ТВ излъчване на българското първенство

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Ще ни липсва това, което беше при РИНГ.БГ и ПРО.БГ

Мнениеот dunavfc » 01 авг 2011 20:22

Tommi написа:
PFC Litex написа:Съгласен съм.
Сега приеми, че масово малките клубове направят това, съответно трябва да ги извадят от групата, а първенството с 5-6 отбора няма как да продължи, от което потърпевши ще са основно в БФС, защото като почнат да фалират по средата на сезона и тогава ще се чукнат в тиквите.

Хората са го написали на сградата на Парламента, "Съединението прави силата"

Около половината отбори нямат изгода първенството да не завърши или да не започне. Представяш ли си Лудогорец, с всички разходи, които направи преди сезона, да се откаже от първенството. Другите отбори, които са с амбиции за евротурнири (а в началото на всяко първенство има доста такива отбори) също трудно ще участват в такъв протест.

Лудогорец нямат интерес първенството да не започне,но ако тази практика да се дават мачовете само на Левски и ЦСКА продължи,рано или късно и те ще се разбунтуват,все пак Домусчиев едва ли си копае парите от градината.Не може едните да получават по 1 млн. на година,другите да не получат почти нищо и да има справедлива конкуренция в първенството.

Потребителски аватар
CSKA-SOFIA
Контакти:

Re: Окончателно - БНТ и ТВ7 ще дават по един мач на кръг

Мнениеот CSKA-SOFIA » 01 авг 2011 20:30

Мачове от програмата на БНТ:
1 кръг: Локо (Сф) - ЦСКА
2 кръг: Черно море – Левски
3 кръг: Калиакра - ЦСКА
4 кръг: Славия - Литекс
5 кръг: Миньор - Левски
6 кръг: Левски - Литекс
7 кръг: Лудогорец – Левски
8 кръг: Левски – Локо (Сф)
9 кръг: ЦСКА - Славия
10 кръг: Черно море - ЦСКА,
11 кръг: ЦСКА - Левски
12 кръг: Ботев (Враца) - ЦСКА
13 кръг: Берое - Левски
14 кръг: Литекс - ЦСКА
15 кръг: Локо (Пд) - Литекс

Само 7 мача на Цска :twisted: :twisted: :twisted:
ЦСКА е отбора,
един единствен на света,
за него ще се боря
и няма да го предада.

Потребителски аватар
Kerer
Контакти:

Мнениеот Kerer » 01 авг 2011 20:34

CSKA-SOFIA написа:Мачове от програмата на БНТ:
1 кръг: Локо (Сф) - ЦСКА
2 кръг: Черно море – Левски
3 кръг: Калиакра - ЦСКА
4 кръг: Славия - Литекс
5 кръг: Миньор - Левски
6 кръг: Левски - Литекс
7 кръг: Лудогорец – Левски
8 кръг: Левски – Локо (Сф)
9 кръг: ЦСКА - Славия
10 кръг: Черно море - ЦСКА,
11 кръг: ЦСКА - Левски
12 кръг: Ботев (Враца) - ЦСКА
13 кръг: Берое - Левски
14 кръг: Литекс - ЦСКА
15 кръг: Локо (Пд) - Литекс

Само 7 мача на Цска :twisted: :twisted: :twisted:

Колкото на Левски
Дунав ЗАВИНАГИ

Червени Шивачки Не Струвате !

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 01 авг 2011 20:38

dunavfc написа:
Tommi написа:
PFC Litex написа:Съгласен съм.
Сега приеми, че масово малките клубове направят това, съответно трябва да ги извадят от групата, а първенството с 5-6 отбора няма как да продължи, от което потърпевши ще са основно в БФС, защото като почнат да фалират по средата на сезона и тогава ще се чукнат в тиквите.

Хората са го написали на сградата на Парламента, "Съединението прави силата"

Около половината отбори нямат изгода първенството да не завърши или да не започне. Представяш ли си Лудогорец, с всички разходи, които направи преди сезона, да се откаже от първенството. Другите отбори, които са с амбиции за евротурнири (а в началото на всяко първенство има доста такива отбори) също трудно ще участват в такъв протест.

Лудогорец нямат интерес първенството да не започне,но ако тази практика да се дават мачовете само на Левски и ЦСКА продължи,рано или късно и те ще се разбунтуват,все пак Домусчиев едва ли си копае парите от градината.Не може едните да получават по 1 млн. на година,другите да не получат почти нищо и да има справедлива конкуренция в първенството.

Навсякъде е така. В Англия големите клубове са получили с около 20 млн. повече от най-малките. Вярно, че съотношението между парите на английските отбори може би ще е по-добро, отколкото на нашите, но все пак англичаните са доста по-добре от нас и нямат такива проблеми с излъчването.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 01 авг 2011 20:42

Пак ще гледаме само мачовете на Левски и ЦСКА, а ще се пропускат дербита като Локо ПД - Локо СФ или Черно Море - Локо ПД. Вместо тях ще дават Светкавица - Левски. Трябваше да дават 2 мача по ТВ7 и 1 по БНТ поне.
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Мнениеот Roger_Federer » 01 авг 2011 20:43

Радвам се,че ТВ7 все пак ще предава още един мач освен този,който ще излъчва БНТ 1.В крайна сметка,все пак футбол ще се гледа,мен по ме е яд за блокираните часове за чуждите мачове.Относно това,че ще дават само Левски и ЦСКА,не е правилно за феновете,макар на мен да не ми пречи,защото съм от ЦСКА,но е правилно от маркетингова гледна точка.Много повече хора ще гледат гостуване на ЦСКА или Левски на Лудогорец примерно,отколкото Славия срещу Локо Сф.Давам пример с тях,защото да не кажете,че софийските тимове са над другите несправедливо.Не ме разбирайте погрешно.И на мен ми е писнало от уникалната дебилщина,в която се нмира нашата държава,но нищо не мога да направя.Отбори като Локо Пд и Берое имат страхотни фенове,но те са мести тимове и нямат успехите и реномето на двата гранда,затова те не са предпочетени.Без съмнение,това е голямо престъпление,защото в чужбина дават всички двубои без значеие Челси ли играе,или Саутхемптън,но ние не сме чужбината,ние сме България,така че не се сърдете,а или гледайте каквото дават,или бягайте в друга страна,защото проблема с тв правата е най малкия.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 01 авг 2011 20:50

Tommi написа:Навсякъде е така. В Англия големите клубове са получили с около 20 млн. повече от най-малките. Вярно, че съотношението между парите на английските отбори може би ще е по-добро, отколкото на нашите, но все пак англичаните са доста по-добре от нас и нямат такива проблеми с излъчването.

Това разминаване в парите е единствено заради класирането на отборите в първенството.Ако Манчестър Юнайтед завършат 10-ти,а Бирмингам 4-ти,то бирмингамци ще вземат повече пари от Юнайтед,нищо че вторите са 10 пъти по-популярни и предизвикват интереса много повече.

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 01 авг 2011 20:52

bekono написа:Пак ще гледаме само мачовете на Левски и ЦСКА, а ще се пропускат дербита като Локо ПД - Локо СФ или Черно Море - Локо ПД. Вместо тях ще дават Светкавица - Левски. Трябваше да дават 2 мача по ТВ7 и 1 по БНТ поне.

По-скоро по един в събота и неделя(всяка от телевизиите) ;) .Аз бях по-навит на този вариант ама нещо не се получи. :(

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 01 авг 2011 20:56

Честито на феновете на Левски и ЦСКА ;)
А от ТВ7 ми направиха много лошо впечатление на мача Литекс-ЦСКА. Някои хора биха си помислили,че Литекс играят с 20 човека,чухме Кодо,Кода,Коди и тн. Беше им много трудно да различат Бодуров и Онанга :mrgreen:
[offtopic]ИзображениеИзображение[/offtopic]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 01 авг 2011 21:11

dunavfc написа:
Tommi написа:Навсякъде е така. В Англия големите клубове са получили с около 20 млн. повече от най-малките. Вярно, че съотношението между парите на английските отбори може би ще е по-добро, отколкото на нашите, но все пак англичаните са доста по-добре от нас и нямат такива проблеми с излъчването.

Това разминаване в парите е единствено заради класирането на отборите в първенството.Ако Манчестър Юнайтед завършат 10-ти,а Бирмингам 4-ти,то бирмингамци ще вземат повече пари от Юнайтед,нищо че вторите са 10 пъти по-популярни и предизвикват интереса много повече.

Може и това да е от значение, но Ливърпул, например, е взел почти колкото Манчестър Сити и повече от Тотнъм.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Футбол - България”