Документ до Премиера Орешарски за "Газпром"
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Документ до Премиера Орешарски за "Газпром"
На мен ли ми е къса паметта или наистина преди 5 години когато държавата набута на един от най - богатите хора на Земята - Прамод Митал... ЦСКА тогава нямаше никакви призиви за нещо подобно а само чувахме как щели да стават Челси на балканите и т.н. И сега тези господа са толкова активни да се помагало на всички. Такива лицемери няма никъде.... жалко.
-
vaskonti написа:Е като го е казал Милер, защо до сега не сте сключили договор? Защо една година се мотате, какво чакате? Не чакате Южен поток, просто преговорите са "сериозни", така ли?
Какво ненормално има в това, една компания 1-во да приключи преговорите за голям проект, касаещ милиарди евра, и после да се обърне към вторичните неща, следващи от това ?

Най-малкото тука става въпрос за приоритети.

... дълбоко трогнат от декларацията на БГ клубовете ,Абрамович реши , че вече няма да инвестира в Челси а ще раздава парите по равно във всички английски отбори , същото ще сторят и няколкото арабски собственици на отбори от английската лига - всичко трябва да е по равно .... а името на първенството ще стане - Висша Комунистическа лига .. от Испания не закъсняха също така - от новото първенство Меси и Роналдо , ще играят по един месец във всеки един отбор от примера , а средната линия на Барса във всеки един мач ще играе едно полувреме за Барса , а второ за другия отбор .. за да е честно .... Венсеремос , другари ...да не даваме право на тия мърши от Левски да си намерят сериозен спонсор .. по добре Левски без спонсор - само така Лудогорец и ко ще са шампиони години наред .. щото те имат сериозен спонсор ... браво на вас ...
Blue1914 написа:Единственото, което Боко е можел да направи, което да мине метър и при преговорите с второто правителство, е да уговори някакво спонсорство на Газпром в България. Къде ще ги налеят тези пари за спонсорство и за реклама си е абсолютно тяхна работа. Това естествено АКО проектите на корпорацията започнат да се реализират на територията на страната ни. Оттам идва зависимостта на спонсорския договор от държавните решения.Това и вие много добре го осъзнавате, но важното е да се циганим и да се заяждаме...
![]()
Ако Газпром дадат спосорство на отделни спортни тимове, то Левски е ОЧЕВАДНО ПЪРВИЯТ ЛОГИЧЕН ИЗБОР за тях!
Газпром от години реализира проектите си в България. При това от позицията на монополист.
I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
- Der Führer
- Контакти:
vaskonti написа:Der Führer написа:Аз пак да попитам - ЗАЩО парите които евентуално Газпром ще дава , да се разпределят между отборите от "А" група ? След като на някой толкова му бърка в здравето ЕВЕНТУАЛНОТО спонсорство на Левски , най-нормалното нещо е просто държавата да премахне задължението частната компания да инвестира в българския спорт и да се договорят по-добри условия при реализацията на "Южен Поток" . Тоест Газпром да не дава никакви пари . Не вярвам руснаците да имат нещо против
Елементарно - даването на тези пари зависят от държавни преговори на най-високо ниво. Не зависят от добре поддържаните мустаци на Батков, нито от невероятните сини очи на Сираков.
Пак не ми отговаряш - ЗАЩО да се дават тези пари ( ако приемем че ще са дават някакви пари въобще ) на отборите в "А" група ?
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
-
vaskonti написа:Газпром от години реализира проектите си в България. При това от позицията на монополист.
Васка, много добре знаеш, че нещата са ... Несъизмерими.
Държавата не "извива" ръцете на "Газпром", по-скоро е обратното ...

Аз пък не съм съгласен и с двете гледни точки
.Този глупав спор ги налага изкуствено.Аз пък искам ,ако Газпром ще спонсорират нещо и някой в Бг спорта,това да е волейбола или баскетбола.Защо да наливат милиони във футбола,там пари има,нали няма футболист да взема под 3000 лв..А ако се насочат към нещо извън спорта още по-добре.Лично според мен,най-добре ще е ако вместо да дават пари за футбол ниско качество,изградят няколко големи спортни комплекса в страната,където освен футболни игрища,да има и зали с уреди за фитнес,покрити басейни..Там реално ще се види инвестицията,а в БФС,..само фактури ще могат да се видят 

Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ
vaskonti написа:Елементарно - даването на тези пари зависят от държавни преговори на най-високо ниво. Не зависят от добре поддържаните мустаци на Батков, нито от невероятните сини очи на Сираков.
Добре де, защо манипулираш така хората, изкривявайки здравата логика?

Мура ако не изнася фафли за някоя държава, ще има ли тогава полза от рекламно-спонсорски договор на нейната територия?

-
- Контакти:
CTAHKO написа:Охх,мед ми капе на сърцетоТези 13-те да го бяха написали в прав текст "Г-н Орешарски,искаме и ние да щипнем от баницата"
То само като ги знаеш кои са и лошо ти става
Сашо Апашо,Гриша Ганчев,Цветан Василев,Кирил Домусчиев,Венци Стефанов,Николай Гигов,Коко Динев,Митко Събев,ТИМ...абе един излишен няма
забравяш бсп,дпс,атака,батака...
назначени парашутисти вие сте срам за България,септември е близо и ще ви изметем до един.
- botevforever
- Контакти:
Captain Stottlemeyer написа:botevforever написа:tprodanov написа:botevforever написа:Доброто на българския футбол задължително минава през прекъсване на изкуствената хегемония на един отбор,който е любимец на всички власти от 70 години насам.
В тази връзка-да,точно това си мисля.
И съм убеден!
Казано от фен на отбора на ДПС, финансиран изцяло с държавни пари, това изказване звучи като майтап. Майтап, защото никой не би следвало да е чак толкова тъп, за да изкаже такава позиция сериозно.
Между другото, учудвам се, че Меркел още не се е сетила същото, което и авторите на декларацията, и не е изискала от Газпром да спонсорират и останалите немски клубове![]()
А колко ли трябва да си прост, за да си мислиш, че спонсорството на Газпром е обвързано с Южен поток... Липса на елементарни познания и нулева логика...
Два пъти муш-муш за четири месеца!
Боли ли още?.......
Синко, няма да е зле да се запознаеш със статистиката на мачовете между "Левски" и "Ботев". Тя никак не е розова за твоя любим отбор. В нея фигурира даже един период на 15 (петнадесет) поредни "муш-муш" в обратната посока. Какво ще кажеш, 15 поредни муш-муш - болезнено и травмиращо, нали!?....Иначе аз съм (почти) сигурен, че до миналата година ти дори не си виждал на живо победа на "Ботев" над "Левски".
![]()
http://levskisofia.info/team/1004111-botev-plovdiv/
Капитане,синко ще казваш на такива като подуенската лавина,мистрията,императрицата и пр.пубери.
Аз,а и ти много добре знаем за какво става въпрос при нормално състояние на "Ботев" в Пловдив,а не за тази безтегловност при ДХС.
Помниш Тони Милков и Краси Манолов,нали?
Помниш и онази топка в стомаха на път за Пловдив,нали?
Е,пак дойде това време.
Та разкажи за него на "синковците" от подуене.
На мен не ги разправяй.
Аз колкото победи над "Левски" съм видял-те толкова линии не са шмръкнали.

НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)
Върни се в “Футбол - България”