Документ до Премиера Орешарски за "Газпром"

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
blanco
Контакти:

Re: Документ до Премиера Орешарски за "Газпром"

Мнениеот blanco » 06 авг 2013 13:07

На мен ли ми е къса паметта или наистина преди 5 години когато държавата набута на един от най - богатите хора на Земята - Прамод Митал... ЦСКА тогава нямаше никакви призиви за нещо подобно а само чувахме как щели да стават Челси на балканите и т.н. И сега тези господа са толкова активни да се помагало на всички. Такива лицемери няма никъде.... жалко.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 06 авг 2013 13:07

vaskonti написа:Е като го е казал Милер, защо до сега не сте сключили договор? Защо една година се мотате, какво чакате? Не чакате Южен поток, просто преговорите са "сериозни", така ли? :)

Какво ненормално има в това, една компания 1-во да приключи преговорите за голям проект, касаещ милиарди евра, и после да се обърне към вторичните неща, следващи от това ? :)

Най-малкото тука става въпрос за приоритети. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
batceko
Контакти:

Мнениеот batceko » 06 авг 2013 13:07

... дълбоко трогнат от декларацията на БГ клубовете ,Абрамович реши , че вече няма да инвестира в Челси а ще раздава парите по равно във всички английски отбори , същото ще сторят и няколкото арабски собственици на отбори от английската лига - всичко трябва да е по равно .... а името на първенството ще стане - Висша Комунистическа лига .. от Испания не закъсняха също така - от новото първенство Меси и Роналдо , ще играят по един месец във всеки един отбор от примера , а средната линия на Барса във всеки един мач ще играе едно полувреме за Барса , а второ за другия отбор .. за да е честно .... Венсеремос , другари ...да не даваме право на тия мърши от Левски да си намерят сериозен спонсор .. по добре Левски без спонсор - само така Лудогорец и ко ще са шампиони години наред .. щото те имат сериозен спонсор ... браво на вас ...

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 06 авг 2013 13:08

Blue1914 написа:Единственото, което Боко е можел да направи, което да мине метър и при преговорите с второто правителство, е да уговори някакво спонсорство на Газпром в България. Къде ще ги налеят тези пари за спонсорство и за реклама си е абсолютно тяхна работа. Това естествено АКО проектите на корпорацията започнат да се реализират на територията на страната ни. Оттам идва зависимостта на спонсорския договор от държавните решения. ;) Това и вие много добре го осъзнавате, но важното е да се циганим и да се заяждаме... :roll:

Ако Газпром дадат спосорство на отделни спортни тимове, то Левски е ОЧЕВАДНО ПЪРВИЯТ ЛОГИЧЕН ИЗБОР за тях! ;)

Газпром от години реализира проектите си в България. При това от позицията на монополист.
I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 06 авг 2013 13:10

vaskonti написа:
Der Führer написа:Аз пак да попитам - ЗАЩО парите които евентуално Газпром ще дава , да се разпределят между отборите от "А" група ? След като на някой толкова му бърка в здравето ЕВЕНТУАЛНОТО спонсорство на Левски , най-нормалното нещо е просто държавата да премахне задължението частната компания да инвестира в българския спорт и да се договорят по-добри условия при реализацията на "Южен Поток" . Тоест Газпром да не дава никакви пари . Не вярвам руснаците да имат нещо против ;)

Елементарно - даването на тези пари зависят от държавни преговори на най-високо ниво. Не зависят от добре поддържаните мустаци на Батков, нито от невероятните сини очи на Сираков.

Пак не ми отговаряш - ЗАЩО да се дават тези пари ( ако приемем че ще са дават някакви пари въобще ) на отборите в "А" група ?
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 06 авг 2013 13:11

vaskonti написа:Газпром от години реализира проектите си в България. При това от позицията на монополист.

Васка, много добре знаеш, че нещата са ... Несъизмерими.

Държавата не "извива" ръцете на "Газпром", по-скоро е обратното ... ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 06 авг 2013 13:12

Аз пък не съм съгласен и с двете гледни точки :o .Този глупав спор ги налага изкуствено.Аз пък искам ,ако Газпром ще спонсорират нещо и някой в Бг спорта,това да е волейбола или баскетбола.Защо да наливат милиони във футбола,там пари има,нали няма футболист да взема под 3000 лв..А ако се насочат към нещо извън спорта още по-добре.Лично според мен,най-добре ще е ако вместо да дават пари за футбол ниско качество,изградят няколко големи спортни комплекса в страната,където освен футболни игрища,да има и зали с уреди за фитнес,покрити басейни..Там реално ще се види инвестицията,а в БФС,..само фактури ще могат да се видят 8-)
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 06 авг 2013 13:12

vaskonti написа:Елементарно - даването на тези пари зависят от държавни преговори на най-високо ниво. Не зависят от добре поддържаните мустаци на Батков, нито от невероятните сини очи на Сираков.

Добре де, защо манипулираш така хората, изкривявайки здравата логика? :roll:

Мура ако не изнася фафли за някоя държава, ще има ли тогава полза от рекламно-спонсорски договор на нейната територия? :roll:

валкареджио
Контакти:

Мнениеот валкареджио » 06 авг 2013 13:15

CTAHKO написа:Охх,мед ми капе на сърцето :lol: Тези 13-те да го бяха написали в прав текст "Г-н Орешарски,искаме и ние да щипнем от баницата" 8-) То само като ги знаеш кои са и лошо ти става :lol: Сашо Апашо,Гриша Ганчев,Цветан Василев,Кирил Домусчиев,Венци Стефанов,Николай Гигов,Коко Динев,Митко Събев,ТИМ...абе един излишен няма 8-)

забравяш бсп,дпс,атака,батака...
назначени парашутисти вие сте срам за България,септември е близо и ще ви изметем до един.

Потребителски аватар
botevforever
Контакти:

Мнениеот botevforever » 06 авг 2013 13:16

Captain Stottlemeyer написа:
botevforever написа:
tprodanov написа:
botevforever написа:Доброто на българския футбол задължително минава през прекъсване на изкуствената хегемония на един отбор,който е любимец на всички власти от 70 години насам.
В тази връзка-да,точно това си мисля.
И съм убеден!

Казано от фен на отбора на ДПС, финансиран изцяло с държавни пари, това изказване звучи като майтап. Майтап, защото никой не би следвало да е чак толкова тъп, за да изкаже такава позиция сериозно.
Между другото, учудвам се, че Меркел още не се е сетила същото, което и авторите на декларацията, и не е изискала от Газпром да спонсорират и останалите немски клубове :lol:

А колко ли трябва да си прост, за да си мислиш, че спонсорството на Газпром е обвързано с Южен поток... Липса на елементарни познания и нулева логика...

Два пъти муш-муш за четири месеца!
Боли ли още?.......

Синко, няма да е зле да се запознаеш със статистиката на мачовете между "Левски" и "Ботев". Тя никак не е розова за твоя любим отбор. В нея фигурира даже един период на 15 (петнадесет) поредни "муш-муш" в обратната посока. Какво ще кажеш, 15 поредни муш-муш - болезнено и травмиращо, нали!?.... :lol: Иначе аз съм (почти) сигурен, че до миналата година ти дори не си виждал на живо победа на "Ботев" над "Левски". 8-)

http://levskisofia.info/team/1004111-botev-plovdiv/

Капитане,синко ще казваш на такива като подуенската лавина,мистрията,императрицата и пр.пубери.
Аз,а и ти много добре знаем за какво става въпрос при нормално състояние на "Ботев" в Пловдив,а не за тази безтегловност при ДХС.
Помниш Тони Милков и Краси Манолов,нали?
Помниш и онази топка в стомаха на път за Пловдив,нали?
Е,пак дойде това време.
Та разкажи за него на "синковците" от подуене.
На мен не ги разправяй.
Аз колкото победи над "Левски" съм видял-те толкова линии не са шмръкнали. :o

Изображение
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)

Върни се в “Футбол - България”