dunavfc, никакви лоши чувства към теб, ама не можеш да сравняваш публиката на Ботев с тази на Дунав - просто е смешно. Препоръчвам на русенци да се учат от най-добрите и да ходят повече на стадионите, защото всичко друго е ала-бала.
Сега относно стадиона. На картинка изглежда страхотно, но дали ще стане реалност? За жалост от доста време водим политика на централизация и всички сериозни инвестиции отиват в София. Иска ми се да видя един модерен стадион Пловдив, както и няколко големи и нови стадиона във Варна, Стара Загора и Търново (а защо не и някой град от северозападна България?), където националите да домакинстват. От това печелим всички, а и ще се влеят свежи пари в местните икономики.
България с уникален национален стадион
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- cookiemonsta
- Контакти:
Re: България с уникален национален стадион
cookiemonsta написа:dunavfc, никакви лоши чувства към теб, ама не можеш да сравняваш публиката на Ботев с тази на Дунав - просто е смешно. Препоръчвам на русенци да се учат от най-добрите и да ходят повече на стадионите, защото всичко друго е ала-бала.
Сега относно стадиона. На картинка изглежда страхотно, но дали ще стане реалност? За жалост от доста време водим политика на централизация и всички сериозни инвестиции отиват в София. Иска ми се да видя един модерен стадион Пловдив, както и няколко големи и нови стадиона във Варна, Стара Загора и Търново (а защо не и някой град от северозападна България?), където националите да домакинстват. От това печелим всички, а и ще се влеят свежи пари в местните икономики.
Човек,ти ще ме изкараш психично болен бе

Върни се в “Футбол - България”