Тема за футболното хулиганство
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- White Fang
- Контакти:
Re: Бой между ултраси на Левски и Берое на мача на националите
Феновете сме тъпи говеда. Затова-без достъп на стадиона, когато играят националите.
ВЪН МУТРИТЕ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ! НА БЕСИЛОТО БАТКОФ,ТОНЬО,ПЕРУКОВ,СЪБЕФ И ДРАЖЕВ!
sin4ec написа:1982 написа:sin4ec написа:Не, такава простотия не сме правили! Никога! А за 20-20, умрела работа тая,ха-ха-ха!
Айде бе, аз лично съм виждал как 5 "мъже" биете момиче ..... само защото е от "неправилния" отбор.
Тия ги разправяй некъде другаде, фантазии не приемаме!
Аха, когато бият ваш инвалид, е реална случка, ама човек като спомене ваша изцепка, било фантазия. Понеже боклуци има само в другите агитки, вие всички сте мъже на честта.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
-
- Контакти:
Истината е, че има комплексари и малуомници, но все още нормалните сме повече и трябва да пресечем тези простотии. Такива като олигофрените дето се биха най-срамно снощи пред цял свят и пловдивските комплексари дето дошли в София не да подкрепят България ами да пеят за жълтите са всичко друго, но не и футболни фенове, а тотално деградирали нечовеци на които ценностната им система е тотално изродена. Аз много се ядосвам и когато част от нашата публика пее кзл, но това може лесно да се прекрати ако някои хора искат.
Re: Забрана за посещение на футболни срещи
Corwin написа:И всеки ден по 2 минути омраза по образа на Гугутката или Дучето за цялата фирма (не знам дали ще ме разбереш) - за пречистване.
Може би на някои от вас ви убягва фактът, че идиотите не са само по стадионите. Може би на вашия стадион няма отделни сектори с огради и полицаи между тях. Може би не се замисляте, че праведният (не иронизирам) гняв към ядрото олигофрени във всяка агитка се разпростира върху всеки фен? А казаното в първото мнение от темата всъщност е твърде вярно - никъде другаде няма гражданско общество, колкото и уродливо да е.
то идиоти има всякакви и под път и над път се намират даже и на пътя
- milen.hristov
- Контакти:
1982 написа:sin4ec написа:Не, такава простотия не сме правили! Никога! А за 20-20, умрела работа тая,ха-ха-ха!
Айде бе, аз лично съм виждал как 5 "мъже" биете момиче ..... само защото е от "неправилния" отбор.
Азсъм виждал същото, при това момичето беше от правилният отбор.
- Червени_шампиони
- Контакти:
Re: Тема за футболното хулиганство
slavia_forever написа:1982 написа:В агитките е пълно с неграмотни, с наркомани, с тъпанари и прочее .... толкова са озлобени, че вече и помежду си се бият, не знам на кого пробутваш тия лъжи, че едва ли не не било така, знаем си се много добре какво представляваме. Ето, и снощи в Сектор Б стана простотията ..
Те не се бият по между си от днес и вчера.
Досега не съм видял някой да следи със снимка във ръка, а иначе на мачовете срещу по-слабите отбори, като Гоце Делчев, Видима, Монтана и т.н., не вярвам някой със забрана да не влезе на стадиона.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
1982 написа:pens написа:Защо аз търпя унижения в чужбина, защо ме ровиха 12 пъти до Сараево, защо там не ми позволиха да внеса знаме? За да се прибера и некъв старозагорски боклук да пее к*р за мен? Точно за мен го пее. За мен, за всички фенове на Левски, за Апостола! Защо трябва да го търпя това?
Какъв Апостол бе, брато, ама вие съвсем се филмирахте. Вие нямате нищо общо с Апостола, ама нищо.
А така както вие обиждате другите отбори, така и те ще обиждат вас, не ми се правете на ощипани госспожички. Пълно двуличие.
1982, не се правим на ощипани. Аз обиждам феновете на ЦСКА, но не ходя в сектор "Г". Не защото е техен, а защото просто не ги харесвам.
Второ, Васил Левски е патрон на нашия отбор, макар и посмъртно. Нищо общо ли нямаме с него? Това че вие, от който и отбор да си, го мислите, това си е лично ваш проблем. Пейте го онова нещо, но после не идвайте там, където сме ние.
Пише се Левски, чете се Любов.
"мъжките" прояви на подуенците от сз са известни на длъж и на шир....момичета събличани и удряни в метрото...други бити по спортни мироприятия в Дианабад..не се е прежалил някой да излежи едно две лапета с бръснати глави,поради ред съображения.Не сте всички утайки в сектор б ама поне се разграничавайте с позиции като тея простотии с бити момичета и такива обръщения...едно,че е смешно да се yдостоявате с честта да се наричате българи а всичко друго турци...смешни сте и яко се друсате.
ВЪН ОТ ЦСКА БОКЛУЦИ!
milen.hristov написа:Да, цскар съм, но чинно си плащам и без това безумно високата цена за сезонна карта за сектор В на ''Георги Аспарухов''
Картата ти за "В" да е случайно за предпоследния ред? Точно над тунела, под "пресата".
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
milen.hristov написа:1982 написа:sin4ec написа:Не, такава простотия не сме правили! Никога! А за 20-20, умрела работа тая,ха-ха-ха!
Азсъм виждал същото, при това момичето беше от правилният отбор.
Да не е случката с Т. от С. З., понеже едно момиче му прави забележка за някаква седалка, след което удар с крак в момичето ??
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Върни се в “Футбол - България”