Ексклузивно! 400 хил. лева изгоряха на стадион "Лазур"

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Re: Ексклузивно! 400 хил. лева изгоряха на стадион "Лазур"

Мнениеот za nas e toj religiq » 16 май 2014 12:20

Betchualeng Arnaikem написа:Нещо друго ми прави впечатление в коментарите на ситуацията: едни ругаят пловдивчани, други обвиняват полиция, пожарна, кого ли не... колко души казаха Браво на единствените, които го заслужиха (в баталните сцени): играчите на Ботев. Разчистваха терена, спираха феновете, абе още малко щяха да поемат поддръжката на мача на свой гръб, само и само да спасят колкото могат мача, да намалят проблемите за Ботев след него. Когато феновете тръгнаха да навлизат на терена според мен именно факта, че притичаха Цветков и компания спаси мача.. и Ботев от 0:4.

Та.. докато обсъждаме кой е виновен и кой не.. нека не забравяме играчите на Ботев. Макар и да паднаха си заслужиха аплодисментите.

Те играчите си заслужиха аплодисментите , макар и да не се представиха на нивото което всички искахме ! След мача публиката ги извика и ги аплодира ! Аз лично аплодирам и Йордан Минев , който взе няколко паветата от негови съотборници , които бяха тръгнали да ги носят на делегата и ги хвърли извън терена ! Истината е че една шепа хора съсипаха празника на всички ! Отбор , фенове , зрители , полиция , пожарна .............. Срам ме е , яд ме е ...... И аз като фен се извинявам на всички , макар и с нищо да не съм допринесъл за погрома който се сътвори :oops:

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 16 май 2014 12:25

Betchualeng Arnaikem написа:Нещо друго ми прави впечатление в коментарите на ситуацията: едни ругаят пловдивчани, други обвиняват полиция, пожарна, кого ли не... колко души казаха Браво на единствените, които го заслужиха (в баталните сцени): играчите на Ботев. Разчистваха терена, спираха феновете, абе още малко щяха да поемат поддръжката на мача на свой гръб, само и само да спасят колкото могат мача, да намалят проблемите за Ботев след него. Когато феновете тръгнаха да навлизат на терена според мен именно факта, че притичаха Цветков и компания спаси мача.. и Ботев от 0:4.

Та.. докато обсъждаме кой е виновен и кой не.. нека не забравяме играчите на Ботев. Макар и да паднаха си заслужиха аплодисментите.

Респект за тях! Не им се даде възможност да доизиграят мача спокойно след тези бъркотии. Футболистите прегоряха и нямаха нужното спокойствие. Иначе играха добре, имаше грешки и в двата отбора, но Лудогорец се възползва и Безак вкара красив гол. Не се знае при нормални обстоятелства какъв би бил резултата. Преди да станат тези простотии дори мислех че резултата отива на равен и ще има продължения. Не ми се искаше да стигаме до дуспи, защото не ни е силата точно там.........но безрасъдните човечета не ни дадоха възможност да се насладим на играта. ;)
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 16 май 2014 12:28

Феновете на Ботев получиха точно това, което заслужават. Така и не разбраха, че всички простотии които приказват и пишат винаги се обръщат срещу тях.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

kileto
Контакти:

Мнениеот kileto » 16 май 2014 12:29

http://gong.bg/view_article.php?article_id=427603 Ето затова ще правят каквото си поискат 1/2 домакинства и "проблема" е решен ,жалко за тези фенове които се извиняват и се срамуват(продължават да страдат Те и никой друг).

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 16 май 2014 12:29

"Освен това на стадиона са били изкъртени 168 седалки отново от привърженици на „жълто-черните“, както и два сегмента от оградата на сектор „В“"
Защо чупихте седалки? Има ли записи на камерите, за да се наложат забрани и глоби? Къде са феновете на фк "Ботев", които се обесняваха след нашия финал как сме били вандали и трябвало да си понесем последствията?
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 16 май 2014 13:07

Прочетох две-три страници от тая тема и се радвам, че има много негативни мнения и остра реакция от страна на много бултраси.
Това снощи не беше нормално и е добре, че се разминахте с голяма трагедия. Гледката беше стряскаща - горящите пана, знамена и ленти, на фона на натъпканите като сардини трибуни с фенове. И хората си подскачаха, ръкомахаха и пееха, сякаш не гореше всичко пред тях.
За мен разминаването с трагедията обезсмисли крайния резултат, съответно новия носител на Купата.
Много може да се коментира ефекта от т.нар. "подкрепа" на феновете, но това беше поредната тъпотия и простотия, сътворена от български качулати "ултраси"...

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 16 май 2014 13:21

balgarin написа:Прочетох две-три страници от тая тема и се радвам, че има много негативни мнения и остра реакция от страна на много бултраси.
Това снощи не беше нормално и е добре, че се разминахте с голяма трагедия. Гледката беше стряскаща - горящите пана, знамена и ленти, на фона на натъпканите като сардини трибуни с фенове. И хората си подскачаха, ръкомахаха и пееха, сякаш не гореше всичко пред тях.
За мен разминаването с трагедията обезсмисли крайния резултат, съответно новия носител на Купата.
Много може да се коментира ефекта от т.нар. "подкрепа" на феновете, но това беше поредната тъпотия и простотия, сътворена от български качулати "ултраси"...

Аз до сега не прочетох фен на Ботев , да не е огорчен и засрамен от случилото се ! Няма и как друго да е , това което се случи е безобразие , което не трябва да се толерира в никакъв случай и аз лично искам всички замесени да бъдат осъдени с най тежките наказания :x Не може да се търпят повече подобни изтъпления , не само при нас! Време е полицията и най вече клубовете да вземат крайни мерки , явно с добро няма да стане :x Нека всички клубове се разграничат от тези фракцийки и тн. а не да им дават пари и да им осигуряват комфорт :evil:

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 16 май 2014 13:26

za nas e toj religiq написа:
balgarin написа:Прочетох две-три страници от тая тема и се радвам, че има много негативни мнения и остра реакция от страна на много бултраси.

Аз до сега не прочетох фен на Ботев , да не е огорчен и засрамен от случилото се ! Няма и как друго да е , това което се случи е безобразие , което не трябва да се толерира в никакъв случай и аз лично искам всички замесени да бъдат осъдени с най тежките наказания :x Не може да се търпят повече подобни изтъпления , не само при нас! Време е полицията и най вече клубовете да вземат крайни мерки , явно с добро няма да стане :x Нека всички клубове се разграничат от тези фракцийки и тн. а не да им дават пари и да им осигуряват комфорт :evil:

Не прочете защото гадните модератори се скъсаха да търкат, и все пак с ръка на сърцето трябва да кажа, че 80% си бяха адекватни мнения, но имаше и други!

Потребителски аватар
the_blue_fan
Контакти:

Мнениеот the_blue_fan » 16 май 2014 13:31

Щетите са за 1 200 000 лева.
ЛЕВСКИ СОФИЯ

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 16 май 2014 13:58

the_blue_fan написа:Щетите са за 1 200 000 лева.

И аз го прочетох това, ама е доста преувеличено. Кое точно струва 1.2 млн? Аз лично не виждам. Ще стане ясно като се направи огледа от представителите на двата отбора.
Но и за 5 000 да са щетите, това не оправдава олигофрените и срама, който ни нанесоха. :evil:
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Върни се в “Футбол - България”