Пловдив футболната столица на България
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- vratar4eto
- Контакти:
Re: Пловдив футболната столица на България
Целият отбор на Локо (ПД) е в А сектор на стадион Васил Левски в момента. Мисля, че това говори достатъчно.
vratar4eto написа:Целият отбор на Локо (ПД) е в А сектор на стадион Васил Левски в момента. Мисля, че това говори достатъчно.
Еми ако не знаеш следващия ни мач е с Левски

Странджата написа:Колко души от тука пишещите ще се подпишат под твърдението - България е държава като тези, които гледаме по света, и столицата й - също? И колко под другото - българският футбол е футбол като тези, които гледаме по света, и затова има футболна столица. И после да му мислим коя била тя.
Аз не се подписвам нито под първото, нито под второто. Само искам да добавя един факт - заради имперското самочувствие на "столичните "грандове това, което става в Ловеч, Разград и донякъде в Пловдив - още е рано да се отсъди за него докъде са нещата, никога Левски или ЦСКА няма да се върнат към корените си и да съберат публиката си.
Но все пак да не се забравя, че пловдивчани преживяха не малко катаклизми и сегашната им отдаденост е следствие от това. Защото например ЦСКА смени не един необичан собственик, но не игра в Б група и не взе лиценза на Ихтиман, да речем. Ако нещо такова беше се случило, червените щяха да се възродят повече от жълто-черните. Същото важи и за сините.
Пожелавам на Ботев и Локото само успехи, но да не забравят , че Вазовия дядо Йоцо не е метафора, а е архетип, който си е във всеки от нас. Та докато поздравяват новата футболна столица, да не си останат във вечна дрямка под паметника на Альошата. Апропо, той от кои е?
АПРОПО, КАК ЗАИГРАВА ЦСКА В "А" ГРУПА, ВЕДНАГА СЛЕД ОСНОВАВАНЕТО СИ?????????????????????? ДИРЕКТНО НА МЯСТОТО НА БОТЕВ!!!! БОТЕВ.............................ВЪВ "Б" ГРУПА!!! ВИЕ ОТ САМОТО НАЧАЛО СТЕ С ПЛОВДИВСКО ЖИТЕЛСТВО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:))))))))))))) ВЪЗРОДЕТЕ СЕ СЕГА, ПЪК ТОГАВА ДА ГОВОРИМ!!!:))))))
И ПАК АПРОПО:))))))) ТОЗИ АЛЬОША Е ЕДИН ОТ 20 МИЛИОНА СЪВЕТСКИ ВОЙНИЦИ, ДАЛИ ЖИВОТА СИ ЗА ДА ИЗЧИСТЯТ ЗЕМЯТА ОТ ФАШИЗМА, КОЙТО ЛЕФСКАРИТЕ ПОДКРЕПЯТ!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!
Смешници,нямат и 10 000 на стадиона хаха,селски мач и никаква емоция по трибуните.
п.с.Добре,че раницата вкара този случаен гол та да живнат малко.
п.с.Добре,че раницата вкара този случаен гол та да живнат малко.
Последна промяна от dzhambov на 27 апр 2013 17:03, променено общо 1 път.
При добър западен съдия, при гола има засада!!! Играча на Лефски пречи "ОСЕЗАТЕЛНО" на видимостта на вратаря!!!!
И тва ми било дерби
По две-три хиляди сини и червени зад вратите и още толкова на А и В сектор. Дерби, хм, било е някога 

[center]
[/center]

petkan написа:И тва ми било дербиПо две-три хиляди сини и червени зад вратите и още толкова на А и В сектор. Дерби, хм, било е някога
Дерби пред телевизорите!!!

"Вечно дерби"? Хахахахахахах.На дербитата стадионите не са ли пълни? Жалка история.
Ммммммммм страшно дерби направо Реал Мадрид-Барса,Ювентус-Милан и Манчестър Юнайтед-Манчестър Сити направо ряпа да ядът такъв мач не бях гледал щом заспах
Върни се в “Футбол - България”