ТОП 5 български агитки
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ТОП 5 български агитки
Ебаси, тоя безумен спор още ли продължава? Премерихте ли се с феновете на Асеновец, да се почуствате незначителни? 

tprodanov написа:Ебаси, тоя безумен спор още ли продължава? Премерихте ли се с феновете на Асеновец, да се почуствате незначителни?
С тях още не сме, ако искаш може вие да се премерите с тях

Ами аз отдавна искам да спре този спор, но тук разни хора говорят глупсоти без да са запознати!
Честно казано, ако отнесем към цялата история големината на населеното място, големината на клуба, представянето на клуба, участието му в първенства, финансовите възможности на клуба и на феновете, условията на феновене, възможноста им да взимат отнякъде пример за развитие и какво ли още не - не, не смятам, че можем да се сравняваме с тях. Мисля, че сме сравнително жалки на техния фон. Съвсем сериозно го казвам.
Най-много уважавам агитките на Ботев и Локомотив Пд, защото се дерат навсякъде и имат добра бройка без да са популярни в цяла България като ЦСКА и Левски. Ясно е, че тези 4 агитки са най-напред и то с доста, но дори от тях има какво да се желае да не говорим за останалите... В момента наистина беройската агитка е пета, защото в последните години дръпнахме доста, дойде ново поколение и това се забелязва, преди не беше така, Берое винаги е имал голяма публика, но за агитка трудно може да се каже. Имало е периоди, когато варненските отбори са следвали първите четири, Миньор също са имали добри моменти, Нефтохимик... Петото място си е променливо.
http://vbox7.com/play:41b3d0dd
Момент от последния домакински мач срещу колоса Арда.
Относно темата в България има четири големи агитки - на БОТЕВ , Локомотив ,Левски и Цска. Миньор и Берое също правят добро впечетление.
Относно темата в България има четири големи агитки - на БОТЕВ , Локомотив ,Левски и Цска. Миньор и Берое също правят добро впечетление.
-
- Контакти:
1.Левски/Ботев
2.Локо Пловдив
3.Берое
4.ЦСКА
5.Миньор
2.Локо Пловдив
3.Берое
4.ЦСКА
5.Миньор
ЗАВИНАГИ ОСТАВАМ АЗ ЛЕВСКАР !
ВЕРЕН НА ОТБОРА СИ ДО КРАЙ!
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
ЗА ЛЕВСКИ АЗ НА ВСИЧКО СЪМ ГОТОВ !!!
ВЕРЕН НА ОТБОРА СИ ДО КРАЙ!
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
ЗА ЛЕВСКИ АЗ НА ВСИЧКО СЪМ ГОТОВ !!!
- Boksiorcheto
BPFC1912 написа:http://vbox7.com/play:41b3d0dd
И какво ми го показваш това? Имитирате Horto Magico на PAO! Браво,похвално!
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!
Re: ТОП 5 БЪЛГАРСКИ АГИТКИ
demy27 написа:Raoul_Duke написа:demy27 написа:Жалко, че никой жълт не можа да обясни какво, от кого и по какъв начин са спасили.Raoul_Duke написа: Какво искаш да ти се обяснява бе комплексар? То е ясно на всички, освен на вас. Спасихме се от черно-бялата мърша христолов като се ПРЕРЕГИСТРИРА юридическото дружество от 1990г. За справка ад-то на христолов е със седебна регистрация от 99г. Тоест (за неграмотните от крайните райони на града) така нареченото от вас "ново" сдружение, всъщност е дори по-старо от това на буфера митьо с цели 9 (!!!) години. Как ако беше нова организация, той щеше да е част от нея???На първото събиране след ПРЕрегистрацията, въпросния крумовец бе изхвърлен от членовете на дружеството.
При нас няма да намериш текстове в държавен вестник или съдебни решения, в които пише, че "дейността се прекратява", както подробно е описано за едно отборче от 2001г., което си премести седалището от Кюстендил в Пловдив!
Много добре звучи, ако го казвате на някой пълен идиот. Само дето от БФС не приеха тези измислици-премислици и ви показаха вратата. Аз не разбирам от право, но вярвам, че измежду тиквите във БФС има някой адвокат, който е преценил, че това дето си го мислите няма как да стане. И ако всичко това което си написал е вярно, защо сега Ботев не играе в Б група, където последно беше или директо в А група, където е бил преди новата си регистрация. Щом сте такива запетайкаджии и обичате да четете законите, регистрациите и пререгистрациите и се правите, че уважавате законите, защо не уважавате становището на БФС? Май изтъквате само нещата, които ви устройват. Лицемери!
Ще ти го кажа за пореден път: АД-то на Христолов бе получило от ФК Ботев право да играе от негово име. На тазгодишното събрание Христолов бе изгонен от ФК Ботев. БФС приеха това, но отказаха да пуснат Ботев в "Б" група, защото ФК Ботев не е развивал футбол последните 10-на години (футбола се развиваше директно от АД-то на Христолов). По правилата на БФС ако един организация не развива директно футбол в продължение на 1 година губи всички права и започва от "Б" окръжна.
105 години / 4 поколения ботевисти!
- botev_1912
- Контакти:
Boksiorcheto написа:BPFC1912 написа:http://vbox7.com/play:41b3d0dd
И какво ми го показваш това? Имитирате Horto Magico на PAO! Браво,похвално!
Нали се сещаш, че и "аз съм Сънчо" на Канал1 да имитираме, пак ще сме по-напред от Вас?
100
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Върни се в “Футбол - България”