Кашчей написа:Побъркахте се с тези 10 отбора в А група! Това панацея за футбола ни ли е?!?
Не е панацея, ама в момента я има три-четири клуба в А група, които отговарят на изискванията за професионален футбол, я - не.
Дълго време след реставрацията на Томов в ЦСКА смятах, че той ще бъде начело на клуба, ако се стигне до момент, в който подобна новина излезе в публичното пространство, защото неговото безочие е несравнимо с ничие друго. Доста наивно от моя страна
Всъщност, последният на опашката е най-прецакан, както винаги, а Лупи не би допуснал подобно нещо, защото си го бива в икономиката и в "икономиката". Нямам претенции, че съм запознат с всичко случило се в червения клуб, не съм кой знае колко добър специалист в сферата на заемите, лихвите и акционерните дружества, но все ми се струва, че "Лира инвестмънтс" и Томов са единствените, които може би са спечелили нещо от случващото се в Борисовата градина в последните две години. Хипотезата ми (вероятно невярна

) по принцип е следната: Лупи влезе за втори път в ЦСКА, за да опоска каквото може още от клуба и привържениците му. Възползва се от алчността на Манджуков и Инджов, прибра им едни пари и напусна сцената в подходящия момент. А новите собственици просто се опитват да минимизират финансовите си загуби.
Нъли, всичкото това дедукция на базата на дати на плащания, статии, изказвания, декларации и тем подобни "достоверни източници от първа ръка"

Иначе, само респект към футболистите и треноьрите в Локо (София) за показаното старание в повечето мачове от този шампионат!