Какво беше наказанието на съдията след мача Черно море-Левски за купата-питам горния-поредния гледащ само от един ъгъл нещата? И кое не ти хареса на дузпата-хващането през кръста или настъпването? За да ми отговориш по-точно изгледай това няколко пъти, ако не ти стига 1 път!
http://football.sportal.bg/news.php?id=225373 И какво става-за една чиста дузпа наказват съдия 4 мача-това ми намирисва на сплашване на съдиите и насочване на свирката им в една или друга посока-чакам някой да ми обясни за какво друго могат да наказват съдия за чиста дузпа...
vaskonti-щом това си разбрал от 2 тона мнения не мога да ти помогна братче
Old_death-много сте направили бря, отстранили сте шампион, е и-ние бяхме на косъм да отстраним носител на суперкупата на Европа и им се счупиха гърбовете от лежане, за да ни елиминират с 1 гол, е и-нещо велико ли е станало? По същия начин мога да ти задам въпросът-когато биете отбор с 12-1 в евротурнирите тогава да ми говориш за европейски футбол-така ли? Или като гост да биете с 7-1, а това как ти звучи
Levski-Spartak (Sofia) win 19-3 on aggregate, total 22 goals(record for all European Cups)
-рекорд за всички турнири и отбори-как ти звучи. Аз не се надувам като теб, а имам доста повече повод за това-защото това е да си първи в Европа по нещо, а колко много клубове са отстранявали европейски шампиони-много баце, много...
Kiril Milanov scores 6 goals
(record for all European Cups)
'Most individual goals in a tie'
-ами това?
Kiril Milanov scores 10 total goals
(record for all European Cups)
-ами това?
Ами най-много мачове в Европа за сезон-тук vaskonti вика, че бил променен форматът на турнира, но да те метна с твоите камъни-за цска не е ли променен бря-ама каквото ти уйдисва-само на това обръщаш внимание-в единия случай било еднакво /хем ти доказах, че не е така/, в другия случай не е ли еднакво-а vaskonti??? А чакай да видим и кога ще се класирате в групи за ШЛ, па тогава ми говорете колко сте велики...

И всичко това пак е нищо-казах ви-ние всички сме европейски анонимници, че чак да спорим кой бил по-голям в Европа-отговорът е никой!!!
И последно да кажа-не подценявам постиженията ви-Old_death, не си схванал естеството на спора. Гордейте се с постиженията си-така трябва, всеки тряба да се гордее с тях, както и ние се гордеем с нашите-никой не е повече от другия-едните са постигали едни неща, другите други-така е и в живота, никой не може да има всичко и да постигне всичко. Не подценявам и успехите на Славия, Берое и т.н. и се радвам за тях, защото са български, а България е приди всичко и всички!!! На фона на големината на държавата ни и това, което сме постигнали е нещо и трябва да се гордеем с това. А ако сме били и на стадионите сме преживяли и мигове, които няма да се забравят цял живот, защото аз не помня кой ни е порязал или помогнал, с много редки изключения-аз помня хубавото-сега в споровете се обръщам към статистиката, защото наистина не помня преди 2 години къде са ни порязали или помогнали-не е това най-важното-най-важното е радостта от играта и красотата, като споровете също са част от тази красота, стига да се водят с нормален тон-това е...

Изливането на тонове помия без основание по Левски и левскарите, нито е повод за гордост, нито е показател за интелект, нито за достойно поведение, нито за уважение към противниа, нито за културно поведение-точно обратното е и това ме натъжава много, защото както в живота, така и тука изобилства от хора, които като латерна, или като в секта повтарят едно и също без да се замислят над думите на други хора, защото те се смятат за най-правите и носители на истината. И вас ще попитам да видим как ще ми отговорите-сигурно сте гледали доста мачове като мен-основателен ли е целият този рев срещу Левски в конкретния случай? Има ли държане на футболист на Левски от футболист на Миньор под мишницата през гърдите? Докосват ли се краката на двамата футболисти, при което на футболиста на Левски му пада обувката? Не е ли по-вероятно да го е настъпал, отколкото да му е била развързана обувката точно в този момент? Видяхте ли засадата, която вдигнаха на Жо през първото полувреме, когато излизаше сам срещу вратаря? Това кой ощетява? Наказаха ли Миньор за хвърлен камък по Гошо Петков? Тези въпроси ги задавам на всички, които ще продължат да плюват оттук нататък и ще твърдят колко сме били подкрепяни-и не ми говорете за неща отпреди 1000 години-говорим точно за този случай... Защото ако тръгнем така има хиляди примери за подпиране и ощетяване на всички отбори-това е ясно...