Кой искате да победи в мача Ботев-ЦСКА?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Кой искате да победи в мача Ботев-ЦСКА?

Мнениеот Teo » 11 мар 2015 12:22

ЕМИЛ написа:
Teo написа:
ЕМИЛ написа:
Red_Neck написа:В духа на конспирацията, пускаме на Ботев срещу 6 точки във втората фаза ....
Понеже (според някои) вече сме пуснали на Локо Сф и Берое, а Литекс са "наши хора" се получава следното: в първата 6-ца всички играят срещу Лудогорец и за нас, т.е. имаме да изиграем 2 мача :)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Сега сериозно .... искам победа за ЦСКА в Коматево :!: .... и добра игра (ако може :) )

ПП: Господа от "София Запад", г-да сини ръководители, г-н Батков, проф. Томов чака официална Декларация с молба за помощ, предвид вашата деликатна ситуация. Проф. Томов е зает човек и няма да чака чак до Събота! :)

Вие не разбрахте ли , че никой не ви желае помощта ?Падайте си в Коматево и всичко е ОК .На вас ще ви се молим ..........хахаха

Капитана вече започна кампанията " Моля ви Армейци, спасете ни и този път " :idea: :lol:
Ще ви спасим спокойно, но много вересии направихте вече ....

Нищо подобно не е казвал . Излез от филма .

Е как да не е казал.. я виж какво е казал пак! :roll:

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 11 мар 2015 12:24

7 е доброо числоо.. :lol: :lol:
Жалко, само до неделя обаче. :mrgreen:

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 11 мар 2015 12:25

Red_Neck написа:
ЕМИЛ написа:
Red_Neck написа:В духа на конспирацията, пускаме на Ботев срещу 6 точки във втората фаза ....
Понеже (според някои) вече сме пуснали на Локо Сф и Берое, а Литекс са "наши хора" се получава следното: в първата 6-ца всички играят срещу Лудогорец и за нас, т.е. имаме да изиграем 2 мача :)

Сега сериозно .... искам победа за ЦСКА в Коматево :!: .... и добра игра (ако може :) )

ПП: Господа от "София Запад", г-да сини ръководители, г-н Батков, проф. Томов чака официална Декларация с молба за помощ, предвид вашата деликатна ситуация. Проф. Томов е зает човек и няма да чака чак до Събота! :)

Вие не разбрахте ли , че никой не ви желае помощта ?Падайте си в Коматево и всичко е ОК .На вас ще ви се молим ..........хахаха

Ех, Емиле, Емилееее .... отдава ти се възможност веднъж в живота да се зарадваш на победа на правилния отбор и ти се правиш на интересен ..... Признайте си, че се надявате да помогнем, човещинка е ...... Срамно е ВековенЪ Левски да е замесен в борбата за оставане в групата :)

Срамно не срамно до там я докарахме с нашето ръководство .Но помощ от вас никога .

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 11 мар 2015 12:25

Син до гроб_ написа:Аз лично викам за майка ти.

Що много ли ти харесва :?:[/quote]
Нищо особено. Само на пияно.[/quote]
Ма ти и на пияно ли свириш :lol: Мислех,че само на духовите си добре,ама щом казваш :twisted: :twisted: :twisted:[/quote]
Да, и на пияно съм я клатил.[/quote]
Мангалите те клатят редовно на автогара „ПодУЯне“,там си се научил и на духовите инструменти :lol:[/quote]
Като ти казвам ,че не ти достига умствен капацитет се сърдиш. Сърди се на себе си...и на вашите.[/quote]
Аз поне имам капацитет,ама говедата не притежават никакъв :cry:С помияр като тебе,нема как по друг начин да се води диалог :idea: :!:
П.П. Виж ми подписа :!:
Последна промяна от Red joker на 11 мар 2015 12:28, променено общо 1 път.
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
ozzy
Контакти:

Мнениеот ozzy » 11 мар 2015 12:26

Успех на Ботев!

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 11 мар 2015 12:26

memnto написа:7 е доброо числоо.. :lol: :lol:
Жалко, само до неделя обаче. :mrgreen:

Добро е та. Много болка и широко анални отверстия ви е донесло. :lol: :lol:
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 11 мар 2015 12:26

ozzy написа:Успех на Ботев!

+1
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 11 мар 2015 12:26

Аз като гледам, че още има хора, дето гледат мачове от а Група ме напушва на смях...вие сте някакви получовеци :o :shock: :mrgreen:
Последна промяна от kingofpop на 11 мар 2015 12:27, променено общо 1 път.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 11 мар 2015 12:27

ЕМИЛ написа:
Red_Neck написа:
ЕМИЛ написа:

Ех, Емиле, Емилееее .... отдава ти се възможност веднъж в живота да се зарадваш на победа на правилния отбор и ти се правиш на интересен ..... Признайте си, че се надявате да помогнем, човещинка е ...... Срамно е ВековенЪ Левски да е замесен в борбата за оставане в групата :)

Срамно не срамно до там я докарахме с нашето ръководство .Но помощ от вас никога .

Виж, момчетата от Дивизията излезнаха с позиция за случващото се.. а останалите къде са? на обяд при Тодор? :idea: :lol:
На Гонзи кога ще намерите смелост да му търсите сметка за случващото се, кога? Или 15 е добро число и нищо друго няма значение за вас?
Последна промяна от Teo на 11 мар 2015 12:28, променено общо 1 път.

Ivanskiq
Контакти:

Мнениеот Ivanskiq » 11 мар 2015 12:27

Red joker написа:
Син до гроб_ написа:Аз лично викам за майка ти.

Що много ли ти харесва :?:

Нищо особено. Само на пияно.[/quote]
Ма ти и на пияно ли свириш :lol: Мислех,че само на духовите си добре,ама щом казваш :twisted: :twisted: :twisted:[/quote]
Да, и на пияно съм я клатил.[/quote]
Мангалите те клатят редовно на автогара „ПодУЯне“,там си се научил и на духовите инструменти :lol:[/quote]
Като ти казвам ,че не ти достига умствен капацитет се сърдиш. Сърди се на себе си...и на вашите.[/quote]
Аз поне имам капацитет,ама говедата не притежават никакъв :cry:[/quote]

Ма добре ви го каза Син до гроб, мамини златни, правете каквото искате. Не ни пука, само не обиждайте Левски.

Върни се в “Футбол - България”