Регламента за новата елитна група

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Re: Регламента за новата елитна група

Мнениеот Nuke » 08 юни 2016 10:48

BRF написа:
Nuke написа:
Red_Neck написа:
Nuke написа:Участието на ЦСКА в А група е нечестно, ако ще и Господ да го иска.

.... но е законно, нали ;)

Нямам представа. Изглежда ми неморално и нечестно. Ако е законно, значи законите не са у ред.

Всеки си е прав за себе си!И на мен ми изглежда неморално и нечестно някой да ви построй трибуна,която да плащате .........години(ти си ги сметни колко за да не спорим),ама явно е законно! ;)

Ти имаш право да си фен на всеки отбор. Щом си избрал хибрида на Гришата, твоя воля. Но недей да ме убеждаваш, че това ЦСКА е онова ЦСКА, което спечели купата.

Потребителски аватар
BurnX
Контакти:

Мнениеот BurnX » 08 юни 2016 10:48

Много лошо ще се получи ако има 2 ЦСКА и феновете се разделят.... всеки има своите аргументи , но трябва да има единно решение и всички да застанат зад него.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 08 юни 2016 10:49

Nuke написа:
Red_Neck написа:

Нямам представа. Изглежда ми неморално и нечестно. Ако е законно, значи законите не са у ред.

Колега, хайде да не търсим морал и чест в съвременния футбол ... ставаме смешни!
Примери бол!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 08 юни 2016 10:56

Red_Neck написа:
Nuke написа:
Red_Neck написа:

Колега, хайде да не търсим морал и чест в съвременния футбол ... ставаме смешни!
Примери бол!

Ми тогава хайде да не търсим морал и честНОСТ никъде, какво ще кажеш? Що да е само във футбола? Аз съм против тоя начин на мислене. Вие не търсете, ваше право си е. Живейте като туземци.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 08 юни 2016 10:56

Nuke написа:
BRF написа:
Nuke написа:
Red_Neck написа:

Всеки си е прав за себе си!И на мен ми изглежда неморално и нечестно някой да ви построй трибуна,която да плащате .........години(ти си ги сметни колко за да не спорим),ама явно е законно! ;)

Ти имаш право да си фен на всеки отбор. Щом си избрал хибрида на Гришата, твоя воля. Но недей да ме убеждаваш, че това ЦСКА е онова ЦСКА, което спечели купата.

Ама аз къде съм казал какво съм избрал?Коментирам съвсем различни неща!

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 08 юни 2016 10:59

BRF написа:Ама аз къде съм казал какво съм избрал?Коментирам съвсем различни неща!

Какви различни неща коментираш? Чакаш да видиш откъде ще задуха вятърът, та да се определиш.

Потребителски аватар
Raid
Контакти:

Мнениеот Raid » 08 юни 2016 11:00

Изображение

И някои други отбори и те така...
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 08 юни 2016 11:18

Nuke написа:
Red_Neck написа:
Nuke написа:
Red_Neck написа:

Примери бол!

Ми тогава хайде да не търсим морал и честНОСТ никъде, какво ще кажеш? Що да е само във футбола? Аз съм против тоя начин на мислене. Вие не търсете, ваше право си е. Живейте като туземци.

Искаш ли да се опитам да ти разкажа историята на Нефтохимик(този който ще играе в А група) за последните година -две?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 08 юни 2016 11:21

Nuke написа:
BRF написа:Ама аз къде съм казал какво съм избрал?Коментирам съвсем различни неща!

Какви различни неща коментираш? Чакаш да видиш откъде ще задуха вятърът, та да се определиш.

Аз съм си цесекар и не чакам нищо да задуха!Преживял съм много с този отбор,на много стадиони и хубави неща и лоши!Дали ще продължа да ходя по стадиони и да се интересувам от футбол,ей това ще преценявам следващите седмици!Ако успеят да ме убедят(с реални действия),че ЦСКА е ЦСКА -продължавам!
Иначе коментирам темата!

drvasko98
Контакти:

Re: Made in Bulgaria

Мнениеот drvasko98 » 08 юни 2016 11:22

veni__85 написа:
Tommi написа:А видяхте ли форматът на първенството в Спортал? :lol: Ще се разделя на първа шестица и втора осмица. :) После втората осмица ще играе по някаква сложна схема с групи и победителят ще играе за място в ЛЕ с някой от отборите, който си е заслужил това място чрез мачове с по-силните отбори. :) Тоя консултант от Холандия или от където там беше да върне парите незабавно! :mrgreen:

Честно да ти кажа прочетох го три пъти и пак не разбрах нищо.
"В елитната дивизия 14 отбора ще формират първа шестица и втора осмица с две групи от по 4 отбора. Първият и вторият от двете групи ще играят на кръст, после финал и накрая срещу последния представител за България за евротурнирите."
Някой да преведе, кога ще се сформират тези две групи,следкрая на сезона или в началото ?
Какъв е смисълът на цялата тази работа ? Какво печели отбор от втората осмица , ако спечели, осмо място ли ? Отборите от първата шестица математически няма как да направят групи с по 4 отбора, те за какво ще играят и как ще играят ?Моля за превод.

14-те отбора си изиграват 26-те мача. После ги разделят на въпросните групи. Първите 6 играят още 5 или 10 мача, вторите 8 ги делят на две групи по 4 отбора примерно в едната ще са 7-ми, 10-ти, 12-ти и 13-ти от редовния сезон, в другата 8-ми, 9-ти, 11-ти и 14-ти. Играят 6 мача във всяка група на разменено гостуване и първите два играят на кръст и после финал. Победителят играе срещу отбора, който към момента държи последното място даващо право на участие в ЕКТ от горната група 4-тото или 3-тото, ако се ползва квота от купата. Само не се знае дали и колко точки от редовния сезон ще се зачитат. Това е като белгийското първенство. Там май зачитат точките в горната група, а в долните - не, ама не съм съвсем сигурен.

Мега тъп формат. Странни отбори в групата и т.н.

Върни се в “Футбол - България”