Финалът:Левски-Ч.море

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: Ще гледате ли финала за Купата?

Мнениеот Old_death » 30 апр 2015 18:13

Не .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: Финалът:Левски-Ч.море

Мнениеот dreben23 » 30 апр 2015 18:28

Ще ви се да е имало нещо атрактивно, ама.. Само еуфорията ви е атрактивна, момци, радвате много! :) Успех на моряците, още преди няколко месеца ви казвах, че съм си харесал Черно море за носител на купата, защото имат добри футболисти, освен това и за носител на седмото място в групата на майсторите. Лудогорец на сухо и т.н... абе има хора и които си ги помнят прогнозите, нема да се повтаряме сега. Кажи-речи, май ще се и случат повечето, виноват. :cry:

[offtopic]Само тези свързани с ЦСКА ми убягнаха, ама те на всеки убягнаха, тъй че ще го преживеем. :mrgreen:[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
radoslav_rashkov
Контакти:

Мнениеот radoslav_rashkov » 30 апр 2015 19:14

Я разкажете, какъв "смях" имало снощи??? Аааа, "мач" имало. Добре, добре!...
Изображение

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 30 апр 2015 19:16

dreben23 написа:Ще ви се да е имало нещо атрактивно, ама.. Само еуфорията ви е атрактивна, момци, радвате много! :) Успех на моряците, още преди няколко месеца ви казвах, че съм си харесал Черно море за носител на купата, защото имат добри футболисти, освен това и за носител на седмото място в групата на майсторите. Лудогорец на сухо и т.н... абе има хора и които си ги помнят прогнозите, нема да се повтаряме сега. Кажи-речи, май ще се и случат повечето, виноват. :cry:

[offtopic]Само тези свързани с ЦСКА ми убягнаха, ама те на всеки убягнаха, тъй че ще го преживеем. :mrgreen:[/offtopic]

И другите ти убягват. До една...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 30 апр 2015 21:17

Кролик написа:
Стига напъни да не стане беля. Билетите са 50-50, както и да го въртиш няма да сте повече от нас дори и в двора на Гонзо да играем.

Ми тогава какъв е проблема да се играе на Васил Левски? Дава ви се В и Г сектор и да се събирате колкото искате.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 30 апр 2015 21:54

Thsmith написа:
Кролик написа:
Стига напъни да не стане беля. Билетите са 50-50, както и да го въртиш няма да сте повече от нас дори и в двора на Гонзо да играем.

Ми тогава какъв е проблема да се играе на Васил Левски? Дава ви се В и Г сектор и да се събирате колкото искате.

Работен ден,не всеки има възможност да дойде на мача.Какъв е проблема да е в Бургас,защо да е на Васил Левски? :mrgreen: ;)

Потребителски аватар
botevist_75
Контакти:

Мнениеот botevist_75 » 30 апр 2015 21:58

Успех на моряците на финала :) !
И ръководството задължително да поеме разноските за път и билети,на култовия фен без зъби от първия полуфинал с Локо. Явно ви носи късмет
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=AP2OwbidVxs[/youtube]

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 30 апр 2015 22:01

Страхотен феномен е Левски! Уж е отборът на всички власти, уж Боко, Чоко и не знам си кой оказвали държавна помощ и подкрепа, а няма пари да си плащат заплати нито на футболистите, нито на служителите. На всичкото отгоре вече 6 години ни титла, ни купа(поне засега). Обаче всички много обичат Левски, защото като започнеш от Лудогорец и стигнеш чак до Хасково всички дружно подаряват мачовете си на Левски. Това пък май ще докаже(за ваш ужас), че всички много обичат Левски, защото той няма пари да си плаща и всички му пискат аванта ей така от симпатии. И ей го на - хем държавна подкрепа, хем всеки си подарява точки на Левски, а накрая нищо.
Не знам не се ли усещате колко безпочвени са всички тези комплексарски подмятания, как ставате за смях и предизвиквате само насмешките на левскарите. Стойчо сам си призна как цял сезон е дрънкал врели некипели, та така и вие, ама не само за сезон ами за постоянно.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 30 апр 2015 22:02

Велико Търново или Стара Загора... еднакво близко и от двете страни... :idea: В най-лошия вариант Ловеч... стадиона перфектен, терена малко куца ако падне дъжд :idea:

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 30 апр 2015 22:07

moreto vn написа:
Thsmith написа:
Кролик написа:

Работен ден,не всеки има възможност да дойде на мача.Какъв е проблема да е в Бургас,защо да е на Васил Левски? :mrgreen: ;)

Защото двора на Гонзо е много тесен и Васил Левски е най-близо до него. Нали за вас не е проблем - все ще сте колкото нас. За мен не е проблем и в Бургас да е. Даже и във Варна нямам против да е, само да си изорете нивата до мача и да направите един нормален терен.

Върни се в “Футбол - България”