ЦСКА 1948 - актуални новини, стратегии и визия за бъдещето
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА 1948 Актуални новини , стратегии и визия за бъдещет
Е, така е, когато Бойко Борисов не ти е бащица, ще риташ по чукарите и ливадите .... за кой се подмаже, има и терени в центъра на София.

A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
soilwork написа:Beladona написа:Дните на Зафиров в ЦСКА са преброени !!!
Информация на Беладона !!!
ЦСКА може би ще ползва и стадион Владая за тренировки също , тъй като терена на Обеля не може да бъде натоварван ежедневно с трениращи футболисти !
[center]Не изглежда много приятно,но така се създават характери!!
По времето , когато Иван Костов беше премиер , Слави Трифонов и КуКу бенд бяха изгонени отвсякъде , отрязаха им достъпа до нац ефир , не им даваха зали да си правят шоуто ....натириха ги да свирят в читалище Петър Берон и да си правят предаването в нищожната тогава ТВ 7 на Агафонов .....Иван Костов падна и виж за 16 години какво стана със Шоуто на Слави .....къде излетя в Космоса ....така че :
Римембър , римембър ...дъ фифт оф Новембър !!!! Само ЦСКА !!!
[center]Петър Жеков попиля ФК 1948: Роднините ще ги гледат по селата, за да ги прибират с колите![/center] Как гледате на ЦСКА 1948, който започна подготовка за А регионална с 20 човека, имаше полицаи сред тях, най-обикновени хора излязоха на терена…
– Стоя зад мнението си, че ще е впечатляващо, ако изкарат до Нова година. Но после не виждам как ще минават от А регионална, през В, през Б група… Я камилата, я камиларят. Не го виждам този отбор как ще изкара цял сезон. [center]
[/center] Председателят им ген. Иван Мечков обаче заяви, че очаква 10 000 души да станат членове на клуба в следващите месеци. На първата им тренировка присъстваха 40, като част от тях бяха роднини и приятели…
– Гледах видео от тази така наречена тренировка. Полека-лека ще се върнат на „Армията“, няма къде да идат. Прави се всичко напук на ЦСКА, но нищо няма да стане, да забравят, да не се надяват. Кой ще ходи по селата да ги гледа? Ще им ходят родителите и роднините, че после да ги прибират с колите.
– Стоя зад мнението си, че ще е впечатляващо, ако изкарат до Нова година. Но после не виждам как ще минават от А регионална, през В, през Б група… Я камилата, я камиларят. Не го виждам този отбор как ще изкара цял сезон. [center]
[/center] Председателят им ген. Иван Мечков обаче заяви, че очаква 10 000 души да станат членове на клуба в следващите месеци. На първата им тренировка присъстваха 40, като част от тях бяха роднини и приятели…– Гледах видео от тази така наречена тренировка. Полека-лека ще се върнат на „Армията“, няма къде да идат. Прави се всичко напук на ЦСКА, но нищо няма да стане, да забравят, да не се надяват. Кой ще ходи по селата да ги гледа? Ще им ходят родителите и роднините, че после да ги прибират с колите.
[center]Паро за ЦСКА 1948: Хич не ме интересуват, Олимпиадата е по-важна[/center] Подобно на Петър Жеков, Аспарух Никодимов също не се интересува особено от учредения наскоро нов ЦСКА - ФК ЦСКА 1948. Паро се пошегува, че може да изкара на преден план и своето "червено" дружество, та отборите ЦСКА да се увеличат още като брой. [center]
[/center] "Хич не ме интересуват. Сега имам по-важни неща - гледам Олимпиадата, не ги следя. Каквото искат да правят. Ние може още един клуб да извадим - ЦСКА 1923, дето го направихме с Пената (смее се). Ей така, да има. Нека се кротнат в ЦСКА 1948, да си правят нещата, както намерят за добре. Ако има някой човек, който иска да им помага, да си излезе с името и да си го признае....
[/center] "Хич не ме интересуват. Сега имам по-важни неща - гледам Олимпиадата, не ги следя. Каквото искат да правят. Ние може още един клуб да извадим - ЦСКА 1923, дето го направихме с Пената (смее се). Ей така, да има. Нека се кротнат в ЦСКА 1948, да си правят нещата, както намерят за добре. Ако има някой човек, който иска да им помага, да си излезе с името и да си го признае....Re: ЦСКА 1948 Актуални новини , стратегии и визия за бъдещет
soilwork написа:[center]Петър Жеков попиля ФК 1948: Роднините ще ги гледат по селата, за да ги прибират с колите![/center] Как гледате на ЦСКА 1948, който започна подготовка за А регионална с 20 човека, имаше полицаи сред тях, най-обикновени хора излязоха на терена…
– Стоя зад мнението си, че ще е впечатляващо, ако изкарат до Нова година. Но после не виждам как ще минават от А регионална, през В, през Б група… Я камилата, я камиларят. Не го виждам този отбор как ще изкара цял сезон. [center][/center] Председателят им ген. Иван Мечков обаче заяви, че очаква 10 000 души да станат членове на клуба в следващите месеци. На първата им тренировка присъстваха 40, като част от тях бяха роднини и приятели…
– Гледах видео от тази така наречена тренировка. Полека-лека ще се върнат на „Армията“, няма къде да идат. Прави се всичко напук на ЦСКА, но нищо няма да стане, да забравят, да не се надяват. Кой ще ходи по селата да ги гледа? Ще им ходят родителите и роднините, че после да ги прибират с колите.
Бат Петьо за 12 500 от жужака верно ше рипне от козирката ....
soilwork написа:[center]Паро за ЦСКА 1948: Хич не ме интересуват, Олимпиадата е по-важна[/center] Подобно на Петър Жеков, Аспарух Никодимов също не се интересува особено от учредения наскоро нов ЦСКА - ФК ЦСКА 1948. Паро се пошегува, че може да изкара на преден план и своето "червено" дружество, та отборите ЦСКА да се увеличат още като брой. [center][/center] "Хич не ме интересуват. Сега имам по-важни неща - гледам Олимпиадата, не ги следя. Каквото искат да правят. Ние може още един клуб да извадим - ЦСКА 1923, дето го направихме с Пената (смее се). Ей така, да има. Нека се кротнат в ЦСКА 1948, да си правят нещата, както намерят за добре. Ако има някой човек, който иска да им помага, да си излезе с името и да си го признае....
А не може ли никой да не им помага , а феновете да се помъчат да си помогнат сами ....
Ех , Паро, Паро ....все някой да има да помага , а ????
Паро и Жеката не са никакви легенди за разлика от Вальо Извадените Джобове Илиев, Фатмака Костадинов, Емилия Коцева, Едининия Мач Бучински,Ради Лудогорската Легенда Здравков
ham3r написа:Паро и Жеката не са никакви легенди за разлика от Вальо Извадените Джобове Илиев, Фатмака Костадинов, Емилия Коцева, Едининия Мач Бучински,Ради Лудогорската Легенда Здравков
Всички те са звезди , легенди са тези , които са не само добри футболисти , но са и достойни хора !!!
- Маги Стралска
имам въпроси по темата.... кога собствеността ше се префърли на членовете на клуба.... и възнамерява ли тоя клуб да кандидатства за членство в ОСК ЦСКА.... щот един колега тук ного държи на това.... мен лично повече ме интересува въпроса със собствеността.... та така.... който знае да отговаря.... по-специално имам Beladona впредвид.... щот очевидно е запознат.....
пп... и ако искам да стана членка оттук от Германия.... ше може ли.... и как по-точно....
пп... и ако искам да стана членка оттук от Германия.... ше може ли.... и как по-точно....
Маги Стралска написа:имам въпроси по темата.... кога собствеността ше се префърли на членовете на клуба.... и възнамерява ли тоя клуб да кандидатства за членство в ОСК ЦСКА.... щот един колега тук ного държи на това.... мен лично повече ме интересува въпроса със собствеността.... та така.... който знае да отговаря.... по-специално имам Beladona впредвид.... щот очевидно е запознат.....
Маги,ОСК ЦСКА е семейството на ЦСКА.При фалит на клуба (или спиране на дейност) е възможно да се появят повече от едно дружества които носят името ЦСКА,но само това което е прието в семейството ЦСКА наследява историята и става правоприемник на армейския клуб.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
Върни се в “Футбол - България”