cookiemonsta написа:Не разбирам защо трябва да се пускат такива теми. Не знам как е в другите градове, но в Пловдив футболът е на много голяма почит. В моята махала дори до ден днешен децата цъкат мачле, нищо че сега е модерно да играят на хикс кутии, компове и прочие технологии.
Bartolomej написа:Всичко е временно , а времената и приоритетите се менят .
През годините много градове са били футболни столици . Сега е Пловдив , после ще Варна, пак София и т.н
Бургас беше през 90-те и началото на новото хилядолетие , но хората се умориха от тази мафия и усетиха фалша на наредените шампиони , титли и купи .
Черноморец пълнеше своя стадион ,а Нафтата техния . Нямаше седмица , в която града да не се тресеше от футболна треска и стадионите да се пукаха по шевовете .
Но ентусиазъма рано или късно свършва на едно място , за да се зароди на друго .
Тц, в грешка си, лек. Не знам дали в Бургас, Варна и София сте на периоди, ама в Пловдив приоритетът никога не се е променял - футбол, футбол и пак футбол.
Извинявам се, но Бургас и Варна не са футболни градове! Черноморец не съм им виждал стадиона - никога пълен до краен предел. На Нафтата, само защото идваха и други фенове да викат против този или онзи! Дори в мачовете за ЕКТ. Хайде да не спорим, бил съм на мачовете на Нафтата по това време! Варна същата работа, единствено Юрий гагарин е бил пълен като гостуваха МЮ! София- глорихънтъри, добре, че са села и паланки да се лъжат да ходят по амчове на двата картонени гранда!