Документ до Премиера Орешарски за "Газпром"

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

tprodanov
Контакти:

Re: Документ до Премиера Орешарски за "Газпром"

Мнениеот tprodanov » 06 авг 2013 12:21

botevforever написа:Доброто на българския футбол задължително минава през прекъсване на изкуствената хегемония на един отбор,който е любимец на всички власти от 70 години насам.
В тази връзка-да,точно това си мисля.
И съм убеден!

Казано от фен на отбора на ДПС, финансиран изцяло с държавни пари, това изказване звучи като майтап. Майтап, защото никой не би следвало да е чак толкова тъп, за да изкаже такава позиция сериозно.
Между другото, учудвам се, че Меркел още не се е сетила същото, което и авторите на декларацията, и не е изискала от Газпром да спонсорират и останалите немски клубове :lol:

А колко ли трябва да си прост, за да си мислиш, че спонсорството на Газпром е обвързано с Южен поток... Липса на елементарни познания и нулева логика...

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 06 авг 2013 12:22

Pichichi написа::lol: :lol: :lol:

Е как бе го намерихте този спонсор Баждеката от месеци сигурно е в непрекъснати совалки София-Москва и преговаря
с 50/100 руски компании и е успял да убеди Газпром ли ?

:mrgreen:

THE G.A.M.E написа:Няма никакво значение кой кого е намерил.

Важното е, че останалите като някакви прошляци се опитват да развалят работата на Левски.
Нещо повече, искат пари, приготвени за Левски, да бъдат делнати.

Незнам как не схващаш нелепоста на цялата тая декларация ... :roll:

Дори и Б. Борисов да има пръст, нали е левскар !?
Ако аз намеря спонсор, ще е същата работа.
Аз се оприличавам с Левски ... Боко също го е правил.

Така че, кое е грешното ... "Левски си намери кандидат спонсор" ? :roll:

Или не схващаш за какво ти пиша, или целиш дребнаво заяждане, което така или иначе няма как да спечелиш. ;)
Последна промяна от THE G.A.M.E на 06 авг 2013 12:24, променено общо 2 пъти.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 06 авг 2013 12:23

А колко ли трябва да си прост, за да си мислиш, че спонсорството на Газпром е обвързано с Южен поток

А с какво е свързано? Защо г-н Т.Батков заяви пред всички медии в прав текст че всичко зависи от преговорите м/у Газпром и
правителството за стартирането на проекта.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 06 авг 2013 12:25

THE G.A.M.E написа:
vaskonti написа:Като сте си намерили самички спонсора, защо зависите от преговорите с държавата? :)

Няма никакво значение кой кого е намерил.

Важното е, че останалите като някакви прошляци се опитват да развалят работата на Левски.
Нещо повече, искат пари, приготвени за Левски, да бъдат делнати.

Незнам как не схващаш нелепоста на цялата тая декларация ... :roll:

Питам те - като има приготвени пари за Левски, защо зависите от преговорите с държавата?
tprodanov написа:А колко ли трябва да си прост, за да си мислиш, че спонсорството на Газпром е обвързано с Южен поток... Липса на елементарни познания и нулева логика...

Изобщо не зависи - Батков лъже, нали? И сигурно двата факта - че вече 1 година "водите" преговори с Газпром и че още няма подписан договор за Южен поток, нямат нищо общо по между си, нали така? :lol:
I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 06 авг 2013 12:27

vaskonti написа:
stoyankd написа:
vaskonti написа:
stoyankd написа:
botevforever написа:Ами то и аз това казвам-когато започнете да ходите на мачове повече от 1000 души-може и да реши някой да инвестира като рекламодател.
Или пък,да изиграете поне един мач в Европа(не в Азия).
Но да се мазните на държавата да Ви осигурява такъв срещу осигуряване на печалба в същата тази държава...
Ти сериозно ли мислиш,че "Левски" представлява интерес за Газпром??? :o

Напомням ти, че само за последните 7-8г. Левски победи отбори като Оксер, Удинезе,Олимпик Марсилия, Киево, Лацио, Спортинг Лисабон, Динамо Б. и др., повтарям победи. Съвсем нормално е "Газпром" да се интересува от Левски.

Ако Газпром се интересува от Левски, защо това зависи от Южен поток?

Защото Газпром ще развива дейност в България и ще дължи налози. Това е съвсем нормален начин да си спестиш част от тях. Ако ме питаш защо се интересува Левски- не знам. Трябва да питаш Милер.

Приятелю, Газпром развива бизнес в България от години. При това не някакъв дребен, с 1-2 бензиностанции, а едър. Не просто едър, а направо е монополист - Газпром е съсобственик на Овъргаз, който пък е основен и на практика единствен крупен вносител на газ. Ако Газпром наистина имат реален директен интерес към Левски, до сега да са ви станали спонсори - изобщо не им трябва Южен поток.

Зная, че Овъргаз е дъщерно дружество на Газпром, но дългогодишен газов монополист бе Булгаргаз. Доколкото съм запознат Овъргаз сключиха договор за пренос с Булгартрансгаз и едва от началото на т.г. доставят газ на собствените си клиенти, а не го купуват от Булгаргаз. Та не са никакъв крупен вносител, още по-малко дългогодишен монополист. Овъргаз имат друга дейност, не съм чул, че ще участват под някаква форма в Южен поток.

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 06 авг 2013 12:28

Червените като гледам са съгласни със декларацийката, гледайте да не си го изкарат пак на БФС. :lol:
Тоя път може да щурмуват и Газпром, щото мръсни руснаци не искат да спонсорират славния Централен Спортен Клуб на Армията, който е еталон за "носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт", както се изразява, един от основателите на Септември при ЦДВ и по-късно прекръстен на ЦСКА, армейския генерал Добри Джуров.
1914

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 06 авг 2013 12:29

vaskonti написа:Питам те - като има приготвени пари за Левски, защо зависите от преговорите с държавата?

Ами това си е условие на руснаците ... Ще инвестираме в спорта ( няма да е само в Левски ... Хората си казаха директно - ще има спонсорство и в други спортове ) ... Но искаме да участваме в този голям проект.

И как по-точно зависи от преговорите Левски ? :roll:
Сякаш без "Газпром" бюджетът ни в момента не е към 5 млн. евро. :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 06 авг 2013 12:30

Дори и Б. Борисов да има пръст, нали е левскар !

Г-н Борисов преди да е левскар е трябвало да мисли че е премиер на цяла държава ама откъде толкова акъл в празната му тиква.
Аз ако бях държавник така щях да им извивам ръцете на руснаците ама не за това да пуснат някой милион за заплати на разни
африканци, тъмни балканци или плажуващи бразилци а за бъдещето на държавата а то както знаят всички е в децата.

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 06 авг 2013 12:30

vaskonti написа:Изобщо не зависи - Батков лъже, нали? И сигурно двата факта - че вече 1 година "водите" преговори с Газпром и че още няма подписан договор за Южен поток, нямат нищо общо по между си, нали така? :lol:

Батков може да си говори каквото иска, Милер сам каза ,че имат желание да спонсорират Левски - или вероятно не го е казал правилно. Дали зависи, ами питай го Милер, ние информация по тоя въпрос нямаме.
Фактически джуджето от Микре иска едни пари които са частни и фактически те все още не са предназначени за Левски, защото няма договор, а може такъв да няма въобще.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 06 авг 2013 12:35

Аз съм от ЦСКА и не съм съгласен с декларацията, не съм съгласен и правителствени представители от най-високо ниво
да участват в разговори с инвеститори и да ги "насочват" къде (в кое частно АД) да похарчат малко пари. Вместо
за 5 г. Газпром да изсипят едни 20 млн. Е в Левски или в АПФГ ( и на 2-те места тези пари ще потънат в канализацията)
то нека ги изхарчат по друг начин тези пари, отговорно и със социален ангажимент към цяла България.
Детски площадки, спортна инфраструктура за масов спорт, за образование на децата.
Това ми е последното мнение в тази тема защото не целя да се конфронтирам с никой, а на там отиват нещата като гледам
как започнаха да ми налитат някои фенове.
Последна промяна от Pichichi на 06 авг 2013 12:39, променено общо 1 път.

Върни се в “Футбол - България”