БФС и съдийската комисия - слугинаж без граници!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

parvanoff
Контакти:

Re: БФС и съдийската комисия - слугинаж без граници!

Мнениеот parvanoff » 12 мар 2010 16:16

Към vaskonti:
И аз от 100 години се мъча да ти обясня, че сравняваш несравними неща, но не пъшкам, макар че незнам защо е голям зор писането в този форум-става бавно и ми изяжда често букви ;) Знаеш си своето. Всяко нещо, което споменавам е именно в тази връзка. Ето ти това, което казах-в този формат а турнира, който ти споменах сте играли основно вие! Запомни това! КЕШ започва 1955 година, а до 1962 само вие сте шампиони! 7 години само вие сте привилегировни да играете в Европа-сега леко започваш ли да усещаш какво имам предвид... Тук е мястото отново да ти спомена как 10 години само вие ставате шампиони. Продължаваме. Първото участие на Левски в турнири е 1965 т.е. 10 години след като вие почвате-тогава някак си сме се добрали до шампионска титла, а вие вече имате 1 полуфинал след вече 4 предварителни кръга, които пак не са много, но нещата вече са се изменили! УЕФА реално започва да съществува 1971-година и макар че след 1962 година вие по-рядко сте шампиони все пак основно пак здраво сте захапали шампионската титла, а когато не сте шампиони се разпределя между другите. За другите отбори остава основно КНК до 1971 година-тя е създадена 1960-та, където ние играем 2 пъти до 70-та година-все пак не може само ние да взимаме купата ;) Факт е, че до 1977 година вие играета само в КЕШ с изключение на 2 сезона!!! :shock: Т.е. тогава е имало само 2 отбора в България-цска и другите. :roll: Така че-в такъв формат на турнира ние имаме само 1 участие, където падаме от Бенфика на осминафинал, които пък предният сезон са били финалисти и са паднали от Интер с 1-0, а ние отпадаме след 2-2 и 3-2! Виждаш ли, че нещата не са така, както говориш-този формат, който съм ти писал не е бил за Левски, а само за цска по обясними причини-да не тръгваме по тази тема да говорим... Ето, сам виждаш, че нещата са относителни-аз не твърдя, че ние сме по-успелият отбор, но това е толкова относително понятие, че няма накъде повече-така че няма нужда да се възхвалявате толкова-още повече, че ти казах-това не са никакви успухи, а олицетворяват неуспеха!!! Няма усял български отбор в Европа-сам каза-помнят се само шампионите! Другото е статистика...
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 12 мар 2010 16:24

Доста интересна дискусия сте заформили,някои от сравненията се базират на логически подход,което е радващо за този форум ;) Колкото повече спорове с аргументация,логика и липса на простащина,толкова по-добре.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 12 мар 2010 16:34

acmilan написа:Доста интересна дискусия сте заформили,някои от сравненията се базират на логически подход,което е радващо за този форум ;) Колкото повече спорове с аргументация,логика и липса на простащина,толкова по-добре.

:) Определено. И на мен много ми хареса спора.
Поздравления за honda. Определено много добре си аргументира мненията...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 12 мар 2010 17:30

Ясно, значи формата на турнира облагодетелства ЦСКА. На такова твърдение просто няма какво да отговоря...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 12 мар 2010 17:51

от vaskonti на 12 Мар 2010 18:30

Ясно, значи формата на турнира облагодетелства ЦСКА. На такова твърдение просто няма какво да отговоря...

Какво има да говориш.В стария си формат в КЕШ всеки кръг се играеше срещу някой актуален шампион на страната си,а при лош жребий и срещу шампиона на Европа,а не срещу някой борещ се срещу изпадане средняшки отбор,случайно надскочил себе си в предишния шампионат.Участието на Левски в пролетните мачове за купата на УЕФА не трябва да се пренебрегва като добро постижение!На тоя фон не виждам защо те пренебрегват нашите постижения в ЕКТ.На такива статистици бих казал,когато клубът им победи или отстрани действаш европейски шампион,да дойдат и да си мерим някои работи.До тогава нека бъдат добри да се радват на постиженията си,а не да пренебрегват нашите!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 12 мар 2010 21:44

Нов съдийски фатален гаф и нова подигравка в Миньор.Гол след игра с ръка...много гафове,а още не се е доизиграл 3-тия кръг,видното е,че някои отбори са галеници на съдиите,други-не.Перуци,нещо да кажеш?Изпълкомче да свикаш,или когато не врещят господарите от Подуене няма проблеми а?
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 12 мар 2010 22:49

По-смешна и несъществуваща дузпа от тази, която свириха срещу Миньор на мача им с левски сега - просто НЯМА и не е виждана по нашите терени !!!

И понеже много се коментира този съдия и това му решение, както и смешното наказание наложено му от така наречената съдийска комисия - ще ви дам един друг пример... :idea:

По-малките може би не знаят а има сигурно и такива, които не помнят... :roll:
Но...

Преди време на един мач между Нефтохимик и Левски, в края на мача Илиян Стоянов използва похват от борбата, хвана през кръста и откровено тушира в наказателното поле на Левски Стойко Сакалиев, като преди това направи безуспешен опит да му събуе гащетата и да му скъса фланелката докато бягаше да го настигне.....

Съдията на този мач беше Георги Нарлев, който си затрая в тази ситуация, защото трябваше да даде дузпа за Нафтата и да изгони с червен картон Илиян Стоянов а резултата не помня точно какъв беше, но беше в последните минути на срещата тази ситуация....
В този момент Порточанов побесня край тъч линията и съвсем резонно искаше да извади отбора си от терена и само някакво чудо позволи мача да завърши....

След този мач заради тази си фрапираща грешка Нарлев бе изваден завинаги от съдийските наряди в професионалния ни футбол....

Давам това за пример, защото макар и да не познавам лично този съдия, знам че не е по-лош съдия от сегашните, освен всичко друго ми е свирил и мачове на футзал в Силистра навремето....
Тогава наистина направи голям гаф и ядоса много Порточанов, че да го накажат така безкомпромисно....Но оттогава минаха толкова години а се вижда, че "съдийчета" като този Ангелчо правят същите грешки, но за тях наказанието е само 4 мача :o

Но това е положението - от великия автогол на Бисер Иванов насам - вече нищо свирено в полза на отбора на ДС не може да ме учуди :!:

Мача в Ловеч е равен, освен ако Дока от Мъдурейра не е прекалено ядосан за дето го контузихте така тежко есента :lol:
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 13 мар 2010 00:25

Какво беше наказанието на съдията след мача Черно море-Левски за купата-питам горния-поредния гледащ само от един ъгъл нещата? И кое не ти хареса на дузпата-хващането през кръста или настъпването? За да ми отговориш по-точно изгледай това няколко пъти, ако не ти стига 1 път! http://football.sportal.bg/news.php?id=225373 И какво става-за една чиста дузпа наказват съдия 4 мача-това ми намирисва на сплашване на съдиите и насочване на свирката им в една или друга посока-чакам някой да ми обясни за какво друго могат да наказват съдия за чиста дузпа...

vaskonti-щом това си разбрал от 2 тона мнения не мога да ти помогна братче ;)

Old_death-много сте направили бря, отстранили сте шампион, е и-ние бяхме на косъм да отстраним носител на суперкупата на Европа и им се счупиха гърбовете от лежане, за да ни елиминират с 1 гол, е и-нещо велико ли е станало? По същия начин мога да ти задам въпросът-когато биете отбор с 12-1 в евротурнирите тогава да ми говориш за европейски футбол-така ли? Или като гост да биете с 7-1, а това как ти звучи
Levski-Spartak (Sofia) win 19-3 on aggregate, total 22 goals(record for all European Cups)
-рекорд за всички турнири и отбори-как ти звучи. Аз не се надувам като теб, а имам доста повече повод за това-защото това е да си първи в Европа по нещо, а колко много клубове са отстранявали европейски шампиони-много баце, много...
Kiril Milanov scores 6 goals
(record for all European Cups)
'Most individual goals in a tie'
-ами това?
Kiril Milanov scores 10 total goals
(record for all European Cups)
-ами това?
Ами най-много мачове в Европа за сезон-тук vaskonti вика, че бил променен форматът на турнира, но да те метна с твоите камъни-за цска не е ли променен бря-ама каквото ти уйдисва-само на това обръщаш внимание-в единия случай било еднакво /хем ти доказах, че не е така/, в другия случай не е ли еднакво-а vaskonti??? А чакай да видим и кога ще се класирате в групи за ШЛ, па тогава ми говорете колко сте велики... :lol: И всичко това пак е нищо-казах ви-ние всички сме европейски анонимници, че чак да спорим кой бил по-голям в Европа-отговорът е никой!!!
И последно да кажа-не подценявам постиженията ви-Old_death, не си схванал естеството на спора. Гордейте се с постиженията си-така трябва, всеки тряба да се гордее с тях, както и ние се гордеем с нашите-никой не е повече от другия-едните са постигали едни неща, другите други-така е и в живота, никой не може да има всичко и да постигне всичко. Не подценявам и успехите на Славия, Берое и т.н. и се радвам за тях, защото са български, а България е приди всичко и всички!!! На фона на големината на държавата ни и това, което сме постигнали е нещо и трябва да се гордеем с това. А ако сме били и на стадионите сме преживяли и мигове, които няма да се забравят цял живот, защото аз не помня кой ни е порязал или помогнал, с много редки изключения-аз помня хубавото-сега в споровете се обръщам към статистиката, защото наистина не помня преди 2 години къде са ни порязали или помогнали-не е това най-важното-най-важното е радостта от играта и красотата, като споровете също са част от тази красота, стига да се водят с нормален тон-това е... ;)
Изливането на тонове помия без основание по Левски и левскарите, нито е повод за гордост, нито е показател за интелект, нито за достойно поведение, нито за уважение към противниа, нито за културно поведение-точно обратното е и това ме натъжава много, защото както в живота, така и тука изобилства от хора, които като латерна, или като в секта повтарят едно и също без да се замислят над думите на други хора, защото те се смятат за най-правите и носители на истината. И вас ще попитам да видим как ще ми отговорите-сигурно сте гледали доста мачове като мен-основателен ли е целият този рев срещу Левски в конкретния случай? Има ли държане на футболист на Левски от футболист на Миньор под мишницата през гърдите? Докосват ли се краката на двамата футболисти, при което на футболиста на Левски му пада обувката? Не е ли по-вероятно да го е настъпал, отколкото да му е била развързана обувката точно в този момент? Видяхте ли засадата, която вдигнаха на Жо през първото полувреме, когато излизаше сам срещу вратаря? Това кой ощетява? Наказаха ли Миньор за хвърлен камък по Гошо Петков? Тези въпроси ги задавам на всички, които ще продължат да плюват оттук нататък и ще твърдят колко сме били подкрепяни-и не ми говорете за неща отпреди 1000 години-говорим точно за този случай... Защото ако тръгнем така има хиляди примери за подпиране и ощетяване на всички отбори-това е ясно...
само Левски и България

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 13 мар 2010 11:10

parvanoff написа: Ето, сам виждаш, че нещата са относителни-аз не твърдя, че ние сме по-успелият отбор, но това е толкова относително понятие, че няма накъде повече-така че няма нужда да се възхвалявате толкова-още повече, че ти казах-това не са никакви успухи, а олицетворяват неуспеха!!!

Ами не, "УСПЯЛ" не е относително понятие. Относително е "ПО-ДОБЪР". Дали някой е успял се определя от това, което е постигнал, спечелил, завоювал - както искаш го наречи. И всички тези трофеи и постижения не са имагинерни, а напълно реални. Докато кой е по-добър определено няма как да се каже еднозначно, дори теоретично няма как. По-добър можеш да бъдеш само в конкретен мач, в следващия може да загубиш. Днес можеш да биеш шампиона, следващия мач да паднеш от последния. В случая кой е "по-добър" от трите отбора? Това е типичен пример за "относителност".
Първото участие на Левски в турнири е 1965 т.е. 10 години след като вие почвате-тогава някак си сме се добрали до шампионска титла, а вие вече имате 1 полуфинал след вече 4 предварителни кръга, които пак не са много, но нещата вече са се изменили!

Би ли ми припомнил за кой точно полуфинал от преди 1965г. ми говориш, явно знаеш нещо, което аз не знам.
Доколкото знам по време на въпросните 9 поредни титли ЦСКА не постига нищо съществено в ЕКТ(освен ако не ми припомниш въпросният 1/2 финал). Допускам, че си си мислил тук да предположиш, че ако беше Левски щеше да постигне доста успехи, но само предполагам, че си имал подобни мисли:) НО все пак явно точно това прозира зад изказванията ти - че понеже Левски не можел да се добере до ЕКТ и затова нямал успехи:)
Няма усял български отбор в Европа-сам каза-помнят се само шампионите! Другото е статистика...

Ами зависи по какви критерии се определя кой е успял. Примерно за Реал Мадрид отпадане на 1/8 финал в ШЛ е равно на национална трагедия, в България обаче достигане до 1/8 финал в днешно време ще се приеме за национален празник(ето ти пак пример за относителност). Та, по нашите си ЗАНИЖЕНИ критерии, успехи в клубния футбол си имаме. Иначе не би трябвало да признаем 4-тото място през 1994 за успех. А то е, при това голям!
Ами най-много мачове в Европа за сезон-тук vaskonti вика, че бил променен форматът на турнира, но да те метна с твоите камъни-за цска не е ли променен бря-ама каквото ти уйдисва-само на това обръщаш внимание-в единия случай било еднакво /хем ти доказах, че не е така/, в другия случай не е ли еднакво-а vaskonti???

Виж сега, аз казах преди, ще ти го кажа пак - неща като "най-много мачове в ЕКТ", най-голяма победа и все в този стил неща нямат НИКАКВА стойност. Това са само и единствено цифри за статистиката. Ценното, това с което се гордее всеки фен по света са титлите, трофеите, отличията. Това е, което има значение! Не кой е изпълнил най-много корнери или владеел топката както и Барса не може да я владее! Пак ще кажа и друго - навит съм ЦСКА да пада всеки път от Левски, но титлата накрая да е на Армията!
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 13 мар 2010 11:53

Стига се хваща за подробности бря-така правят несигурните. Спомена 9 шампионски титли-защо не каза 11 титли с 1 година пауза например-все пак това са подробности, както споменах. Както и това-да полуфинала е 1 година по-късно-подробности, имате четвъртфинал в този период и полуфинал 1 година след това... И сам не разбираш какво говориш-в един случай ми говориш за престиж-титли и купи, в другия ми викаш, че тия полуфинали били престижни-престижни са за теб, както са престижни за мен тези неща, които ти наричаш статистика, защото ако бях като теб и за мен полуфиналите ви щяха да са статистика!!! Само шампионите не са статистика, както сам го каза! Не съм го казвал аз... И да си беше поиграл да прочетеш цялото мнение, защото ако беше го направил щеше да видиш, че съм казал, че да, за нас всички тези постижения са добри и никой не е казал, че не ви ги признава, но ти не признаваш нашите нали и търсиш под вола теле? Защото полуфинал е за статистиката, както и най-голяма победа и голмайстор-даже ти казах, че второто е по-добре, защото от толкова години още си стои като рекорд в Европа. Това е все едно да не признаеш за постижение световният рекорд на Стефка Костадинова...
само Левски и България

Върни се в “Футбол - България”