Антонио Вутов - откритие на годината???

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Re: Антонио Вутов - откритие на годината???

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 30 дек 2012 19:35

MORSKI написа:ахахаха каза човекът, който е по-активен във форумът на това "отборче"Що не си гледаш синьото отборче, а ми гледаш нашия ОТБОР? А?

И не ми говори за суперзвезди, че като ви гледам отбора и селекцията сте събрали звезда до звезда мила моя майно льо :lol:

Па голямо самочувствие за тоз ОТБОР бря :shock: Школата на тоз ОТБОР кога ще произведе поне един футболист за националния мъжки отбор :roll: С какво покритие се бутате да драскате в теми за футболни призове заедно с оня със скутера не ми е ясно??? :?
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 30 дек 2012 20:46

BLUE CHAMPIONS написа:
MORSKI написа:ахахаха каза човекът, който е по-активен във форумът на това "отборче"Що не си гледаш синьото отборче, а ми гледаш нашия ОТБОР? А?

И не ми говори за суперзвезди, че като ви гледам отбора и селекцията сте събрали звезда до звезда мила моя майно льо :lol:

Па голямо самочувствие за тоз ОТБОР бря :shock: Школата на тоз ОТБОР кога ще произведе поне един футболист за националния мъжки отбор :roll: С какво покритие се бутате да драскате в теми за футболни призове заедно с оня със скутера не ми е ясно??? :?

ахахаха доживях за самочувствие да ми говорят фенове на Левски и ЦСКА :lol: Дето сте с най-голямото самочувствие без покритие на света.
За твое сведение сегашният ви треньор е от школата на същия този отбор. Не ми говори за школи=- точно вие и ЦСКА нямате абсолютно никакво развитие в това отношение :lol: Не е истина какъв автогол си вкара... Вземате играчи от цяла България или се напълвате с чернилки като преди 2 години за школи тръгнал да ми говори :lol:
А Жоро Илиев викаш не е футболист произлязъл от нашата школа и не е в националния отбор :lol: Хич... Пак говориш наизсут.... И колко играчи от великия син отбор и неговата школа има сега в националния отбор? Имаше и преди години? Не говорим за играчи, минали през отбора ви, А ЗА ХОРА ОТ ШКОЛАТА!?
И се научи как се говори български. Какви са тези бря мря :shock:
А на мен не ми е ясно вие на какво отгоре продължавате да имате самочувствие, че сте някои като ви разкриват всяка година, а даже в смешното ни първенство нямате титла и купа 4- та година, че да говорите за другите?

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 30 дек 2012 21:21

Е добре де, две имена скалъпи за историята на изкуствения ти отбор на флотата ни. ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!! А за школата на ВЕЛИКИЯ ОТБОР има ли смисъл да ти говоря?! Факта, че влизаш с пяна на уста в темата за призвание на млад български перспективен футболист е достатъчно показателен и нямам никакво намерение да продължавам словесен спор за такова безумие! Твърде недорасъл си да осъзнаеш, че такива призове не са само за престиж на един или друг клуб като се знае, че школите ни в цяла България в момента са пародия на футболни школи. Усилие за развитие не се наблюдават, има усилие единствено на махленски спорове от теб и за съжаление болшинството като се започне от феновете, та се стигне до ръководството на футболната ни централа- всичко са МАХЛЕНСКИ СПОРОВЕ и улисани в тях няма и да разберем кога ще си закрием самите ние школи и бази, докато всичките ни отбори се превърнат в жалки търговски дружества и нищо повече. Така ще е, като сме си унищожили ценностната си система, ти си ярък пример за това. Сърдиш не сърдиш, такава е истината и тя наистина боли.
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 30 дек 2012 22:21

BLUE CHAMPIONS написа:Е добре де, две имена скалъпи за историята на изкуствения ти отбор на флотата ни. ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!! А за школата на ВЕЛИКИЯ ОТБОР има ли смисъл да ти говоря?! Факта, че влизаш с пяна на уста в темата за призвание на млад български перспективен футболист е достатъчно показателен и нямам никакво намерение да продължавам словесен спор за такова безумие! Твърде недорасъл си да осъзнаеш, че такива призове не са само за престиж на един или друг клуб като се знае, че школите ни в цяла България в момента са пародия на футболни школи. Усилие за развитие не се наблюдават, има усилие единствено на махленски спорове от теб и за съжаление болшинството като се започне от феновете, та се стигне до ръководството на футболната ни централа- всичко са МАХЛЕНСКИ СПОРОВЕ и улисани в тях няма и да разберем кога ще си закрием самите ние школи и бази, докато всичките ни отбори се превърнат в жалки търговски дружества и нищо повече. Така ще е, като сме си унищожили ценностната си система, ти си ярък пример за това. Сърдиш не сърдиш, такава е истината и тя наистина боли.

:lol: :lol: :lol: :lol: Каква истина, какви 5 лева :lol: Истината е, че ти имаш ментални проблеми, това е истината. И ярко го демонстрираш в тази тема. Тръгнал да ми говори какъв съм бил, а същият той не се вижда колко махленски се държи и как говори глупост, след глупост. Фен на най-изкуствения отбор да ми говори за изкуствени отбори. Продължавай така, яко ме разсмиваш :lol: След бисера за школите следва нов бисер. Айде отворко зададох ти въпрос, но странно защо бягаш като дявола от тамян- колко ЮНОШИ на "великия" син отбор има в момента в националния. Че то до скоро даже играч нямахте в него. Нали сте "велики и неизкуствени", от вас се очаква да имате поне 5-6 :lol: Че то даже големия ви идол Гонзо не е ваш юноша, тръгнал за юноши да ми говори :lol: Единственият, който влиза с пяна на уста си ти и то си личи по небивалите епитети, които даваш. С лека ръка говориш кой отбор бил изкуствен, като някакъв гуру.... А за недорасъл пък точно ти най-малко можеш да говориш, защото от безумните ти мнения не само в тази тема може да се заключи, че или още нямаш 16 години или си умствено изостанал... Такива безумици пишеш, че не е истина. Влиза в чужди спорове неподготвен въобще идилия... Толкова си елементарен, че чак е обидно човек да пише с такъв като теб. Единственото, което можеш да предизвикаш е съжаление и смях, за какво сърдене говориш :lol: Да не говорим, че си толкова далеч от истината, че повече няма накъде. Аз за разлика от теб не говоря за ценностната система на хора които не познавам, ама като гледам какви ги пишеш и как се заяждаш, без даже да умееш да го правиш и да имаш факти, при теб нещата са крадеца вика дръжте крадеца... Толкова за ценностите и кой ги е унищожил.

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 30 дек 2012 22:33

Я погледни поста ми още веднъж и си направи сметка аз дали съм отправил преки лични обиди, а после преброй своите към мен :roll:
Приключвам окончателно диалог с личност на такова равнище. Пък и модератор го направили тоя :shock: :o :o

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 31 дек 2012 01:17

елементарно, Уотсън, елементарно. Продължаваш да дълбаеш и да пишеш елементарно. Което само доказва моите предположения за теб. То бива да си елементарен, ама това твоето минава границите. Толкова като не помниш, поне да си беше направил труда да се прочетеш началото на тази страница и кой почва с глупавите си подмятания.

Ами няма да направят такъв като теб модератор я :lol: И аз спирам, че с такова създание като теб диалог не само, че не може да се води, то е опасно и вредно.

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 06 яну 2013 13:22

Китанов между Генк и ПСВ

http://gong.bg/view_article.php?article_id=319791

Това доказва ,че момчето е било откритието на годината ! Същото можеше да се случи и с Карачанаков ,ако не беше контузията му.
Къде е оная набедена подуенска "звезда" ?
Поредната опорочена класация у нас !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Върни се в “Футбол - България”