Фенове на Левски нападнаха Петев

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Фенове на Левски нападнаха Петев

Мнениеот milen.hristov » 08 окт 2013 18:25

turbogena написа:Милене ,престани да се правиш на интересен. Като си толкова тарикат ,защо не дойде днес на Герена да си изкажеш мнението. Какво ми пишеш само от вас? Ебаси и форумната мишка...

За сметка на наркоманите АЗ работя, а и няма място сред хора криещи лицата си, и качулки. Как ме виждаш след работа с костюма да дойда сред тези които са се облекли кат клошари и псуващи. Леко мие под достойнството, да разговарям с тези е вс едно да призная, че мнението им е важно и да слеза на тяхното ниво. Интересно как ще ме накарат да не подкрепям Петев по време на мач. Как мачовяе няма да си играят като тогава ще има и мнооого полиция, и ако се направят на интересни ще има и бой в районното

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 08 окт 2013 18:26

Мустакатия боклук говори.
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 08 окт 2013 18:26

PFC Litex написа:
bilyaletdinov написа:
acmilan написа:Бил казал, че като малък бил от ЦСКА и че това не му пречи да ги бие, а и го е правил многократно. Много обидно изказване за някои очи и уши явно. Смъртен грях.

Ae глей си там, Каядо-маядо, какво се обясняваш. 6 години феновете търпим издънките на кликата на Батков. Искрено съжалявам, че го нямаше тоя мустакат педал там и онзи "осъзналия" се на 40 и кусур години левскар. Гаф след гаф, селекция след селекция, легенда след легенда, тръгваща си оплюта и обругана и за какво??? Да дойде един смешен чорбар, който до преди 3 месеца беше в чифутите. Това няма как да стане!!! Стига толкова, стига сме си късали нервите. 140 играчи, 10 треньора и накрая решението да се казва Петевв....

Батков е там и тези фенове дето бяха на пресконференцията също, да очакваме ли Батков да излезе гол след малко и ако не излезе гол тогава тези ще докажат, че са мищоци?

Ще се молят за още пари за дозата

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 08 окт 2013 18:26

acmilan написа:
Кировец написа:
acmilan написа:
sin4ec написа:
acmilan написа:
LudogoretsRazgrad написа:Имам един въпрос.. Какво общо има Петев с ЦСКА, че ще го наричат "чорбар" ? Доколкото знам,той не е юноша на ЦСКА,не е играл никога в ЦСКА,и не е бил треньор на ЦСКА..................... ЦСКА и ЛУДОГОРЕЦ нямат НИЩО ОБЩО.

Бил казал, че като малък бил от ЦСКА и че това не му пречи да ги бие, а и го е правил многократно. Много обидно изказване за някои очи и уши явно. Смъртен грях.

В добавка с репликата: Дееба и сините говеда!

Това пък кога го е казал?

От кога това значи, че си цесекар? :lol: Вас всеки ви псува бе. :lol:

Кои сме ние, бе?

Абе, кретен, не виждаш ли, че съм болднал на Синчеца думите. Кво се пъчиш?

Потребителски аватар
Keine Lust
Контакти:

Мнениеот Keine Lust » 08 окт 2013 18:26

Агентче, млъкни и ВЪН мама ти дееба доностническа :evil:

sstat
Контакти:

Мнениеот sstat » 08 окт 2013 18:27

Благодарение на Иво Тонев и Батков - "Левски" и феновете му достигнаха дъното. Поздравления за добре свършената от тях работа - успяха да направят това, което Милко Балев и Добри Джуров не успяха да направят по времето на тоталитаризма. Трагедията навлиза в последните си сцени - фенове плачещи над син кръст. Урааааа и празнична заря за Тонев и Батков!!!
Не мога да не отмина поведението на Атанас Сираков и Христо Йовов - какви големи "МЪЖЕ" като Матросов застават на амбразурата, но не за да защитават нещо, а единствено собствените си заплати. Как може довчера да защитаваш Йоканович, днес защитаваш Петев, но ВИНАГИ своите космати г***ве, с които ни награждаваха навремето!!!
Това е България!!! България вече не ражда герой, ражда .....!!!!

samo_levski
Контакти:

Мнениеот samo_levski » 08 окт 2013 18:27

Кои са тия хора, че някои да им се обажда да ги пита квото и да било? Някои наркоман от сектор б може ли да обясни за какви точно се имат тия наркомани щото аз не мога да си го обясня по никакъв начин?

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 08 окт 2013 18:27

Специално за Tommi!Май при вас шоуто стана по-голямо!! :o :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Eric_Cantona
Контакти:

Мнениеот Eric_Cantona » 08 окт 2013 18:28

Батков се закани да подаде оставка :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Тонев и Сираков са подали.
[offtopic][wrapimg=]http://i.imgur.com/12qu710.png[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/novcCUX0wU6Ri/giphy.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 08 окт 2013 18:28

milen.hristov написа:
turbogena написа:Милене ,престани да се правиш на интересен. Като си толкова тарикат ,защо не дойде днес на Герена да си изкажеш мнението. Какво ми пишеш само от вас? Ебаси и форумната мишка...

За сметка на наркоманите АЗ работя, а и няма място сред хора криещи лицата си, и качулки. Как ме виждаш след работа с костюма да дойда сред тези които са се облекли кат клошари и псуващи. Леко мие под достойнството, да разговарям с тези е вс едно да призная, че мнението им е важно и да слеза на тяхното ниво. Интересно как ще ме накарат да не подкрепям Петев по време на мач. Как мачовяе няма да си играят като тогава ще има и мнооого полиция, и ако се направят на интересни ще има и бой в районното

В Пловдив уж щяха да ходят верните сини за мача с Ботевъ, ама нещо ги спря - дали не са тия от клипчето с качулките? :?:

Върни се в “Футбол - България”