ЦСКА и Локо Сф без лицензи за А група и Европа!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: ЦСКА и Локо Сф без лицензи за А група и Европа!

Мнениеот Кашчей » 20 май 2015 21:17

GA_ veliki написа:
Кашчей написа:Боклуците ви опростиха вътрешен дълг към тях, ама да ви опросят и дълга към НАП..това и Джордж Лукас трудно ще го измисли :roll:

Грешиш, сега ще трябва в поредица постове да му обясняваш кой е Дж.Лукас. :roll:

Е, той нали показа, че е получил стипендия, щото е с успех над 5 и башка :roll: Вярно, не разбира от история, от икономика (дори елементарна), от правопис, сега и от законите, които касаят съществуването им се оказа, че не разбира, но може да е гледал нещо, знам ли го :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 20 май 2015 21:17

Teo написа:
Вътрешен дълг?
За стотинки ли става въпрос или :idea: :roll:

За много повече от 20 млн, това ти го гарантирам! ;)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 20 май 2015 21:19

Кашчей написа:Побъркахте се с тези 10 отбора в А група! Това панацея за футбола ни ли е?!?

Не е панацея, ама в момента я има три-четири клуба в А група, които отговарят на изискванията за професионален футбол, я - не.

Дълго време след реставрацията на Томов в ЦСКА смятах, че той ще бъде начело на клуба, ако се стигне до момент, в който подобна новина излезе в публичното пространство, защото неговото безочие е несравнимо с ничие друго. Доста наивно от моя страна :roll:

Всъщност, последният на опашката е най-прецакан, както винаги, а Лупи не би допуснал подобно нещо, защото си го бива в икономиката и в "икономиката". Нямам претенции, че съм запознат с всичко случило се в червения клуб, не съм кой знае колко добър специалист в сферата на заемите, лихвите и акционерните дружества, но все ми се струва, че "Лира инвестмънтс" и Томов са единствените, които може би са спечелили нещо от случващото се в Борисовата градина в последните две години. Хипотезата ми (вероятно невярна :!: ) по принцип е следната: Лупи влезе за втори път в ЦСКА, за да опоска каквото може още от клуба и привържениците му. Възползва се от алчността на Манджуков и Инджов, прибра им едни пари и напусна сцената в подходящия момент. А новите собственици просто се опитват да минимизират финансовите си загуби.

Нъли, всичкото това дедукция на базата на дати на плащания, статии, изказвания, декларации и тем подобни "достоверни източници от първа ръка" :!: 8-)

Иначе, само респект към футболистите и треноьрите в Локо (София) за показаното старание в повечето мачове от този шампионат!

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 20 май 2015 21:19

Brabam написа:
GA_ veliki написа:
Кашчей написа:Боклуците ви опростиха вътрешен дълг към тях, ама да ви опросят и дълга към НАП..това и Джордж Лукас трудно ще го измисли :roll:

Грешиш, сега ще трябва в поредица постове да му обясняваш кой е Дж.Лукас. :roll:

ГА, започна ли да пишеш втора част на "Заговорът срещу ЦСКА"? Ако да - къде мога да си направя preorder ? :roll:

Музата (разбирай лупан, тройчо,синът му...) напусна, отлетя, вече 4та ли 5та ли ракия пия и пак я няма :cry: А то и лиценз няма....ракията свършва...това е то заговорът на заговорите.Лиценза как да е, ами ракията!
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
Кашчей

Re: GOLEADOR

Мнениеот Кашчей » 20 май 2015 21:20

Долно уйно написа:
Tommi написа:
Долно уйно написа:махам само тв правата, защо останалите неща да ги няма, а относно спонсорите те сега имат ли такива?
Защо феновете да не си купуват фен артикули?
Сега дават по пет цифрени суми за заплати, при аматьорите и 2000лв ще са достатъчни.
Начина на оздравяване на всеки един клуб минава през ТОТАЛНИ лишения.
Че те във "В" група може да играят само с момчета от школата.

При аматьорите дори и дребните спонсори ще намалеят. Феновете, посещаващи мачовете ще намалеят, а също няма как да се поддържат същите цени на билетите, т.е. приходите от билети ще намалеят. Продажби на футболисти просто няма да има.
Тази разлика в заплатите в определена степен ще се компенсира от намалените приходи.
По-нагоре съм объркал за разходите за лихви, става въпрос за 7-цифрени суми, не 6-цифрени. Информацията ми е малко стара, но криво-ляво и сега трябва да е такова положението. И тези разходи докато не се намалят клубът много трудно може да си направи бюджета така, че да излезе на излишък и да чисти дълговете. Тоталните лишения ще намалят разходите, ама това се отразява и на приходите в някаква степен и не може да разширяваш разликата между тях колкото си искаш.

Защо трябва да намаляват феновете, на тези фенове за този отбор пука ли им или просто са глорита?
Приходите на един футболен клуб основно са зависели от техните фенове.
Искат спасение, ще помагат, но ми се струва, че те чакат някой да извади милионите, а те само да се тупат в гърдите, колко са велики.

Ами сега ЦСКА има яка агитка и в провинцията заради феновете извън София. Като започнат да играят само из софийско (ако стане) колко фена от Монтана, Пловдив, Хасково, Варна, Бургас, Плевен, Русе, Търново...ще им ходят на мачовете?

Да допълня, с лично мнение:
Ако не е пирото и шоуто, което създават, и с което определено помагат много на отбора си във всеки мач, с глобите, надали ще имат чак толкова публика.
Последна промяна от Кашчей на 20 май 2015 21:24, променено общо 1 път.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 20 май 2015 21:21

Rivaldo10 написа:
Teo написа:
Вътрешен дълг?
За стотинки ли става въпрос или :idea: :roll:

За много повече от 20 млн, това ти го гарантирам! ;)

Ама това само на приказки го знаем, а дали изобщо е станало е друг въпрос, Ривалдо!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 20 май 2015 21:24

GA_ veliki написа:Музата (разбирай лупан, тройчо,синът му...) напусна, отлетя, вече 4та ли 5та ли ракия пия и пак я няма :cry: А то и лиценз няма....ракията свършва...това е то заговорът на заговорите.Лиценза как да е, ами ракията!

Имам една дедова парцуца, къде 5 кила, петдесетак е и малко намирисва на ацетон. Шти свърши ли работа?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

forever bluet

Мнениеот forever bluet » 20 май 2015 21:27

Познавам се лично с Илия Илиев бившия международник на ЦСКА и приближен до Инджов и Манджуков-младши. Изключително ерудиран и интелигентен човек. Та той ми каза преди 20-тина дни че дълговете на ЦСКА са 43 милиона лева! На него вярвам. Не искам ЦСКА във В група,за мен това е началото на края за Футбола ни,и е само въпрос на време да изгърми и Левски,а и Славия и Черно море с мутренското си финансиране. Още много отбори ще изгърмят,но явно това е пътя. Просто не трябва да се драматизира.
Членестоногите са примитивни създания

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 20 май 2015 21:27

Teo написа:
Ама това само на приказки го знаем, а дали изобщо е станало е друг въпрос, Ривалдо!

Гарантирам ти го...
На приказки знаем, че плащате наем за базите, но никой не казва цената и не показва платежни...
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Brabam

Мнениеот Brabam » 20 май 2015 21:28

Ювентус като игра 1 година в серия Б да не би да закриха италианския футбол?
Ч-Б П Д В Е М

Върни се в “Футбол - България”