Betchualeng Arnaikem написа:Нещо друго ми прави впечатление в коментарите на ситуацията: едни ругаят пловдивчани, други обвиняват полиция, пожарна, кого ли не... колко души казаха Браво на единствените, които го заслужиха (в баталните сцени): играчите на Ботев. Разчистваха терена, спираха феновете, абе още малко щяха да поемат поддръжката на мача на свой гръб, само и само да спасят колкото могат мача, да намалят проблемите за Ботев след него. Когато феновете тръгнаха да навлизат на терена според мен именно факта, че притичаха Цветков и компания спаси мача.. и Ботев от 0:4.
Та.. докато обсъждаме кой е виновен и кой не.. нека не забравяме играчите на Ботев. Макар и да паднаха си заслужиха аплодисментите.
Те играчите си заслужиха аплодисментите , макар и да не се представиха на нивото което всички искахме ! След мача публиката ги извика и ги аплодира ! Аз лично аплодирам и Йордан Минев , който взе няколко паветата от негови съотборници , които бяха тръгнали да ги носят на делегата и ги хвърли извън терена ! Истината е че една шепа хора съсипаха празника на всички ! Отбор , фенове , зрители , полиция , пожарна .............. Срам ме е , яд ме е ...... И аз като фен се извинявам на всички , макар и с нищо да не съм допринесъл за погрома който се сътвори