ТВ излъчване на българското първенство

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Ще ни липсва това, което беше при РИНГ.БГ и ПРО.БГ

Мнениеот PFC Litex » 01 авг 2011 19:11

startx написа:
PFC Litex написа:Ми да предават само техни мачове и толкова, явно ви липсват времената преди 1989 година

Мъжки какво да им липсва като едно 99 % от пишещите в темата и като цяло във форума са били още идея на бащите им по това време.Тук е пълно с лапетии които си мислят че са хванали бога за рогата не ги ли виждаш то си личи от километри с колко мозък са.

Точно върху тях ще се стовари това решение което са взели днес, защото в края на сезона, когато класиране на техният отбор ще зависи от някой друг мач и същият няма да бъде излъчван, а по този начин става и лесен за манипулиране, те ща са първите които ще ревнат като хималайски мечки.
Изображение

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 01 авг 2011 19:14

Добре, де, БНТ даде 1.8млн за 1 мач на кръг; пак за един мач ТВ7 дава остатъка до 6млн - къде е логиката, като прибавим и това, че първият избор ще е на БНТ?
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 01 авг 2011 19:15

PFC Litex написа:CTAHKO, ТВ правата не се държат от клубовете и за това няма как да договаряш еднолично, в света единствено Барса и Реал договарят еднолично, но и там има страхотни реакции от другите клубове.

В Испания,ако не ме лъже паметта мисля,че и Севиля по едно време бяха с отделен договор за ТВ права,но не съм сигурен :roll: А относно правата,мисля че си прав и излиза,че някой от БФС не си е свършил работата,от което страда както самото БФС,както самите клубове,а така също и феновете на БГ футбол ;) Не че аз съм сред тях,ама все пак си е спорт,все пак си е български ;)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
greenlandia

Мнениеот greenlandia » 01 авг 2011 19:17

Мисля че това което се случва ще има реакции от другите клубове. Добре след като имам подписан договор и мача с Литекс пролета се игра в Понеделника ,като преди това имаше 4 почивни дни ,по искане на Телевизията,защо БЕРОЕ не може да си вземем полагащите му се пари ? Защото тогава да се спазват тези правила,като ответната страна не ги спазва?
Щели да ни накажт, защо тогава не наказаха Калиакра ,а наказаха останалите клубове ,като не преведоха парите им .
Тук според мен има умисъл от някоя страна.
Последна промяна от greenlandia на 01 авг 2011 19:19, променено общо 1 път.
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 01 авг 2011 19:18

ehh написа:Добре, де, БНТ даде 1.8млн за 1 мач на кръг; пак за един мач ТВ7 дава остатъка до 6млн - къде е логиката, като прибавим и това, че първият избор ще е на БНТ?

БФС/ПФЛ и логика са две взаимноизхвърлящи се понятия.
Изображение

Потребителски аватар
FCH

Re: Кои мачове ще дава БНТ през новия сезон

Мнениеот FCH » 01 авг 2011 19:20

мачовете по БНТ през новия сезон:
1 кръг, Локо (Сф) – ЦСКА
2 кръг, Черно море – Левски
3 кръг, Калиакра - ЦСКА
4 кръг, Славия - Литекс
5 кръг, Миньор - Левски
6 кръг, Левски - Литекс
7 кръг, Лудогорец – Левски
8 кръг, Левски – Локо (Сф)
9 кръг, ЦСКА - Славия
10 кръг, Черно море - ЦСКА
11 кръг, ЦСКА - Левски
12 кръг, Ботев (Враца) - ЦСКА
13 кръг, Берое - Левски
14 кръг, Литекс - ЦСКА
15 кръг, Локо (Пд) - Литекс

3 безмислени мача, 5 с участие на ЦСКА; 5 с Левски; 4 с Ловеч... да живей А група - всички мачове с гостуване на т.нар. грандове и дербитата помежду им...
А уж имаме силни клубове от страната - Берое, Черно море, Черноморец, Локо Пд... Лудогорец?!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 01 авг 2011 19:22

PFC Litex написа:
Tommi написа:
PFC Litex написа:Ако съм на мястото на клубовете различни от Левски, Литекс и ЦСКА, ще направя обединение и протест да не се допускат камери на стадионите им и тогава да видим как ще бъдат отразени мачовете на трите псевдогранда когато гостуват.

Мачовете няма да бъдат излъчени, но отборът-домакин ще бъде наказан. ;)

Наказан с какво, като му отрежат ТВ правата ли, ми те нали ще са толкова много, че свят да ти се завие, а когато това е масово от 10 клуба значи има нещо нередно в цялата тази работа.

Тъкмо ще имат повод от БНТ и ТВ7 да спрат част от сумата по схемата на БТВ, яко а?

Наказан като отбор, неявил се за дадената футболна среща.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 01 авг 2011 19:23

Tommi написа:Наказан като отбор, неявил се за дадената футболна среща.

Че кой не се е явил, това да не допуснеш камери до стадиона, няма нищо общо с това което споделяш
Изображение

Потребителски аватар
r.h.
Контакти:

Re: Кои мачове ще дава БНТ през новия сезон

Мнениеот r.h. » 01 авг 2011 19:26

Ако дадат останалите мачове на Спортал ТВ за онлайн стрийм и ще видите,че ще имат не по-лош рейтинг от БНТ и ТВ7.
Отбор единствен, Ботев се нарича! На град закътан в Гордия Балкан...

▒▓█▀▄▀▄ Б О Т Е В Изображение В Р А Ц А ▀▄▀▄█▓▒

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 01 авг 2011 19:27

PFC Litex написа:
Tommi написа:Наказан като отбор, неявил се за дадената футболна среща.

Че кой не се е явил, това да не допуснеш камери до стадиона, няма нищо общо с това което споделяш

Как да няма общо? Това го има в правилника на БФС. Не мисли, че БФС толкова лесно ще позволи да бъде "изнудван" от клубовете. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Футбол - България”