И Николай Йорданов "изгоря"......

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Re: И Николай Йорданов "изгоря"......

Мнениеот soilwork » 23 апр 2013 01:39

4akala написа:Някой знае ли дали наказаха доживот съдията на мача ЦСКА-Славия,след като втория гол за ЦСКА е от явна засада????????

Мъмрене и последно предупреждение за изваждане от нарядите

Reckless

Мнениеот Reckless » 23 апр 2013 02:50

Сините отново наглеят ! Грешките били в двете посоки... Когато йорданов предостави комфортна преднина на сините, се опита да си измие очите с "грешки в двете посоки", само че вече нямаше очи. Във всички мачове с изгорели съдии, "Левски" излизат печеливши и имат наглостта да реват от съдиите, тези отрудени люде, които така самоотвержено им подаряват точки. Неблагодарници ! Не е вярно, че съдиите ни толкова си могат. Толкова си могат сините, та затова горят съдии на всеки техен мач. АКо бяха малко по-силен отбор, нямаше да се налага такова явно бутане и горките съдии нямаше да останат без работа.

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 23 апр 2013 13:51

„Нека да пазим повече спокойствие и уважение един към друг. Ние сме готови да играем с чужди съдии и те да бъдат избирани от другия отбор“, завърши Тонев.

http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=342325
...

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 23 апр 2013 15:52

Linky написа:Ех значи, много са ми интересни всички как повтарят едно и също, без факти и без да са обективни. Клишета от типа "Има си начини" на Иво Тонев, което медиите го превърнаха в сензация или други от типа на "4 съдии изгониха след мачове на Левски" без да се погледне защо и как и да се обоснови. Важното е да се плюе по Левски, не е важно защо!

Нека аз се обоснова:

"Има си начини": Изватка от инфарктно интервю, точно след края на среща завършила с негативен резултат на господин Тонве, който 15 секунди по-късно се обсновава кои са въпросните начини и че говори за чисто футболни, както не малко пъти и след това поясни, но понеже на червените най-вече им е удобни си го повтарят, все едно сам си е признал, че уговаря съдии, делегати , пратеници на уефа и т.н.

"4 съдии изгониха след мачове на Левски":

Нека се върнем към началото на тези съдии. Първия мач беше на Ахмед Ахмед, един съдия, който преди този мач беше със статут некадърник и без това. В този въпросен мач най-дискутираното положение беше отмененият гол на Литекс. Аз не искам никой да ангажирам с мойто мнение първо да уточня, не съм като господата червени или медиите, не искам да обеждавам никого в това, което аз съм написал, но моля да се проверят нещата, които казвам спрямо лесно достъпните видео материали.

Та, този гол беше отменен за нарушение срещу Де Карвалио, нещо много неадекватно и аз съм съгласен, че това е така, но това не значи, че голът е бил редовен. Първо, при самият гол има пасивна засада на футболиста зад Карвалио, който иска - има запис на ситуацията в сайта на Левски (levski.bg).Засадата се случва след като футболист на Литекс играе с глава и отклонява топката към далечната греда, а не при самото изпълнение на фаула. На всичкото отгоре съдията на 3 пъти си промени мнението в дадената ситуация и настъпи пълен цирк. Второ, при самата атака и преди фаула, който получиха, гостите от Ловеч извършиха 100% фаул, който не беше отсъден и чрез ,който взеха топката от Левски. От цялата ситуация, да Ахмед Ахмед е виновен и е пълен не адекватник и като цяло не се справи с двубоя, но голът не беше редовен, мое мнение, проверете записите и това което съм написал.

Страничния съдия също беше наказан от тази среща защо никой не казва обаче каква беше причината? Ами те казаха, но никой не я отбелязва, на 3 пъти футболисти на Левски бяха маркирани в засада без да има такава и беше тотално неадекватен през цялото второ полувреме и това също го има на този клип, но естествено може да го видите във всеки запис на мача.

Втория мач срещу Черно Море ще се запомни с нередовният гол на Левски, но никой не споменава за чистата дузпа или поне единият ясен червен картон за футболист на Черно Море. Равносметката от този мач е, че така или иначе щеше да завърши поне 1:1, а домакинете щяха да завършат срещата с човек по-малко, не виждам как това е ощетяване, но отново при 3 такива грешки е нормално да се накаже съдията, не е заради Левски, както виждате в 2 ситуации, Левски е ощетения, просто самия съдия е пълен некадърник, мое мнение. Клип и запис сами вижте.

Трети мач - Локо София. Протестите от този мач бяха, че на Локо им дали 2 смешни червени картона - абсолютно съгласен съм и този път, но на Михелич му беше също толкова смешен и тримата не заслужаваха да бъдат изгонени, а в последствие наказанията им даже останаха като това на Михелич бе за 2 мача вместо за 1, въпреки че съдията беше наказан. В тази ситуация нещата са 2:1, но тук е момента да припомня мача на Цецска с Ботев Враца в който имаше подобни ненормални съдииски отсъждания, но почти никой не ги отрази. Според мен, съдията както изгони двама футболисти на Локомотив, така и неадекватно можеше да изгони двама на Левски, но не го направи, най-вече защото нямаше точно как. Футболистите на Левски не играха толкова грубо и видимо от нищото чак не можеха да им дадът картони , въпреки този на Михелич. Поредния пример за некадърен съдия, не заради това че бута Левски, а просто защото си е такъв.

И дойдохме до мача с Литекс. Домакините претендираха за дузпа срещу Георги Миланов. Да ме извиняват, но може да се види на запис, че дори и да е било фаул е бил извън границата на накзателното поле. (според мен не е 100% фаул, но всеки си има мнение, да приемем, че е). Не е дузпа, а е фаул. Някои даже имат наглоста да искат втора дузпа, но на запис ясно се вижда че няма как да си предпази раката Ели от топката, а и удара в крайна сметка стига до вратата, така че съдията в крайна е трябвало да остави удара. На всичкото от горе в този момент нито един футболист на Литекс не претендира за такова нещо, нито някой след мача за това положение не споменава, каквото и да е, чак след гледане на записи медиите споменават и сайта на Литекс.
От другата страна, не само че отмениха абсолютно редовен гол за Левски, но и голът на Литекс дойде от несъществуващ фаул за Литекс, за второто, гледайте запис , просто пародия. Няма смисъл да споменавам в колко други случая съдията сбърка и подробностите ще ги спестя защото Литекс, както и Левски излязоха с клипове от срещата и кой къде и как бил ощетен може да видите сами по-подробно, но извода от този мач поне за мен е, че Левски беше ощетен в 2 ключови момента, а Литкес в един.

Но най-големия извод от всичко това е, че съдиите бъркат не само в полза на Левски. Всъщност от тези четири мача ключовите грешки са на кантар. Пребройте ги. Но за едно съм съгласен , реферите трябва да се накажат, просто не трябва да е защото подпират Левски и това да се повтаря до безкрай без доводи, ами защото те са си чисти некадърници. На всичкото от горе, колкото повече се повтаря това, толкова повече реферите, които водят двубои на Левски ще се спичат и ще грешат, сигурен съм че и някои умишлено ще свирят против Левски, само и само да угодят на негудуващите, което е просто жалко.

Без да се обиждаш, но имаш спешна нужда от частни уроци по Български език ... може и Литература!
Лошото е, че болшинството във форума са така.
ПП: Та по темата: .... Да, съгласен съм, че съдиите бъркат не само в полза на Левски, но се събраха много мачове за кратко време и все с "грешки" пряко влияещи на резултата. В същото време на Миньор - Лудогорец съдията свири меко казано ..... неадекватно.
Ей едни такива "случайности като се подредят ....... и нещата започват да миришат!
Тонев си го каза ..." ... Има и други начини ....!"
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 23 апр 2013 15:57

Foreigner написа:„Нека да пазим повече спокойствие и уважение един към друг. Ние сме готови да играем с чужди съдии и те да бъдат избирани от другия отбор“, завърши Тонев.

:) Шегаджия - ми то не останаха наши съдии :)
Тонката ги пенсионира като военни - с по 20 брутни заплати на изпроводяк за последния мач :)
После почиват до края на сезона ..... и догодина пак.
Домусчиев каза нещо много вярно - проверете колко поръчки са изпълнили въпросните съдии!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 23 апр 2013 15:59

Red_Neck написа:Тонев си го каза ..." ... Има и други начини ....!"

Ама верно сте като коне с капаци.
Трябва да сте адски глупави за да помислите, че Тонев е толкова глупав да изръси подобно нещо... ако има предвид "болно-мозъчните" ви "други начини".

Точно над твоето мнение е написано:
Foreigner написа:„Нека да пазим повече спокойствие и уважение един към друг. Ние сме готови да играем с чужди съдии и те да бъдат избирани от другия отбор“, завърши Тонев.

...

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 23 апр 2013 16:05

Foreigner написа:
Red_Neck написа:Тонев си го каза ..." ... Има и други начини ....!"

Ама верно сте като коне с капаци.
Трябва да сте адски глупави за да помислите, че Тонев е толкова глупав да изръси подобно нещо... ако има предвид "болно-мозъчните" ви "други начини".

Точно над твоето мнение е написано:

Аз съм се наслушал на оправдания ..... Точно в този случай Тонката направи грешка да говори афектиран веднага след мача ..... Въпросът бе директно защо отборът не играе нищо и той си го каза - (цитирам) "С такава игра не може да станем шампиони, но има начини, чрез които ще завършим на първото място. Ще ги използваме."
Ха сега ти ми обясни като не се става шампион с игра - кои са начините?

После на другия ден взе да го увърта ..... имал предвид глоби и т.н.
Аз на Тонката не вярвам - нали Ил Ил щеше да изкара сезона докрай въпреки резултатите? - 10 дни по-късно стяга багажа :)
Последна промяна от Red_Neck на 23 апр 2013 16:10, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 23 апр 2013 16:09

Red_Neck написа::) Шегаджия - ми то не останаха наши съдии :)
Тонката ги пенсионира като военни - с по 20 брутни заплати на изпроводяк за последния мач :)
После почиват до края на сезона ..... и догодина пак.
Домусчиев каза нещо много вярно - проверете колко поръчки са изпълнили въпросните съдии!

Пенсионираха ги Тим, Титан, Гигов, Ганчев, Домусчиев и т.н.
...

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 23 апр 2013 16:18

Red_Neck написа:Аз съм се наслушал на оправдания ..... Точно в този случай Тонката направи грешка да говори афектиран веднага след мача ..... Въпросът бе директно защо отборът не играе нищо и той си го каза - (цитирам) "С ТАКАВА игра не може да станем шампиони, но има начини, чрез които ще завършим на първото място. Ще ги използваме."

Не се става шампион с ТАКАВА игра и такова поведение.
Докара Боримиров, Топузаков и Христов, а изгони ИлИл.
А за другите начини - много преди да изрече тези слова, тъй или иначе се водеше кампания срещу Левски, просто сега зложелателите намериха още с какво да се хванат.
...

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 23 апр 2013 16:26

Foreigner написа:
Red_Neck написа:Аз съм се наслушал на оправдания ..... Точно в този случай Тонката направи грешка да говори афектиран веднага след мача ..... Въпросът бе директно защо отборът не играе нищо и той си го каза - (цитирам) "С ТАКАВА игра не може да станем шампиони, но има начини, чрез които ще завършим на първото място. Ще ги използваме."

Не се става шампион с ТАКАВА игра и такова поведение.
Докара Боримиров, Топузаков и Христов, а изгони ИлИл.
А за другите начини - много преди да изрече тези слова, тъй или иначе се водеше кампания срещу Левски, просто сега зложелателите намериха още с какво да се хванат.

Каква кампания се е водило?
Имахте перфектен медиен комфорт .... ББ търсеше спонсори и инвеститори за стадиона .... Всичко ви бе на 6.
В същото време Стойчо започна сезона с 13 футболисти ......
Докарал Боримиров, Топузаков и Христов ...... като ги докара да не би да ги картотекира :)
Истината е, че започна с т.нар. ОРГАНИЗАЦИЯ за спечелване на титлата ....ама няма да стане!
Милен няма да загуби мача, а и Лудогорец също. Пак ще спечелите най-скъпите калъфки в А група :)
... и после както казва Учителят ви: " ...... обратно в кочината!" :)

Върни се в “Футбол - България”