Документ до Премиера Орешарски за "Газпром"

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Re: Документ до Премиера Орешарски за "Газпром"

Мнениеот Theos » 06 авг 2013 12:38

Pichichi написа:Аз съм от ЦСКА и не съм съгласен с декларацията, не съм съгласен и првителствени представители от най-високо ниво
да участват в разговори с инвеститори и да ги "насочват" къде (в кое частно АД) да похарчат малко пари. Вместо
за 5 г. Газпром да изсипят едни 20 млн. Е в Левски или в АПФГ ( и на 2-те места тези пари ще потънат в канализацията)
то нека ги изхарчат по друг начин тези пари, отговорно и със социален анагажимент към цяла България.
Детски площадки, спортна инфраструктура за масов спорт, за образование на децата.
Това ми е последното мнение в тази тема защото не целя да се конфронтирам с никой, а на там отиват нещата като гледам
как започнаха да ми налитат някои фенове.

Колега, договор с Газпром няма, а може и никога да няма, декларацията е жалка! Интересно ми е защо всеки клуб не излезе с лице и да каже- ние не сме съгласни и да извади доводи, а не разни бушони да се подписват под лист хартия писан неграмотно и тъпо!

Потребителски аватар
botevforever
Контакти:

Мнениеот botevforever » 06 авг 2013 12:40

tprodanov написа:
botevforever написа:Доброто на българския футбол задължително минава през прекъсване на изкуствената хегемония на един отбор,който е любимец на всички власти от 70 години насам.
В тази връзка-да,точно това си мисля.
И съм убеден!

Казано от фен на отбора на ДПС, финансиран изцяло с държавни пари, това изказване звучи като майтап. Майтап, защото никой не би следвало да е чак толкова тъп, за да изкаже такава позиция сериозно.
Между другото, учудвам се, че Меркел още не се е сетила същото, което и авторите на декларацията, и не е изискала от Газпром да спонсорират и останалите немски клубове :lol:

А колко ли трябва да си прост, за да си мислиш, че спонсорството на Газпром е обвързано с Южен поток... Липса на елементарни познания и нулева логика...

Два пъти муш-муш за четири месеца!
Боли ли още?

Изображение
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 06 авг 2013 12:43

Pichichi написа:Аз съм от ЦСКА и не съм съгласен с декларацията, не съм съгласен и правителствени представители от най-високо ниво
да участват в разговори с инвеститори и да ги "насочват" къде (в кое частно АД) да похарчат малко пари. Вместо
за 5 г. Газпром да изсипят едни 20 млн. Е в Левски или в АПФГ ( и на 2-те места тези пари ще потънат в канализацията)
то нека ги изхарчат по друг начин тези пари, отговорно и със социален ангажимент към цяла България.
Детски площадки, спортна инфраструктура за масов спорт, за образование на децата.
Това ми е последното мнение в тази тема защото не целя да се конфронтирам с никой, а на там отиват нещата като гледам
как започнаха да ми налитат някои фенове.

Нямаш право, никакво право, да казваш на дадена компания къде ще си харчи парите. Ако си мислиш, че Боко има влияние над Милер и Газпром си напълно неадекватен и е по-добре да си ограничиш достъпа до публични места. Казвам го за всички фенове на тази декларация.
[center]1914[/center]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 06 авг 2013 12:46

Pichichi написа:Г-н Борисов преди да е левскар е трябвало да мисли че е премиер на цяла държава ама откъде толкова акъл в празната му тиква.
Аз ако бях държавник така щях да им извивам ръцете на руснаците ама не за това да пуснат някой милион за заплати на разни
африканци, тъмни балканци или плажуващи бразилци а за бъдещето на държавата а то както знаят всички е в децата.

Ама някои хора наистина си вярвате, че който и да било, може да нарежда ( "извива ръцете" ) ... На компания като "Газпром". :shock:

Боко може да си говори всичко ... Той казва, че той направил ( дал парите ) ... За новата зала и за АМ "Тракия". :o
Така че, аз лично не бих се вързал на приказките ( хвалбите му ) ... Че той насочил ВТБ, "Газпром" и т.н.
Щото шефът на "Газпром" на обширна пресконференция каза, че са им предложили ако участват в "ЮП", да спонсорират българският спорт.
Като лично за Левски добави, че Компанията им инвестира във Футболен Клуб навсякъде, където реализират големи проекти.
"След дълго проучване в България избрахме да започнем преговори с Левски" ... Това са думи на шефа им, който отговаря за инвестициите в спорта на "Газпром".

Ако го обвиняваш в лъжа, давай ... На мен не ми се занимава с хипотетични предположения. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 06 авг 2013 12:53

botevforever написа:
tprodanov написа:
botevforever написа:Доброто на българския футбол задължително минава през прекъсване на изкуствената хегемония на един отбор,който е любимец на всички власти от 70 години насам.
В тази връзка-да,точно това си мисля.
И съм убеден!

Казано от фен на отбора на ДПС, финансиран изцяло с държавни пари, това изказване звучи като майтап. Майтап, защото никой не би следвало да е чак толкова тъп, за да изкаже такава позиция сериозно.
Между другото, учудвам се, че Меркел още не се е сетила същото, което и авторите на декларацията, и не е изискала от Газпром да спонсорират и останалите немски клубове :lol:

А колко ли трябва да си прост, за да си мислиш, че спонсорството на Газпром е обвързано с Южен поток... Липса на елементарни познания и нулева логика...

Два пъти муш-муш за четири месеца!
Боли ли още?.......

Синко, няма да е зле да се запознаеш със статистиката на мачовете между "Левски" и "Ботев". Тя никак не е розова за твоя любим отбор. В нея фигурира даже един период на 15 (петнадесет) поредни "муш-муш" в обратната посока. Какво ще кажеш, 15 поредни муш-муш - болезнено и травмиращо, нали!?.... :lol: Иначе аз съм (почти) сигурен, че до миналата година ти дори не си виждал на живо победа на "Ботев" над "Левски". 8-)

http://levskisofia.info/team/1004111-botev-plovdiv/
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 06 авг 2013 12:56

Theos написа:
vaskonti написа:Изобщо не зависи - Батков лъже, нали? И сигурно двата факта - че вече 1 година "водите" преговори с Газпром и че още няма подписан договор за Южен поток, нямат нищо общо по между си, нали така? :lol:

Батков може да си говори каквото иска, Милер сам каза ,че имат желание да спонсорират Левски - или вероятно не го е казал правилно. Дали зависи, ами питай го Милер, ние информация по тоя въпрос нямаме.
Фактически джуджето от Микре иска едни пари които са частни и фактически те все още не са предназначени за Левски, защото няма договор, а може такъв да няма въобще.

Е като го е казал Милер, защо до сега не сте сключили договор? Защо една година се мотате, какво чакате? Не чакате Южен поток, просто преговорите са "сериозни", така ли? :)
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 06 авг 2013 13:01

Аз пак да попитам - ЗАЩО парите които евентуално Газпром ще дава , да се разпределят между отборите от "А" група ? След като на някой толкова му бърка в здравето ЕВЕНТУАЛНОТО спонсорство на Левски , най-нормалното нещо е просто държавата да премахне задължението частната компания да инвестира в българския спорт и да се договорят по-добри условия при реализацията на "Южен Поток" . Тоест Газпром да не дава никакви пари . Не вярвам руснаците да имат нещо против ;)
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

валкареджио
Контакти:

Мнениеот валкареджио » 06 авг 2013 13:05

santiliana написа:тези 13 клуба трябваше да направят "документ" за изхвърлянето на един отбор, който дължи милиони- както на държавата, така и на играчи, треньори, менижъри и ответни клубове. Заради този клуб през годините фалираха и бяха изпратени в окръжните групи отбори като Пирин Бл (на няколко пъти), Ботев Пд, Локомотив Мз и др. Но няма как да се направи "документ" от тези 13- та те всички са от едно тесто замесени- петолъчката ги води към светли бъднини. Ех, Сопот, Сопот...

забравяш фалита на"Сливен" и едно изказване на лилипута от Ловеч , че иска да си купи акции от любимия отбор.
след като "Газпром" не е спонсор на цска,тогава трябва със всички сили да пречим да не е спонсор и на вражеския отбор.
всички петолъчковци назначени за президенти на отбори под една команда и един строй напред!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 06 авг 2013 13:06

Der Führer написа:Аз пак да попитам - ЗАЩО парите които евентуално Газпром ще дава , да се разпределят между отборите от "А" група ? След като на някой толкова му бърка в здравето ЕВЕНТУАЛНОТО спонсорство на Левски , най-нормалното нещо е просто държавата да премахне задължението частната компания да инвестира в българския спорт и да се договорят по-добри условия при реализацията на "Южен Поток" . Тоест Газпром да не дава никакви пари . Не вярвам руснаците да имат нещо против ;)

Елементарно - даването на тези пари зависят от държавни преговори на най-високо ниво. Не зависят от добре поддържаните мустаци на Батков, нито от невероятните сини очи на Сираков.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 06 авг 2013 13:06

Единственото, което Боко е можел да направи, което да мине метър и при преговорите с второто правителство, е да уговори някакво спонсорство на Газпром в България. Къде ще ги налеят тези пари за спонсорство и за реклама си е абсолютно тяхна работа. Това естествено АКО проектите на корпорацията започнат да се реализират на територията на страната ни. Оттам идва зависимостта на спонсорския договор от държавните решения. ;) Това и вие много добре го осъзнавате, но важното е да се циганим и да се заяждаме... :roll:

Ако Газпром дадат спосорство на отделни спортни тимове, то Левски е ОЧЕВАДНО ПЪРВИЯТ ЛОГИЧЕН ИЗБОР за тях! ;)

Върни се в “Футбол - България”