Анкета: На кой Български футболен отбор симпатизирате?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

На кой Български футболен отбор симпатизирате?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Re: Анкета: На кой Български футболен отбор симпатизирате?

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 02 юли 2011 22:05

Янтра ,а от "елитните" Локомотив Пловдив.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
trakia

Мнениеот trakia » 09 юли 2011 15:05

ntodorov написа:Вечна дружба...Прощавайте, че съм се "вързал" на приказките, че ще ни отнасяте с по 6 парцала и, че ще бъдете с минимум 10 точки пред втория, който пък е било пълен абсурд да се казва Нефтохимик. :cry: . Много се извинявам, че ви се противопоставих и не оцених силата на отбора ви подобаващо... :) Извинявам се, че съм интерпретирал думите ви погрешно. Може би сте нямали предвид да броите отборът ни за мушмула след гореизложените ми съждения ??? Грешката е моя Ваши Величества.

Ние Великодушно ти прощаваме! Живей в мир и разбирателство с ближните си ,ако имаш две тениски на Нафтата дай едната на заблудилите се по Черноморец. Ако те я скъсат ,не им се дразни ,а дай и другата буза. Ако имаш един стадион дай го на Черноморец и тнт.Ако по някое време ти писне да ти бият шамари се стягай и наместо да сипеш тънки лафчета бягай на стадиона да подкрепяш отбора ,щото ако сте 15 човека никога няма да ви го върнат.
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 10 юли 2011 22:25

trakia написа:
ntodorov написа:Вечна дружба...Прощавайте, че съм се "вързал" на приказките, че ще ни отнасяте с по 6 парцала и, че ще бъдете с минимум 10 точки пред втория, който пък е било пълен абсурд да се казва Нефтохимик. :cry: . Много се извинявам, че ви се противопоставих и не оцених силата на отбора ви подобаващо... :) Извинявам се, че съм интерпретирал думите ви погрешно. Може би сте нямали предвид да броите отборът ни за мушмула след гореизложените ми съждения ??? Грешката е моя Ваши Величества.

Ние Великодушно ти прощаваме! Живей в мир и разбирателство с ближните си ,ако имаш две тениски на Нафтата дай едната на заблудилите се по Черноморец. Ако те я скъсат ,не им се дразни ,а дай и другата буза. Ако имаш един стадион дай го на Черноморец и тнт.Ако по някое време ти писне да ти бият шамари се стягай и наместо да сипеш тънки лафчета бягай на стадиона да подкрепяш отбора ,щото ако сте 15 човека никога няма да ви го върнат.

Слуууушам великий... :| Ей сега отивам да изпълня повелите ти. Припкам на мига... :idea:
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 12 юли 2011 00:14

Доростол! Най-старият футболен клуб в България!
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 15 юли 2011 23:20

И излиза,че Левски води с едни гърди(по 500 кубика във всяка една)пред другите.

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 17 юли 2011 22:30

gilento93 написа:И излиза,че Левски води с едни гърди(по 500 кубика във всяка една)пред другите.

Ти или от гърди или от проценти не разбираш, а като ти гледам набора - по-скоро от първото 8-)

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 19 юли 2011 01:10

federer_11 написа:Тим, любим, единствен на света! :)

Той се казва - Левски София! ;)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Футбол - България”