Ексклузивно! 400 хил. лева изгоряха на стадион "Лазур"
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: Ексклузивно! 400 хил. лева изгоряха на стадион "Лазур"
Нали уж Цветан Василев е държавата. Ако е така, след това, което видя, трябва да последват такива законодателни и реални промени, че да станем по цивилизования и от англичаните. Трябва ли да минем през някоя трагедия, че да почнем промени? С тези високи огради и наблъскани хора, някой път ще стане голяма пакост- трябва само паника. Хубавото е че вчера огънят беше далече от хората.
- hristo1306
- Контакти:
Bartolomej написа::)
Ако стадиона беше кат Герена , щетите щяха да са далеч по-малки и сега нямаше се говори толкова за това кой ще плаща
Извода е ,че не ни трябват стадиони отговарящи на Европейските стандарти .. лично мнение
за фенове имащи чувство за хумор
Поздрави за прекрасното мнение. Не знаеш колко си прав. Защо са ни необходими такива стадиони и аз се питам ? Трябват ни само стадиони като бившия "Девети септември" - сега "Черноморец".
Отиваш на мач и се кефиш на 100 %. Съдията не свирил тъч, веднага го награбваш. Навеждаш се и оооо избор - камъни за всяка длан по избор /форма и размер/. Не се чуди - мерник 3 и съдията вече е "сготвен", даже и не уцелен ще си има едно наум. Не се притеснявай от камери, нито от полиция. "Гмуркаш" се в първия до тебе храст и ставаш "неоткриваема" американска ракета. Не може да те открие даже и "интерпол". Има и "екстри", но за по -умните, мислещи за клуба си. Понеже глобите са големи за хвърлян твърд предмет - навеждаш се и хващаш първото влечуго в краката ти / пак по избор/. Да поясня. От тук са взети всичките "хладнокръвни" за шоуто " Къртицата - 2". Мяташ го по съдията / този път не дал ъглов удар/ и оооо шоу !!! От страх на бегом стигнал в "М. Рудник" за 2 мин. Оказа се, че е по - страхлив /от змии/ от нашия съгражданин в шоуто Георги . Дано само не ни мисли,това което Гецата мисли на Ивайла, че става лошо !
- Der Führer
- Контакти:
Plovdiv 100 написа:A, компетентните органи. Да си дойдем на думата. Компетентните органи обаче не са в агитките.
Ами вариантите са два - или агитките изчистват мършата сами ... или покрай сухото ще изгори мокрото . Разбирай - тотална забрана за пиротехника на мачовете и всеки който се опита да внесе таката ( пък било и само конфети ) , получава забрана да посещава стадиона за няколко години . Всичко това придружено с пълен фейсконтрол преди мача и влизане в стадиона за 2-3 часа . Дали нормалните фенове ще искат втория вариант .

вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
- Der Führer
- Контакти:
za nas e toj religiq написа:Betchualeng Arnaikem написа:Нещо друго ми прави впечатление в коментарите на ситуацията: едни ругаят пловдивчани, други обвиняват полиция, пожарна, кого ли не... колко души казаха Браво на единствените, които го заслужиха (в баталните сцени): играчите на Ботев. Разчистваха терена, спираха феновете, абе още малко щяха да поемат поддръжката на мача на свой гръб, само и само да спасят колкото могат мача, да намалят проблемите за Ботев след него. Когато феновете тръгнаха да навлизат на терена според мен именно факта, че притичаха Цветков и компания спаси мача.. и Ботев от 0:4.
Та.. докато обсъждаме кой е виновен и кой не.. нека не забравяме играчите на Ботев. Макар и да паднаха си заслужиха аплодисментите.
Те играчите си заслужиха аплодисментите , макар и да не се представиха на нивото което всички искахме ! След мача публиката ги извика и ги аплодира ! Аз лично аплодирам и Йордан Минев , който взе няколко паветата от негови съотборници , които бяха тръгнали да ги носят на делегата и ги хвърли извън терена ! Истината е че една шепа хора съсипаха празника на всички ! Отбор , фенове , зрители , полиция , пожарна .............. Срам ме е , яд ме е ...... И аз като фен се извинявам на всички , макар и с нищо да не съм допринесъл за погрома който се сътвори
А пък съм на мнение , че за постъпки като на Йордан Минев , трябва да има наказание ... защото си е чиста проба прикриване на престъпление и стимулиране на извършителите да го повторят .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
anker1878 написа:Bartolomej написа:radoslav_rashkov написа:Заклеймявам хулиганите, но има и други неща, които могат да се имат предвид. Счупеното на "Лазур" винаги се надценява умишлено. Дали се прави подмяна или ремонт с печалба не знам, вие преценете. Киряков и Събев са алчни и лакоми хора. За Черноморец в Б група пари няма. Трябват им едни 300-400 хил. лв. минимум. 300 000- 400 000 лв. вчера. 350 000 евро днес. Вечерта - към 1 200 000 лв. Утре колко? А отношенията на Василев с "Петрол Холдинг"? А "условието" на Херо да се "осигури" Черноморец ако той заработи в Ботев? Помислете...
мазутче мило , ти тас тема за какво я ползваш бе
Объркано човече , става и ляга с мисълта за Черноморец.
И през останалото време яде

[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

- za nas e toj religiq
- Контакти:
Der Führer написа:za nas e toj religiq написа:Betchualeng Arnaikem написа:Нещо друго ми прави впечатление в коментарите на ситуацията: едни ругаят пловдивчани, други обвиняват полиция, пожарна, кого ли не... колко души казаха Браво на единствените, които го заслужиха (в баталните сцени): играчите на Ботев. Разчистваха терена, спираха феновете, абе още малко щяха да поемат поддръжката на мача на свой гръб, само и само да спасят колкото могат мача, да намалят проблемите за Ботев след него. Когато феновете тръгнаха да навлизат на терена според мен именно факта, че притичаха Цветков и компания спаси мача.. и Ботев от 0:4.
Та.. докато обсъждаме кой е виновен и кой не.. нека не забравяме играчите на Ботев. Макар и да паднаха си заслужиха аплодисментите.
Те играчите си заслужиха аплодисментите , макар и да не се представиха на нивото което всички искахме ! След мача публиката ги извика и ги аплодира ! Аз лично аплодирам и Йордан Минев , който взе няколко паветата от негови съотборници , които бяха тръгнали да ги носят на делегата и ги хвърли извън терена ! Истината е че една шепа хора съсипаха празника на всички ! Отбор , фенове , зрители , полиция , пожарна .............. Срам ме е , яд ме е ...... И аз като фен се извинявам на всички , макар и с нищо да не съм допринесъл за погрома който се сътвори
А пък съм на мнение , че за постъпки като на Йордан Минев , трябва да има наказание ... защото си е чиста проба прикриване на престъпление и стимулиране на извършителите да го повторят .
Глупости приказваш , кво престъпление ??? Кой ще накажат като ги дадът на делегата , тоя дето ги метна или отбора ???? Пък и нали не мислиш че те не са се видели и по телевизията

- Unforgiven_M
- Контакти:
Der Führer написа:А пък съм на мнение , че за постъпки като на Йордан Минев , трябва да има наказание ... защото си е чиста проба прикриване на престъпление и стимулиране на извършителите да го повторят .
Точно така. За наказание е. Имало и трезво мислещи все пак...
-
Ще е интересно ако се окаже, че щетите са с една 0 по-малко. Тогава комплексираното авторче какво ли прави, не знам.
И изобщо защо се позволява тази тема още да стои, след като не е ясно какви са щетите? Нали правилата на форума са ясни!
И изобщо защо се позволява тази тема още да стои, след като не е ясно какви са щетите? Нали правилата на форума са ясни!
Поздрав за феновете на Ботевъ
с песентА "ВЗЕМИ ОГИН ЗАПАЛИ МЕ"
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=6drDXUnz3wQ[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=6drDXUnz3wQ[/youtube]
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.
Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим
- Unforgiven_M
- Контакти:
Plovdiv 100 написа:Ще е интересно ако се окаже, че щетите са с една 0 по-малко. Тогава комплексираното авторче какво ли прави, не знам.
Автора на темата надали е по-комплексиран от тези, които къртят седалки и палят пожари, когато нещо на терена не им харесва.
И изобщо защо се позволява да се внася пиротехника на стадионите, след като е ясно че може да стане беля. Нали е ясно че е забранено!
Върни се в “Футбол - България”