Пловдив футболната столица на България

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vratar4eto
Контакти:

Re: Пловдив футболната столица на България

Мнениеот vratar4eto » 27 апр 2013 15:17

Целият отбор на Локо (ПД) е в А сектор на стадион Васил Левски в момента. Мисля, че това говори достатъчно.

velito
Контакти:

Мнениеот velito » 27 апр 2013 15:17

vratar4eto написа:Целият отбор на Локо (ПД) е в А сектор на стадион Васил Левски в момента. Мисля, че това говори достатъчно.

Еми ако не знаеш следващия ни мач е с Левски
Изображение Изображение Изображение

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 27 апр 2013 15:19

Странджата написа:Колко души от тука пишещите ще се подпишат под твърдението - България е държава като тези, които гледаме по света, и столицата й - също? И колко под другото - българският футбол е футбол като тези, които гледаме по света, и затова има футболна столица. И после да му мислим коя била тя.
Аз не се подписвам нито под първото, нито под второто. Само искам да добавя един факт - заради имперското самочувствие на "столичните "грандове това, което става в Ловеч, Разград и донякъде в Пловдив - още е рано да се отсъди за него докъде са нещата, никога Левски или ЦСКА няма да се върнат към корените си и да съберат публиката си.
Но все пак да не се забравя, че пловдивчани преживяха не малко катаклизми и сегашната им отдаденост е следствие от това. Защото например ЦСКА смени не един необичан собственик, но не игра в Б група и не взе лиценза на Ихтиман, да речем. Ако нещо такова беше се случило, червените щяха да се възродят повече от жълто-черните. Същото важи и за сините.
Пожелавам на Ботев и Локото само успехи, но да не забравят , че Вазовия дядо Йоцо не е метафора, а е архетип, който си е във всеки от нас. Та докато поздравяват новата футболна столица, да не си останат във вечна дрямка под паметника на Альошата. Апропо, той от кои е?

АПРОПО, КАК ЗАИГРАВА ЦСКА В "А" ГРУПА, ВЕДНАГА СЛЕД ОСНОВАВАНЕТО СИ?????????????????????? ДИРЕКТНО НА МЯСТОТО НА БОТЕВ!!!! БОТЕВ.............................ВЪВ "Б" ГРУПА!!! ВИЕ ОТ САМОТО НАЧАЛО СТЕ С ПЛОВДИВСКО ЖИТЕЛСТВО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:))))))))))))) ВЪЗРОДЕТЕ СЕ СЕГА, ПЪК ТОГАВА ДА ГОВОРИМ!!!:))))))

И ПАК АПРОПО:))))))) ТОЗИ АЛЬОША Е ЕДИН ОТ 20 МИЛИОНА СЪВЕТСКИ ВОЙНИЦИ, ДАЛИ ЖИВОТА СИ ЗА ДА ИЗЧИСТЯТ ЗЕМЯТА ОТ ФАШИЗМА, КОЙТО ЛЕФСКАРИТЕ ПОДКРЕПЯТ!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!

Потребителски аватар
dzhambov

Мнениеот dzhambov » 27 апр 2013 16:08

Смешници,нямат и 10 000 на стадиона хаха,селски мач и никаква емоция по трибуните.
п.с.Добре,че раницата вкара този случаен гол та да живнат малко.
Последна промяна от dzhambov на 27 апр 2013 17:03, променено общо 1 път.

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 27 апр 2013 17:00

При добър западен съдия, при гола има засада!!! Играча на Лефски пречи "ОСЕЗАТЕЛНО" на видимостта на вратаря!!!!

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 27 апр 2013 17:05

И тва ми било дерби :shock: По две-три хиляди сини и червени зад вратите и още толкова на А и В сектор. Дерби, хм, било е някога :(
[center]Изображение[/center]

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 27 апр 2013 17:18

petkan написа:И тва ми било дерби :shock: По две-три хиляди сини и червени зад вратите и още толкова на А и В сектор. Дерби, хм, било е някога :(

Дерби пред телевизорите!!! :))))))))

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 27 апр 2013 17:57

"Вечно дерби"? Хахахахахахах.На дербитата стадионите не са ли пълни? Жалка история.

velito
Контакти:

Мнениеот velito » 27 апр 2013 18:17

Ами Хореографията на Цска No Comment :lol:
Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
drums
Контакти:

Мнениеот drums » 27 апр 2013 18:18

Ммммммммм страшно дерби направо Реал Мадрид-Барса,Ювентус-Милан и Манчестър Юнайтед-Манчестър Сити направо ряпа да ядът такъв мач не бях гледал щом заспах

Върни се в “Футбол - България”