Стадиони в България, проблеми, посещаемост

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

MapTy_ftw
Контакти:

Re: Призракът на софийските стадиони

Мнениеот MapTy_ftw » 14 окт 2010 00:26

Аз пък да ти кажа, че си е баш така, влечугите си ги има, но и хората които тичат си ги има. Лично аз като ходех лятото да тичам просто "стадиона" е в окаяно състояние :oops: Преди години беше много добър, имаше охрана, хора които го подържат, а сега никой !!! Като тръгнеш да тича по пътеката/ нз дали може това да се нарече пътека / дясно от тебе е пълно с храсти и бурени по 2-3м. ПРОСТО ПОЛОЖЕНИЕТО Е ТРАГИчНО С ТОЗИ СТАДИОН, А БЕшЕ ХУБАВ :cry: :cry:

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 14 окт 2010 00:28

Този стадион ми напомня за стария "Академик" (зад Плиска) ! Факт е обаче,че България разполага с "уникални" стадиони :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 14 окт 2010 01:43

Blue_Lion написа:Този стадион ми напомня за стария "Академик" (зад Плиска) ! Факт е обаче,че България разполага с "уникални" стадиони :mrgreen:

Не, факт е, че само в България в идеален и широк център в 21 век пустеят декари земя и то в столицата.
Изображение

Неутрален
Контакти:

Мнениеот Неутрален » 14 окт 2010 08:40

Не, факт е, че само в България в идеален и широк център в 21 век пустеят декари земя и то в столицата.[/quote]

Tака е , причината за това са парите,парите,само парите и пак парите. Футбола е печеливш спорт , но не тук на балканите а далеч на запад. Пари има разбира се, но по изгодно е за инвеститорите да строят молове и магазини , отколкото спортни съоръжения. Жалко че и това което беше построено по социализЪма, се съсипа. Бай Тошо се оказа прав : Това което съм го построил, няма да можете да го пребоядисате след години. Жалка работа , обаче това си ни е в кръвта. Шепа хора прибират много пари, след което всичко отива по дяволите, както стана с нац. стадон В. Левски. Там Лучано похарчи незнайно колко пари, знаят само тези които прибраха парите, а резултата е един нагримиран комунистически стадион, който няма да може да се ползва след 3-4 години. Всеки който е строил нещо знае че по изгодно е да се построи ново , него да ремонтираш старо.Кой знае колко са още стадионите пустеещи в провинцията.

Drakich
Контакти:

Мнениеот Drakich » 14 окт 2010 08:47

PFC Litex написа:
Blue_Lion написа:Този стадион ми напомня за стария "Академик" (зад Плиска) ! Факт е обаче,че България разполага с "уникални" стадиони :mrgreen:

Не, факт е, че само в България в идеален и широк център в 21 век пустеят декари земя и то в столицата.

Споко,
някой ще го купи, ще го събори и ще се спортува в мол-а ;)

zavinagicska
Контакти:

Мнениеот zavinagicska » 14 окт 2010 09:02

Аз съм от Красна поляна тренирал съм три годин футбол в септември там може да стане идеална база, стадиона е на супер място единствения проблем е че точно до него минава влакова линия, и за да влезеш в стадиона я пресичаш 10 метра преди тунела за футболистите е.Но Амбукели разби отбора поради липса на пари не искаше и да го продава май, а бяха времена сме ходили на мачове в Б във В група по 2, 3000 души ЦСКА ри и Левскари е квартала определено е от червените Софийски квартали имахме даже фен клуб от 150 човека наречен червен легион, но поради различни причини се разпаднахме.

nikiwm
Контакти:

Мнениеот nikiwm » 14 окт 2010 10:00

:o Леле на какво е заприличал тоя стадион.... кви са тия храсти, какво е това чудо?! Там съм изиграл доста мачове и си беше много добро място за футбол, поне за ДЮШ и отбори от по-долните групи. Там вкарах първият си гол.. Имаше и помощно игрище, въобще не ми се мисли какво е станало с него..
Няма да е изненада ако след известно време порастне някой блок или мол, или нещо от сорта.

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 14 окт 2010 10:05

PFC Litex написа:

Целта е София да е най-зеления град :mrgreen:
Изображение

MapTy_ftw
Контакти:

Мнениеот MapTy_ftw » 14 окт 2010 10:10

nikiwm написа::o Леле на какво е заприличал тоя стадион.... кви са тия храсти, какво е това чудо?! Там съм изиграл доста мачове и си беше много добро място за футбол, поне за ДЮШ и отбори от по-долните групи. Там вкарах първият си гол.. Имаше и помощно игрище, въобще не ми се мисли какво е станало с него..
Няма да е изненада ако след известно време порастне някой блок или мол, или нещо от сорта.

Ако имаш предвид сгурията отстрани, сега са треви и храсти по 2м :lol:

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 14 окт 2010 10:44

Този стадион е олицетворение на цялата ни държава и управление! Постепенно всичко се съсипва.
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Върни се в “Футбол - България”