WESLEY119 написа:ДО вироглавия *****
Берое ако си забравил в историята си бива отстранен заради Левски, така че от един старозагорец да знаеш, че един от най- неприятните отбори е Левски, освен това ние сне значително по удобни за вас и статистиката го показва, мисля си, че не е нужно да припомняп доскорошните полягвания и белтни програми от времето на МАЙМУНАТА банефф
много е хубаво да си проветряваш устата с празни приказки, а очевидно това го умееш перфектно
ДАВАЙ ВСЕ ТАКА
Говоря за това , което направи Берое през тази година ... Отнетия ви лиценз за А група беше по - голяма несправедливост и от отнетия на ЦСКА за ШЛ ... И пак казвам , на мен лично Берое са ми симпатичен отбор , но докато не полегнаха на ПФК Левски. Може и да е имало ултиматум от БФС , че ако не го сторите ще гледате през крив макарон ЕКТ ... Това го разбирам , но не разбирам защо се инатите и не видите истината в очите , че сините боклуци си спретнаха цирк за ваша сметка. Ето това отричане на фактите ме дразни ... Нещата трябва да се казват с истинските им имена и в това няма нищо лошо.