Сензационно: БФС сложи лиценза на ЦСКА на трупчета!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

tprodanov
Контакти:

Re: Сензационно: БФС сложи лиценза на ЦСКА на трупчета!

Мнениеот tprodanov » 01 юни 2010 01:24

TPAKTOP написа:
tprodanov написа:
TPAKTOP написа: Ами че всеки гледа какво се коментира там за да се заяждате. Ще видите че ЦСКА ще има лиценз ако не получим лиценз ще те заведа в кръчма по твой избор и аз ще черпя! Готов ли си на същия облог?

Нещо не те разбирам. Само няколко мнения по-рано аз твърдя, че ЦСКА ще си получи лиценза, за какъв облог става дума? Ако искаш просто да се напием - немаш ядове.

Това с Топ 5 обаче все още не го разбирам. Искаш да кажеш, че ЦСКАрските форуми са на първо място, защото всеки пише там, дразнейки се от ЦСКА?

Да! Аз за напиването си е идеа ;)

След като това е причината, защо тогава официалните форуми на Левски и ЦСКА са в същото съотношение? На ЦСКА е със 16 000 човека и близо 700 000 мнения, докато този на Левски е 7 000 човека и 300 000 мнения? И там ли се регват хора, за да завиждат?

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 01 юни 2010 01:27

Viktor4o_Rs написа:Откога истината, че имате непогасени дългове е нападка , многократно казах също , че сигурно отново ще си затворят очите и ще имате лиценз , не защото сте изрядни , а защото такава ни е държавата ;) Това , че ти си повтаряш едно и също и целият форум си прави та.ш.ак с тебе , е съвсем отделно нещо :lol: :lol:

Е,как,нямаш право да пускаш подобна тема,която всъщност е копи-пейст от един сайт,щом не е удобна на много хора,не знаеше ли това досега?А,я ми кажи сега,вие ли сте най-голямата подлога на Левски или ние :roll: :lol: :mrgreen:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 01 юни 2010 01:28

Viktor4o_Rs написа:Откога истината, че имате непогасени дългове е нападка , многократно казах също , че сигурно отново ще си затворят очите и ще имате лиценз , не защото сте изрядни , а защото такава ни е държавата ;) Това , че ти си повтаряш едно и също и целият форум си прави та.ш.ак с тебе , е съвсем отделно нещо :lol: :lol:

Някъде прочетох че учиш право. Как така един бъдещ или вече настоящ юрист си служи с недоказани факти ако това не е чиста провокация? Много хора имат кредити към финансови институции от всякакъв тип. В момен в който банката или друг заемодател види че нещата не въррвят на добре се водят допълнителни преговори за преизчисление на заема. Какво означава няма договорка между клубовете? Ботев чакали пари, а не чакат ли пари за Христов? Или там си беше друг тип сделка!И за Ботев ЦСКА отдава плащат в НАП Пловдив!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 01 юни 2010 01:30

TPAKTOP написа:
Viktor4o_Rs написа:
TPAKTOP написа:Абе хора какво прочетохте в тая статия? Нищо! Самият автор е бая некадърен. Не знам дали може да има подобен тип писания по пресата. Колко часа излезе тая статия? 21:13. СпотЛАЙН са един от "най-добрите" спортни сайтове в света, затова Б. Михайлов сън не спи да им дава горещи новини за всякакви скандали и слухове. Това е една чиста доза ЛЪЖА! Но най-интересното в цялата история е че всички са много доволни от само възможността за отнемане на лиценз. Трябва всички да разберат че ЦСКА е най-големия дразнител за всякакъв тип отборчета. Слависти, левскари, ботевисти и какви ли още не се "борят" за правда. ЗАвиждайте! Вашите отбори никога няма да бъдат като ЦСКА! Най-малкото което може да направите е да отворите начолото на forum.gong.bg и да видите класацията за "Топ 5 форуми". Със завист нищо не се постига!

Пич , кое е лъжа , кое е истина ще се види в близките дни ;) Дразни ни това , че няма еднакви правила за всички , ако темата беше за Левски или за Литекс , пак щях да кажа същото :) А и мерси , по ред причини , не искам моят отбор да бъде като ЦСКА , подкрепяйте си тима , но и бъдете повече обективни , а не да се отговаря с нападки , обиди и комплексарщини :mrgreen:

Аз не виждам да съм ви нападнал по какъвто и да е било начин. Единственото обидно нещо което казах е че може би авторът на статията е некадърен. А за ЦСКА не се притеснявайте!
Доказан некадърник!

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 01 юни 2010 01:32

tprodanov написа:След като това е причината, защо тогава официалните форуми на Левски и ЦСКА са в същото съотношение? На ЦСКА е със 16 000 човека и близо 700 000 мнения, докато този на Левски е 7 000 човека и 300 000 мнения? И там ли се регват хора, за да завиждат?

Не там се уговаряте за какво да се заяждате :) Добре аде зае... го това. Кажи ми тогава как една подобна статия може да излезе в 21:13 и да е само в един спортен сайт. Дори в ДБ не смеят да употребят толкова силни думи.
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 01 юни 2010 01:33

soilwork написа: Доказан некадърник!

Е то само като видиж фразите които използва. :)

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 01 юни 2010 01:35

acmilan написа:
viroglav написа:acmilan , аз и не съм тръгнал да те убеждавам ... Не се самозалъгвай , това изобщо не ми е цел в живота. Хортувам си тука с колегите и това е всичко ... Човече , аватара ти цепи мрака ... :lol:

Разбираш ли,че не си хортуваш никак нормално с колегите из форума.Ти си на принципа червеното е чистота,синьото е мръсотия ,който дръзне да победи червеното,моментално е синя подлога?Жалко за теб,наистина искрено се надявам да не си такъв в живота,защото ако си,значи определено имаш сериозни проблеми,пич.Всичко най-хубаво и вземи мерки наистина,не се шегувам ни най-малко ;)

След като не можеш да направиш разликата между чистотата и мръсотията , даже , ако искаш и в отношенията клуб/клуб , то смисъла да ти казвам , че си с тъмно сини очила е никакъв. Ти не си фен на Берое , ти си фен на Берое/ПФК Левски , а това са две различни неща. Факт е обаче съществуването им в БГ действителноста ... Това , което повече ми е интересно е на кой отбор си повече фен , на Берое или на ПФК Левски ? ;)

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 01 юни 2010 01:38

TPAKTOP написа: Не там се уговаряте за какво да се заяждате :) Добре аде зае... го това. Кажи ми тогава как една подобна статия може да излезе в 21:13 и да е само в един спортен сайт. Дори в ДБ не смеят да употребят толкова силни думи.

Сега, точно кога е пусната няма никакво значение, няма и връзка кога е писана. Относно самата статия - еми виж бе, само тук има над двеста коментара. Имаш ли представа това колко врътки на брояча са? Над 1000? И това само от пишещите. А от четящите в сайта-източник можеш ли да предположиш какво става с брояча? А паричките падат ли падат...
Последна промяна от tprodanov на 01 юни 2010 01:39, променено общо 1 път.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 01 юни 2010 01:39

viroglav написа:
След като не можеш да направиш разликата между чистотата и мръсотията , даже , ако искаш и в отношенията клуб/клуб , то смисъла да ти казвам , че си с тъмно сини очила е никакъв. Ти не си фен на Берое , ти си фен на Берое/ПФК Левски , а това са две различни неща. Факт е обаче съществуването им в БГ действителноста ... Това , което повече ми е интересно е на кой отбор си повече фен , на Берое или на ПФК Левски ? ;)

ТОва да го разбирам като - ЦСКА е чистотата, Левски мърсотията ли?

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 01 юни 2010 01:40

Абе вие сте луди бе , знаете ли какво значат ликвидни и изискуеми задължения ? Кое е недоказаното в случая , всички - и Галчев , и Лечков , и Събев казват , че не са се съгласили на нови разсрочвания ? Тъпи ли сте , какви сте , много поздрави и на онзи другият ненормалник soilwork :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Изображение

Върни се в “Футбол - България”