БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

ivanivanov
Контакти:

Re: БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !

Мнениеот ivanivanov » 21 дек 2008 14:54

prosto trqbwa da si otstoqwame prawata,stiga sa gi pogazwali banda mafioti

Потребителски аватар
de.bil
Контакти:

Мнениеот de.bil » 21 дек 2008 14:56

hlucho написа:Стига с тоя песимизъм! В момента на управляващите им е само до нас! И подготвят подстрекатели!

Не мислиш ли ,че е по-готино да те подстрекават към протести и после да ти охладят по някакъв начин ентусиазма(ако се наложи пък ще го изполват пак за техни цели).Докато част от хората във власта не разберат ,че е по-добреда си богат и да живееш в по-подредено общество,отколкото богат и скрит зад една камара тъпи момчета и разлагащо се общество, няма сериозен смисъл от протести.Но ако имаше повече хора като гляма част от пишещите по тази тема,не би се налагало да я има.

ivanivanov
Контакти:

Мнениеот ivanivanov » 21 дек 2008 14:56

dori da ne swalim wlastta,neka q prinudim da se syobrazqwa pone malko s nas!!!A towa moje da stane samo 4rez protesti!!! masowi i powsemestni.

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 21 дек 2008 15:01

Пичове до сега четох конституцията на България. Не знам дали някой си е направил труда да я прочете, но спокойно на протеста могат да се цитират нейни текстове, с въпрос след всеки от тях какво означава конституцията или нещо подобно.

ivanivanov
Контакти:

Мнениеот ivanivanov » 21 дек 2008 15:04

angelov написа:Пичове до сега четох конституцията на България. Не знам дали някой си е направил труда да я прочете, но спокойно на протеста могат да се цитират нейни текстове, с въпрос след всеки от тях какво означава конституцията или нещо подобно.

nai wajnoto e da uspeem da se syberem powe4ko hora! siguren sym 4e wseki ot nas ima kakwo da kaje na tiq gadowe!!!!!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 21 дек 2008 15:06

angelov написа:Пичове до сега четох конституцията на България. Не знам дали някой си е направил труда да я прочете, но спокойно на протеста могат да се цитират нейни текстове, с въпрос след всеки от тях какво означава конституцията или нещо подобно.

Не само съм я чел,имам я в нас,ами съм я изучавал по Конституционно право :)
Изображение

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 21 дек 2008 15:12

Друга идея, която имам е тази наша организация да бъде съпричастна с всички протести. В смисъл протестират фермери, ние сме с тях. Протестират шофьори, ние сме с тях и т.н. По този начин предполагам, че на всеки един протест ще има все повече и повече хора от всички гилдии.

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 21 дек 2008 15:16

Blue_Lion написа:Аз,Hlucho,ivanivanov,mormona,sic,СинТерор сме сигурни нали ? Форевъра каза,че е навит ама ще чакаме 100% потвърждение,deliba6 е ходил по такива места,но не са оправдали очакванията му,за това се надявам като ни види ентусиазма да се включи и той ! Ще говоря и с още няколко човека който според мен ще са навити...УСЛОВИЕТО Е да не се делим на отбори и ако има подмятания да са приятелски ;) Макар и да се организираме не повече от 10 човека оттук,като начало ще е добре ;) Може да сложим после снимки във форума тук и да приканим по този начин още съфорумци да дойдат с нас ;)

Значи аз съм ЗА с двете ръце , чисто физически аз лично на 2-ри пътувам и се връщам чак към 10-ти.Обаче това не ми пречи да навивам хората, примерно аз в моя скаип пуснах тоя форум и които е навит от тях му казах да доиде.Засега нямам коментари още хората не са си влезли да го прочетат.Обаче предлагам да се измисли нещо конкретно.За какво точно протестираме? За всичко , за това че ни мачкат.Какво ни е нужно за да доидем? Еми наи вече присъствие на повече хора.( хубаво ще е ако вечерта БТВ и НТВ да кажем са отразили се пак протеста , и то не от хумористичната страна " ее неколко човека се сабраха да викат там". А и които влиза и казва , абе кво бе кво сега пак , нищо няма да направите , ниека и тия земат да доидат , пък квото стане, ако нямат друга работа нека доидат.)Нека не протестираме на парче,Само за РИЛА или за подобни неща , нека се саберем и да кажем че сичко си е еба** маиката и трябва да се направи нещо.
1-Навити ли стре да се пусне едно от ония съобщения по Скаип дето варвят ама не за това " прати го на 10 души иначе ше се пречукаш някаде" ? Ако се разпространи такова нещо , като ония с подписките дето вървят, нема да е зле.Сега подписка е едно , там само тря си напишеш името и да подпишеш, тука естествено е нужно усилие.Трябва да доиде някои и да се сабере някаква група се пак.Но това увеличава шанса повече хора да доидат.
2- Ако някои може да се сварже със Слави и екипа му ще е направо перфектно.Не ме грее дали е човек с власт или не , засега тои има възможност да плиуе управляващите и го прави без да му пука много много... Освен това е човек с власт , които не е обременен с нито една шполитическа сила.Да приятел е с Борисов ама какво от това, и него го е сложил в Клипа последния...там дето казваше "време е някои да изхвърли боклука".Ако се пак доиде някои от екипа му разбирасе не става дума самия Слави Трифонов, ама някои да доиде и да заснеме и да го пусне тва в предаването вечерта.Няма да е зле си мисля.Поне да го коментират там.Не са само няколко човека от Шоуто на Слави дето протестират и се плиюнчат а ето има и хора в някъв форум дет са се сабрали и са решили да направят нещо... Тва ако стане , натам ще го мислим вече.
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

elit
Контакти:

Мнениеот elit » 21 дек 2008 15:51

Имам три предложения
1. След няколко часа авторът на темата да я пусне
отново с кратко резюме на изписаното вече. Това се
налага, тъй като все още малко хора са я прочели,
а след няколко часа тя ще излезе от титулните
страници на форума.
2. Да се отчете, колко хора са я прочели и са реаги-
рали позитивно.
3. Да подкрепим привържениците на Ботев в тях-
ната кауза, защото отборите на всички от нас са
манипулирани по същия начин!

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 21 дек 2008 16:03

ми тя ще изчезне от титулярната страница заради глуповати теми за Левски и армееца , и Генчл;ербирлиги.ОК за турците и поляците ако ще да е нека се пише де,ама точно за ЛЕвски и ЦСКА има други места кадето да се пускат теми.Нека си пишат хората сичко е много хубаво , ама така става за сметка на тая тема където се опитваме да направим нещо.Сега след 4-5 часа като напише някои ...."Защо Бербатов беше резерва?", или "Арсенал е велик Клуб " и то при все че си има теми за тия отбори ... и тази тема , отива подяволите.Ние и да сортираме сичко лошо няма ама се пак като пише , че има 200 - 300 мнения , и 20 - 30 листа , които влезе е така за ташак дори в форума , вижда това нещо и решава да го прочете и му се привлича вниманието .
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Футбол - България”