОЕКТА хахаха, щото много ербап го давахте, големи мъже, терени, тежкари...коментират на другите терените колко зле били...АМИ НИЕ НЕ КРАДЕМ БЕ, НЕ ЛАПАМЕ ТУРСКИ ПАРИ, и в Койнаре да налеят 100 000 000 и Койнаре ще има стадион. Много насериозно се взехте и сега си сърбате попарката. Изключително сме доволни, че измисления ПРОЕКТ отива в канала, той изобщо не биваше да почва, язък колко МИЛИОНА лева на честни българи отидаха за Коматево, за заплатите на Мърльо, за Доре, за Хамза, за не знам си кви глупости в опити да си избие комплексите оня цървул Василев. С бюджет 2 пъти колкото цялата А група и 1 медал не взе ПРОЕКТА, събра мангали от 5 континента и накрая го отнесаха вложителите в КТБ. Зомбитата, обаче се надяват - БНБ да построи стадиона хахахахахахахахаха, напомняте ми за времената при брокерите...и там бяхте голеееееми тежкари :mrgreen: , нищо, сега мангалите ви от всички точки на света и алчния Едномъд като се разбягат ще ви питам...Дори мисля, че няма да играете в ЕКТ, там ще иде Левски, вие дори таксите от 150 000 евро няма да платите :arrow:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 20 юни 2014 19:38

botevforever написа:Не знам колко трябва да си ограничен, за да разглеждаш събитията около КТБ само като евентуална възможност на "Ботев" да бъде спряно финансирането.
Помислете малко върху събитията от последните няколко седмици, интервюто на Василев за източването на банката и Булгартабак, Южен поток, ролята на прасето в цялата ситуация, необслужваните му кредити от КТБ и какво следва от поставянето на банката под надзор, навържете ги и може да се реши задачката по чия идея е поставена банката под надзор.

Този надзор е възможно вай-доброто решение (и от законова гледна точка, и от икономическа, и от политическа, и от социално-психологическа и от всякаква друга), което БНБ можеше да вземе в настоящата ситуация.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
fakhir
Контакти:

Мнениеот fakhir » 20 юни 2014 19:42

КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:
emokanar написа:Хора, хора, хора, явно никой не иска да чете това което пиша и в други теми, а то е: СПРЕТЕ ДА РЕВЕТЕ НА ЧУЖДИЯ ГРОБ, ДОКАТО НА ВАШИЯ ДАЖЕ НЕ СТЕ ЗАПАЛЕЛИ И ПО ЕДНА СВЕЩ.
Разберете, черно-бели, зелено-бели е червени приятелки, ПАРИТЕ ЗА СТАДИОНА ОТДАВНА СА ПРЕВЕДЕНИ В СПЕЦИАЛНА СМЕТКА, И ДАЖЕ ЛИЧНО ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ НЕ МОЖЕ ДА ГИ ПИПА.
Искам да изкажа учудването си, че няма фенове на Левски, които да злорадстват, плюят и говорят глупости, за което искрено им благодаря.

60 милиона за Колежа няколко месеца трупат лихви в КТБ.Парите от УЕФА за финала за европейското за младежи тепърва ще бъдат преведени.Повод за претеснение сред бултрасите няма.Да му мислят душманите.

Е, ако "60 милиона за Колежа няколко месеца трупат лихви" в същата тази КТБ, а БНБ е забранила изходящи плащания, за какво осигурено финансиране ни говориш приятелю? Плюс това, вече Василев няма думата, а синдиците назначени в банката. Освен това, служителите и футболистите най-вече си получават предполагам възнагражденията по банков път, а при положение, че дори дебитни карти към банката са неизползваеми към момента, незнам как ще се покриват елементарни задължения. Успех все пак!

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 20 юни 2014 19:55

Tommi написа:
botevforever написа:Не знам колко трябва да си ограничен, за да разглеждаш събитията около КТБ само като евентуална възможност на "Ботев" да бъде спряно финансирането.

Този надзор е възможно вай-доброто решение (и от законова гледна точка, и от икономическа, и от политическа, и от социално-психологическа и от всякаква друга), което БНБ можеше да вземе в настоящата ситуация.

точно.цялата история е предизвикана от самия Василев с цел да се спре с далаверите на делян щото дпс пада от власт и прасето яде като за последно.за Ботев Пловдив няма никаква опасност,дори работниците по стадиона се увеличават през последните няколко дни,а от понеделник идват още няколко бригади.оставете столипиновците да улижат хубаво задницата на техния духовен водач Дилянчу депесето.ние пак ще се смеем последни 8-)
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 20 юни 2014 20:03

Очаквана страна от привържениците на отбора на Сопот. К`во им пука, че цецууу е управлявал банката в нарушение на нормативната база? Голяма работа, че до оня ден беше яко в уйдурма с пеевски и дпс?
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 20 юни 2014 20:06

Споко пич не се вълнувай толкова гледай си Локомотив Благоевград. Между другото незнам дали знаеш но там е един от бастионите на Пеевски и компания, така че има резон отбора да се мести там. Явно иска да сте му под око и с Коко да си пият мастиката заедно под асмата , а ханъмите да ги обслужват както си му е реда

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 20 юни 2014 20:13

На фенУвете от отбора на проекта на дпс взе да им се привиждат буфери в последните мнения :mrgreen:

толкова ли не разбрахте,жълти предатели на България,че цяла България ви разбра що за стока сте като хора-ибрикчии

мустака ибрик е история
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Върни се в “Футбол - България”