Кой искате да победи в мача Ботев-ЦСКА?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Ivanskiq
Контакти:

Re: Кой искате да победи в мача Ботев-ЦСКА?

Мнениеот Ivanskiq » 11 мар 2015 11:55

Червени Воини написа:
Ivanskiq написа:Повече ми се иска Ботев да бие. За розовите ми е все тая. Ако паднат, без да играят честно, това си е техен проблем. Много ме дразни факта, че се държат така, все едно са много важни сега за нас и едва ли не ще им се молим.А бе, падайте бе, на кой му пука за вас, от една ваша победа в Коматево, Левски няма да стане по-добър отбор. Аха, още нещо, все още имаме по-голям шанс от вас за трофей, дори 7-ми :mrgreen: . Като не вземем купата, не вземем, ами ние няма питаме никoй дали ни я дава или не, просто ще водим битка за нея.

ХАХАХА големи биткаджии сте били вие от Подуене бре, чак страх ме тресе от вашите драсканици...какво се случи със битката Ви срещу БАТКОВ биткаджийо? :oops:

А вашата с Лупи :lol: , ВОЙНЙЕ :mrgreen: Гледай си отборчето и не се занимава с другите

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 11 мар 2015 11:56

Red joker написа:
Син до гроб_ написа:
HEATSEEKER написа:
Както навсякъде така и в България когато обвиниш някой в нещо после трябва да го докажеш. Щом не можеш и се обесняваш като вдовица за *** увисваш и оставаш поредното тролче в форума.

Така , от мача ЦСКА-Литекс 2-3 минаха много години,ти и твоите съратници ДОКАЗАХТЕ ли , че този мач е продаден или уговорен..по твоята скапана логика, всички в синьо толкова години сте тролове..МУУУУУУ

Ало, фен на "дрисльовците", за пореден път питам, ама явно феновете на отбора по ръгби от Варна не сте толкова умни че да отговорите: ако биете Хасково с над 4-5 гола да смятаме ли ,че мачът е уреден, а? Там край морето да не ви е хванало някакво течение и да ви е направило мозъците на пихтия?

Ако им правят шпалири като на вашите дърводелци,що да не бият :?: :!: :lol:

От чорбар нещо умно не съм очаквал да чуя, така че не се напъвай като глист на буца. Знаем ти капацитета.
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 11 мар 2015 11:57

Бла бла бла... Няма какво да каже след изгубения спор и започва да коментира какъв съм бил аз, типично за жалко и смешно човече без нищо в главата. :oops: 8-)

Изгубен спор,,това че жалък и прост си твой избор, не мой :!:
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 11 мар 2015 11:58

Гледам,че в анкетата мучат само 2-3-ма фенове от подУЯне,другите да не са на водопой :!: :?: :lol: Или не знаят за кой да викат :lol:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 11 мар 2015 11:58

Red joker написа:Гледам,че в анкетата мучат само 2-3-ма фенове от подУЯне,другите да не са на водопой :!: :?: :lol: Или не знаят за кой да викат :lol:

Аз лично викам за майка ти.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 11 мар 2015 11:58

Син до гроб_ написа:
Red joker написа:
Син до гроб_ написа:
HEATSEEKER написа:
Както навсякъде така и в България когато обвиниш някой в нещо после трябва да го докажеш. Щом не можеш и се обесняваш като вдовица за *** увисваш и оставаш поредното тролче в форума.

Така , от мача ЦСКА-Литекс 2-3 минаха много години,ти и твоите съратници ДОКАЗАХТЕ ли , че този мач е продаден или уговорен..по твоята скапана логика, всички в синьо толкова години сте тролове..МУУУУУУ

Ало, фен на "дрисльовците", за пореден път питам, ама явно феновете на отбора по ръгби от Варна не сте толкова умни че да отговорите: ако биете Хасково с над 4-5 гола да смятаме ли ,че мачът е уреден, а? Там край морето да не ви е хванало някакво течение и да ви е направило мозъците на пихтия?

Ако им правят шпалири като на вашите дърводелци,що да не бият :?: :!: :lol:

От чорбар нещо умно не съм очаквал да чуя, така че не се напъвай като глист на буца. Знаем ти капацитета.

Ти в множествено число ли си :?: :roll: ... :lol:

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 11 мар 2015 12:00

Изображение
"Притеснени сме, че вече нищо не зависи от нас, но сами сме си виновни, че се стигна дотук", призна Владимир Гаджев
Капитанът на Левски Владимир Гаджев заяви, че съдбата на сините в първата шестица вече не е в техните ръце и се надява да има феърплей в мача между Ботев Пд и ЦСКА от последния 22-ри кръг от редовния сезон на А група. Ако Ботев победи армейците в неделя като домакин, Левски ще играе във втората шестица във фазата на плейофите, защото ще остане на седмо място след редовния сезон.

"Естествено, че сме притеснени, вече нищо не зависи от нас. В ръцете сме на друг отбор, така че се надяваме да има феърплей в първенството и който е по-добър и повече заслужава от тези два отбора - да спечели, след като ние сме длъжни да победим. Само Господ ще реши какво ще се случи и дали ние ще играем в първата шестица или не”, коментира Гаджев битката за плейофите като гост в студиото на bTV Action, където анализира мача Реал Мадрид – Шалке.

Халфът смята, че в Левски сами ще си бъдат виновни, ако изпуснат шестото място. "Сегашните мачове показват, че в първенството има феърплей. Надявам се, единственото, което мога да направя в момента, е да се надявам. Ако Ботев е по-добър и съумее да победи с футболни средства, ок, няма какво да направим, тъй като вече нищо не зависи от нас. Сами ще сме си виновни за това, което се случва”.

Капитана вече проплака.. до края на дена очаквам отворено писмо и от Гонзалес :idea: 8-) а утре от Ганя!
Последна промяна от Teo на 11 мар 2015 12:00, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 11 мар 2015 12:00

Не, всички ти знаем умствения багаж.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 11 мар 2015 12:01

Син до гроб_ написа:
Red joker написа:Гледам,че в анкетата мучат само 2-3-ма фенове от подУЯне,другите да не са на водопой :!: :?: :lol: Или не знаят за кой да викат :lol:

Аз лично викам за майка ти.

Що много ли ти харесва :?:

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 11 мар 2015 12:01

Виж сега фен на ''най-големия футболен идиот на планетата'',ние за разлика от вас , в такива ''спектакли'' не участваме, ще ги бием 2,3-0 .
:)
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Върни се в “Футбол - България”