България с уникален национален стадион

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
cookiemonsta
Контакти:

Re: България с уникален национален стадион

Мнениеот cookiemonsta » 27 юли 2011 23:54

dunavfc, никакви лоши чувства към теб, ама не можеш да сравняваш публиката на Ботев с тази на Дунав - просто е смешно. Препоръчвам на русенци да се учат от най-добрите и да ходят повече на стадионите, защото всичко друго е ала-бала.
Сега относно стадиона. На картинка изглежда страхотно, но дали ще стане реалност? За жалост от доста време водим политика на централизация и всички сериозни инвестиции отиват в София. Иска ми се да видя един модерен стадион Пловдив, както и няколко големи и нови стадиона във Варна, Стара Загора и Търново (а защо не и някой град от северозападна България?), където националите да домакинстват. От това печелим всички, а и ще се влеят свежи пари в местните икономики.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: България с уникален национален стадион

Мнениеот dunavfc » 28 юли 2011 00:12

cookiemonsta написа:dunavfc, никакви лоши чувства към теб, ама не можеш да сравняваш публиката на Ботев с тази на Дунав - просто е смешно. Препоръчвам на русенци да се учат от най-добрите и да ходят повече на стадионите, защото всичко друго е ала-бала.
Сега относно стадиона. На картинка изглежда страхотно, но дали ще стане реалност? За жалост от доста време водим политика на централизация и всички сериозни инвестиции отиват в София. Иска ми се да видя един модерен стадион Пловдив, както и няколко големи и нови стадиона във Варна, Стара Загора и Търново (а защо не и някой град от северозападна България?), където националите да домакинстват. От това печелим всички, а и ще се влеят свежи пари в местните икономики.

Човек,ти ще ме изкараш психично болен бе :shock: Изобщо дори не съм си и помислил да сравнявам двете публики,къде съм казал,че публиката на Дунав е по-добра или по-фанатична от тази на Ботев ? Единственото,което казах е,че и ние сме имали много добри гостувания,ама не съм казал,че са по-добри от на Ботев...

Върни се в “Футбол - България”