Пловдив футболната столица на България

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Re: Пловдив футболната столица на България

Мнениеот KategorieC » 27 апр 2013 22:45

cookiemonsta написа:Не разбирам защо трябва да се пускат такива теми. Не знам как е в другите градове, но в Пловдив футболът е на много голяма почит. В моята махала дори до ден днешен децата цъкат мачле, нищо че сега е модерно да играят на хикс кутии, компове и прочие технологии.

Bartolomej написа:Всичко е временно , а времената и приоритетите се менят .
През годините много градове са били футболни столици . Сега е Пловдив , после ще Варна, пак София и т.н
Бургас беше през 90-те и началото на новото хилядолетие , но хората се умориха от тази мафия и усетиха фалша на наредените шампиони , титли и купи .
Черноморец пълнеше своя стадион ,а Нафтата техния . Нямаше седмица , в която града да не се тресеше от футболна треска и стадионите да се пукаха по шевовете .
Но ентусиазъма рано или късно свършва на едно място , за да се зароди на друго .

Тц, в грешка си, лек. Не знам дали в Бургас, Варна и София сте на периоди, ама в Пловдив приоритетът никога не се е променял - футбол, футбол и пак футбол.

Извинявам се, но Бургас и Варна не са футболни градове! Черноморец не съм им виждал стадиона - никога пълен до краен предел. На Нафтата, само защото идваха и други фенове да викат против този или онзи! Дори в мачовете за ЕКТ. Хайде да не спорим, бил съм на мачовете на Нафтата по това време! Варна същата работа, единствено Юрий гагарин е бил пълен като гостуваха МЮ! София- глорихънтъри, добре, че са села и паланки да се лъжат да ходят по амчове на двата картонени гранда!
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

sandi74

Мнениеот sandi74 » 27 апр 2013 23:37

KategorieC написа:
cookiemonsta написа:Не разбирам защо трябва да се пускат такива теми. Не знам как е в другите градове, но в Пловдив футболът е на много голяма почит. В моята махала дори до ден днешен децата цъкат мачле, нищо че сега е модерно да играят на хикс кутии, компове и прочие технологии.

Bartolomej написа:Всичко е временно , а времената и приоритетите се менят .
През годините много градове са били футболни столици . Сега е Пловдив , после ще Варна, пак София и т.н
Бургас беше през 90-те и началото на новото хилядолетие , но хората се умориха от тази мафия и усетиха фалша на наредените шампиони , титли и купи .
Черноморец пълнеше своя стадион ,а Нафтата техния . Нямаше седмица , в която града да не се тресеше от футболна треска и стадионите да се пукаха по шевовете .
Но ентусиазъма рано или късно свършва на едно място , за да се зароди на друго .

Тц, в грешка си, лек. Не знам дали в Бургас, Варна и София сте на периоди, ама в Пловдив приоритетът никога не се е променял - футбол, футбол и пак футбол.

Извинявам се, но Бургас и Варна не са футболни градове! Черноморец не съм им виждал стадиона - никога пълен до краен предел. На Нафтата, само защото идваха и други фенове да викат против този или онзи! Дори в мачовете за ЕКТ. Хайде да не спорим, бил съм на мачовете на Нафтата по това време! Варна същата работа, единствено Юрий гагарин е бил пълен като гостуваха МЮ! София- глорихънтъри, добре, че са села и паланки да се лъжат да ходят по амчове на двата картонени гранда!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 28 апр 2013 00:36

Модератор ЛокоПД написа:...Впечатляваща хореография на сините,супер беше.

Наполовина впечатляваща....явно със свастиките имат по-голям успех.

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 28 апр 2013 00:41

Muscarin написа:
Модератор ЛокоПД написа:...Впечатляваща хореография на сините,супер беше.

Наполовина впечатляваща....явно със свастиките имат по-голям успех.

Свастиките са си ОК, ама не на стадиона!

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 28 апр 2013 00:48

200 000 софиянци се изнесоха за Великден

http://www.standartnews.com/balgariya-o ... 86136.html

Столичани в повече :mrgreen:

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 28 апр 2013 00:50

Muscarin написа:
200 000 софиянци се изнесоха за Великден

http://www.standartnews.com/balgariya-o ... 86136.html

Столичани в повече :mrgreen:

Недей с лошото, те са гражданЕ :)

Потребителски аватар
Караконжоулу
Контакти:

Мнениеот Караконжоулу » 28 апр 2013 12:14

Ей сега е момента да им покажете на гражданите! Локомотив - Левски , ЦСКА - Ботев.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 28 апр 2013 14:47

Браво.

Върни се в “Футбол - България”