ТВ излъчване на българското първенство

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Ще ни липсва това, което беше при РИНГ.БГ и ПРО.БГ

Мнениеот Tommi » 01 авг 2011 19:57

PFC Litex написа:Томи дисциплинарният правилник е един, така че, там пише всички наказания които носи всеки един професионален клуб, член на БФС.

След малко ще ти цитирам Наредбата за първенствата и турнирите. По-нагоре съм написал "правилника", което не е точно.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 01 авг 2011 20:00

toffees написа:
dunavfc написа:
julian_kondrad написа:Добре ,че и тези ги има. Никой неще да дава пари за изкъртеното първенство ;) Сега ще скочите да ми обяснявате за разни рейтинги и др. подобни нагласени глупости. За Английското и ШЛ се конкурират няколко телевизии, макар че лиценза изтича чак догодина, отсега има заявени интереси.За нашето всеки вика-вземиго ти...

Виж сега пич,английското е страшно гледано основно заради големите 4 отбора.Другите мачове са просто бонус.Давам ти и пример,мач между Евертън и Тотнам не може да бъде по-гледан от Берое - Локо ПД или Черно море - Локо Сф и т.н.Въпреки,че и тука голяма част от хората гледат по тв. Левски и ЦСКА,не липсват и доста хора които се интересуват от Берое,Локо Пд,Славия,Локо Сф,Черно море,Миньор Пк,Пирин и т.н.Докато на чичо Гошо от Първомай му е през оная работа за Болтън,Блекбърн,Стоук Сити,Съндърланд и т.н.

Лелеее пич ти направо изби рибата , я ми кажи кой са най големите 4-ри отбора в Англия и по какво ги определяш, и според теб Евертън и Тотнъм са малки отбори ли ? в сравнение с Ман С. и Челси примерно

Абе,момче не ми говори за история и традиции,ще ми кажеш че в момента Тотнъм и Евертън са по-силни и интересни тимове от Челси,Ливърпул,Арсенал и Манчестър Юнайтед ли ? Английският футбол 90 % се гледа заради споменатите 4 отбора,които не е сългасен,значи е малоумен и не гледа реално на нещата.

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 01 авг 2011 20:02

Абе не ви ли омръзнаха тия спорове относно ТВ предаванията. И на мен ми харесваше повече миналата година когато даваха по 4-5 мача от кръг, ама какво да се прави. Колкото толкова. Всеки да си гледа любимия отбор на живо плюс двата мача по ТВ и стават 3 мача на кръг. Ами горе-долу нормално. Айде да не са оплакваме чак толкова. По важно е българина за започне да ходи на стадиона, а не да чака само на телевизията.
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 01 авг 2011 20:03

dunavfc написа:Абе,момче не ми говори за история и традиции,ще ми кажеш че в момента Тотнъм и Евертън са по-силни и интересни тимове от Челси,Ливърпул,Арсенал и Манчестър Юнайтед ли ? Английският футбол 90 % се гледа заради споменатите 4 отбора,които не е сългасен,значи е малоумен и не гледа реално на нещата.

Аз не съм съгласен, защото там фена подкрепя отборът си и когато има мач между Челси и Арсенал, на съседният стадион се играе мач от някоя конференция и на стадиона има 5-6 хиляди зрители, това че ние им изписваме вежди там не е точно така.
Ако си фен на Килмарнък изобщо не ти дреме какъв мач има във същото време когато отборът ти играе, а пример за това са пълните стадиони в чемпиъншип и първа лига.
Изображение

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 01 авг 2011 20:04

Чл. 28 от Наредбата за първенствата и турнирите по футбол в системата на БФС:
18. Въз основа на Закона за физическото възпитание и спорта и на Правилника за статута на ФК - член на БФС, ФК - домакин не може да спира или възпрепятствува излъчването на футболна среща от вътрешния календар, предварително уточнена с преносителя на образ и звук, с който БФС има съответен договор.
Освен с дисциплинарно и финансово санкциониране, такъв клуб административно се третира като неявил се на тази футболна среща.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Re: Окончателно - БНТ и ТВ7 ще дават по един мач на кръг

Мнениеот gilento93 » 01 авг 2011 20:04

mile kitic написа:Гадните капиталисти съсипаха хубавата комунистическа БНТ, пропагандираха си множество капиталистически телевизии, които учат децата на капитализъм и американизират народа ...
Затова беднотията и престъпността се множи, а Бойко кюфтака набива кюфтета за сметка на гладния българин. Долу капитализма, долу правителството !!!

Пак ти казвам марш в КНДР. :evil: Там сигурно нямат интернет та да дразниш хората по форумите.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 01 авг 2011 20:08

PFC Litex написа:
dunavfc написа:Абе,момче не ми говори за история и традиции,ще ми кажеш че в момента Тотнъм и Евертън са по-силни и интересни тимове от Челси,Ливърпул,Арсенал и Манчестър Юнайтед ли ? Английският футбол 90 % се гледа заради споменатите 4 отбора,които не е сългасен,значи е малоумен и не гледа реално на нещата.

Аз не съм съгласен, защото там фена подкрепя отборът си и когато има мач между Челси и Арсенал, на съседният стадион се играе мач от някоя конференция и на стадиона има 5-6 хиляди зрители, това че ние им изписваме вежди там не е точно така.
Ако си фен на Килмарнък изобщо не ти дреме какъв мач има във същото време когато отборът ти играе, а пример за това са пълните стадиони в чемпиъншип и първа лига.

Аз не говоря за английските запалянковци..говоря за интереса на българина към тези отбори.Много рядко можеш да видиш българин,които да се интересува от Болтън,Блекбърн,Съндърланд,Уиган и т.н.Иначе за манталитета във Великобритания може да се говори с години,нещо от което трябва да се учи целият свят !

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 01 авг 2011 20:08

Съгласен съм.
Сега приеми, че масово малките клубове направят това, съответно трябва да ги извадят от групата, а първенството с 5-6 отбора няма как да продължи, от което потърпевши ще са основно в БФС, защото като почнат да фалират по средата на сезона и тогава ще се чукнат в тиквите.

Хората са го написали на сградата на Парламента, "Съединението прави силата"

dunavfc, то и за това се случват тези неща у нас
Изображение

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 01 авг 2011 20:20

PFC Litex написа:Съгласен съм.
Сега приеми, че масово малките клубове направят това, съответно трябва да ги извадят от групата, а първенството с 5-6 отбора няма как да продължи, от което потърпевши ще са основно в БФС, защото като почнат да фалират по средата на сезона и тогава ще се чукнат в тиквите.

Около половината отбори нямат изгода първенството да не завърши или да не започне. Представяш ли си Лудогорец, с всички разходи, които направи преди сезона, да се откаже от първенството. Другите отбори, които са с амбиции за евротурнири (а в началото на всяко първенство има доста такива отбори) също трудно ще участват в такъв протест.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 01 авг 2011 20:21

PFC Litex написа:Съгласен съм.

dunavfc, то и за това се случват тези неща у нас

За съжеление,ние не сме хора,които лесно се обединяваме,затова и както казваш нещата у нас не се получават.Да се обединят всички останали клубове и да направят някакъв протест или бойкот на първенството,да видим тогава какви права,какви 5 лв...

Върни се в “Футбол - България”