Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Blue_Lion написа:Този стадион ми напомня за стария "Академик" (зад Плиска) ! Факт е обаче,че България разполага с "уникални" стадиони
PFC Litex написа:Blue_Lion написа:Този стадион ми напомня за стария "Академик" (зад Плиска) ! Факт е обаче,че България разполага с "уникални" стадиони
Не, факт е, че само в България в идеален и широк център в 21 век пустеят декари земя и то в столицата.
PFC Litex написа:Blue_Lion написа:Този стадион ми напомня за стария "Академик" (зад Плиска) ! Факт е обаче,че България разполага с "уникални" стадиони
Не, факт е, че само в България в идеален и широк център в 21 век пустеят декари земя и то в столицата.
nikiwm написа::o Леле на какво е заприличал тоя стадион.... кви са тия храсти, какво е това чудо?! Там съм изиграл доста мачове и си беше много добро място за футбол, поне за ДЮШ и отбори от по-долните групи. Там вкарах първият си гол.. Имаше и помощно игрище, въобще не ми се мисли какво е станало с него..
Няма да е изненада ако след известно време порастне някой блок или мол, или нещо от сорта.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта