Сензационно: БФС сложи лиценза на ЦСКА на трупчета!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

viroglav
Контакти:

Re: Сензационно: БФС сложи лиценза на ЦСКА на трупчета!

Мнениеот viroglav » 01 юни 2010 00:59

WESLEY119 написа:ДО вироглавия *****
Берое ако си забравил в историята си бива отстранен заради Левски, така че от един старозагорец да знаеш, че един от най- неприятните отбори е Левски, освен това ние сне значително по удобни за вас и статистиката го показва, мисля си, че не е нужно да припомняп доскорошните полягвания и белтни програми от времето на МАЙМУНАТА банефф
много е хубаво да си проветряваш устата с празни приказки, а очевидно това го умееш перфектно
ДАВАЙ ВСЕ ТАКА :shock:

Говоря за това , което направи Берое през тази година ... Отнетия ви лиценз за А група беше по - голяма несправедливост и от отнетия на ЦСКА за ШЛ ... И пак казвам , на мен лично Берое са ми симпатичен отбор , но докато не полегнаха на ПФК Левски. Може и да е имало ултиматум от БФС , че ако не го сторите ще гледате през крив макарон ЕКТ ... Това го разбирам , но не разбирам защо се инатите и не видите истината в очите , че сините боклуци си спретнаха цирк за ваша сметка. Ето това отричане на фактите ме дразни ... Нещата трябва да се казват с истинските им имена и в това няма нищо лошо.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 01 юни 2010 01:01

RedForever написа:
tprodanov написа::mrgreen: Кико, това с новия отбор беше много добро попадение. Я сега се сети, в началото на деведесетте, кой точно клуб обявява фалит и се пререгистрира наново, като се отървава от дълговете си точно по тоя начин?
ЦСКА никога няма да си плати наема!

Аз се сещам за един отбор, който в края на 90те направи такова нещо, за да остане в професионалния футбол и този отбор е Шампион на България за сезон 2009/2010!!! Бъди сигурен, че ЦСКА ще си плати дълговете в близките 5 години. Хората от Титан са сериозни и ще стабилизират финансово отбора. Ще е хубаво обаче отбора да направи подвиг и да се класира още няколко пъти в груповата фаза на Лига Европа, защото сме(българските отбори) далеч от нивото за груповата фаза на Шампионската лига!

Пич, преди Титан да купят ЦСКА, на техния сайт имаше информация за състоянието им, и то беше равно на 11млн лв. В момента, в който се заговори за покупка, тази информация изчезна, Титаните взеха почистването на София без конкурс, без подготовка, без възможноста, техниката и хората да вършат тази работа. Столична Община им купи кофите, камионите и им сключи договорите. ХАйде сега ми кажи, че са едни честни и добри хора и спираме по темата.

Потребителски аватар
Kapetano
Контакти:

Мнениеот Kapetano » 01 юни 2010 01:04

Довижданееееее... :)

Или този пък май ще е СБОГОМ?!?

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 01 юни 2010 01:05

viroglav страда от свински грип, запек и глисти и човека го напъва да пише простотии ;)
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

RedForever
Контакти:

Мнениеот RedForever » 01 юни 2010 01:06

tprodanov написа:
RedForever написа:
tprodanov написа::mrgreen: Кико, това с новия отбор беше много добро попадение. Я сега се сети, в началото на деведесетте, кой точно клуб обявява фалит и се пререгистрира наново, като се отървава от дълговете си точно по тоя начин?
ЦСКА никога няма да си плати наема!

Аз се сещам за един отбор, който в края на 90те направи такова нещо, за да остане в професионалния футбол и този отбор е Шампион на България за сезон 2009/2010!!! Бъди сигурен, че ЦСКА ще си плати дълговете в близките 5 години. Хората от Титан са сериозни и ще стабилизират финансово отбора. Ще е хубаво обаче отбора да направи подвиг и да се класира още няколко пъти в груповата фаза на Лига Европа, защото сме(българските отбори) далеч от нивото за груповата фаза на Шампионската лига!

Пич, преди Титан да купят ЦСКА, на техния сайт имаше информация за състоянието им, и то беше равно на 11млн лв. В момента, в който се заговори за покупка, тази информация изчезна, Титаните взеха почистването на София без конкурс, без подготовка, без възможноста, техниката и хората да вършат тази работа. Столична Община им купи кофите, камионите и им сключи договорите. ХАйде сега ми кажи, че са едни честни и добри хора и спираме по темата.

Тази информация не я знам. Иначе си личи, че нямат ресурса да чистят София. Не искам да обвинявам никой затова няма да кажа, че Титан са света вода, но няма да отида и в другата крайност.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 01 юни 2010 01:06

Kapetano написа:Довижданееееее... :)

Или този пък май ще е СБОГОМ?!?

Глупости. Пак ще ги спасят. В някое от мненията много правилно се припомни едно изказване на шефа на синьото бфс.. Не можем така да постъпим с ЦСКА, щото били по-голям отбор..

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 01 юни 2010 01:08

acmilan написа:Твоят приятел в агитката на Берое не знам какво ти е казал,но това са глупости или той не е бероец,а твой съмишленик...Нито някой си е тръгвал на мача с Левски,нито някой е бил против Илиан освен една шепа хора,но това са си наши неща.Не може целият стадион на всеки мач да скандира едно единствено име и това да е ИЛИАН ИЛИЕВ и някакъв си форумен драскач,който едва ли е стъпвал на стадион Берое да казва какво е било или какво ще бъде там.Беройската публика е твърдо зад Илиан Илиев и го доказва постоянно.И не мога да разбера какво толкова страшно е станало,че сме паднали от Левски?Или пък от ЦСКА в Сливен?Играхме по един и същ начин,тръгнахме да се надиграваме и загубихме,но защо никой не каза,че сме легнали на твоя любим отбор?

Много просто ... Защото моя любим отбор играе феърплей и не разчита на "добронамерени съдии" и предрешени мачове ... Иска ми се същото да мога да го кажа и за Берое , нооо ... това не е така на този етап от развитието ви ... ;)

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 01 юни 2010 01:10

Абе хора какво прочетохте в тая статия? Нищо! Самият автор е бая некадърен. Не знам дали може да има подобен тип писания по пресата. Колко часа излезе тая статия? 21:13. СпотЛАЙН са един от "най-добрите" спортни сайтове в света, затова Б. Михайлов сън не спи да им дава горещи новини за всякакви скандали и слухове. Това е една чиста доза ЛЪЖА! Но най-интересното в цялата история е че всички са много доволни от само възможността за отнемане на лиценз. Трябва всички да разберат че ЦСКА е най-големия дразнител за всякакъв тип отборчета. Слависти, левскари, ботевисти и какви ли още не се "борят" за правда. ЗАвиждайте! Вашите отбори никога няма да бъдат като ЦСКА! Най-малкото което може да направите е да отворите начолото на forum.gong.bg и да видите класацията за "Топ 5 форуми". Със завист нищо не се постига!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 01 юни 2010 01:10

RedForever написа:

Тази информация не я знам. Иначе си личи, че нямат ресурса да чистят София. Не искам да обвинявам никой затова няма да кажа, че Титан са света вода, но няма да отида и в другата крайност.

Тук сме коментирали, колкото и да е странно и сериозни теми. И много хора сме достигали до извода, че държавата ни нарочно не иска силен футбол, защото пълните стадиони са нещо, което е неприятно за компроментирано управление. Затова и управлението на футбола е държавна политика. Аз виждам в моя отбор - Батков е назначен 85та година, след като именно той се разписва за закриването на Левски тогава и откриването на Витоша, и именно той, в ролята си на комсомолския секретар от район Васил Левски е назначен към отбора, за да следи за противокомунистически прояви в него. И така до днес, а ние си говорим, че той обича отбора, левскар бил..
Така е и навсякъде - всички клубове до един са раздадени на ченгета, мутри и зависими от управлението хора. Малко ли са примерите, да му се невиди..

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 01 юни 2010 01:11

viroglav написа:
acmilan написа:Твоят приятел в агитката на Берое не знам какво ти е казал,но това са глупости или той не е бероец,а твой съмишленик...Нито някой си е тръгвал на мача с Левски,нито някой е бил против Илиан освен една шепа хора,но това са си наши неща.Не може целият стадион на всеки мач да скандира едно единствено име и това да е ИЛИАН ИЛИЕВ и някакъв си форумен драскач,който едва ли е стъпвал на стадион Берое да казва какво е било или какво ще бъде там.Беройската публика е твърдо зад Илиан Илиев и го доказва постоянно.И не мога да разбера какво толкова страшно е станало,че сме паднали от Левски?Или пък от ЦСКА в Сливен?Играхме по един и същ начин,тръгнахме да се надиграваме и загубихме,но защо никой не каза,че сме легнали на твоя любим отбор?

Много просто ... Защото моя любим отбор играе феърплей и не разчита на "добронамерени съдии" и предрешени мачове ... Иска ми се същото да мога да го кажа и за Берое , нооо ... това не е така на този етап от развитието ви ... ;)

Глупости.Берое играе честно и не можеш нито да ме убедиш,още по-малко да ми докажеш,че сме продали мач на Левски или Сливен.Писанията ти са продиктувани от маниакалната ти омраза към Левски и фактът,че те ни победиха,а ние ви отстранихме за Купата и ви направихме хикс за първенство.Само че пропускаш победата ни на Герена май,а :roll: Напълно ясен си ми.Лекувай се,човече,умолявам те :cry: Ааа,забравих да те питам,и как по-точно можеш да ми докажеш,че сме паднали честно от ЦСКА с 3-0,а сме дали на Левски да ни бие с 3-1 :?: Презумцията,че ЦСКА винаги играе честно,а Левски винаги мръсно,нали?
Последна промяна от acmilan на 01 юни 2010 01:13, променено общо 1 път.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Върни се в “Футбол - България”