Тема за футболното хулиганство

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Re: Бой между ултраси на Левски и Берое на мача на националите

Мнениеот balgarin » 08 сеп 2012 23:11

zlostar написа:Към shamp1on - не съм на 15 и не гледам от 2 години български футбол. Не е имало случай да не са потърсили проблема в Стара Загора (само там) и да не са се крили зад чичко Ушев. В тоя ред на мисли мач с Нефтохимк в Зарата. На излизане гостите си тръгват и политат павета по тях. Автобуса спира и бургазлии тръгват да отвръщат. Съответно веднага пристига чичко Ушев и почва да арестува хора от буса и нито един от провокаторите.
Към rebel - кое от всичко това не е вярно. Айде поинтересувай се малко от някой батко за това което съм написал и пак говори за проблеми в главата ми.

Кой се крие зад чичо ти Ушев бе филмар? Замисли се какво щеше да стане (ако си бил там де, щото аз бях свидетел на тази сцена за която пишеш), ако полицията не се беше намесила: на кръговото пред стадиона спира автобус с петдесетина фенове на Нефтохимик, а около тях имаше над 300 човека, и фенове, и разотиващи се хора от стадиона. Мислете преди да говорите! Не оправдавам тези дето мятаха камъни по автобуса, аз тези неща не ги разбирам и не ми харесват, но пък и не знам колко малко акъл трябва да имаш, за да накараш щофьора на автобуса да спре и да излезеш да се правиш на герой пред повече от 300 човека, че и повече бяха.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 08 сеп 2012 23:11

Не, такава простотия не сме правили! Никога! А за 20-20, умрела работа тая,ха-ха-ха!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
zlostar
Контакти:

Мнениеот zlostar » 08 сеп 2012 23:14

slavia_forever написа:Разбира се, че винаги ще има прецеденти! Не е само този примера. Ти наистина ли мислиш, че е като преди 20 години?
А и в колко мача на Националната гарнитура на Англия си бил свидетел на сбивания между техните привърженици?

Естествено, че не е както преди 20 години и никъде не твърдя обратното. Един пита къде в нормална държава има футболн хулиганство и аз изброявам. Ти ми казваш, че в Англия всичко било до преди 20 години и даваш пример с градски съперници. Аз просто ти давам друг пример от не чак толкова далечно минало.

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 08 сеп 2012 23:15

джони написа:Това че голяма част от феновете на Левски взимат наркотици не е новина.Това че феновете на Берое,които все още нямат дори една спечелена битка и пак са изяли спарчето също не е новина,както се написа ако същите бяха в сектор Г пак щяха да ги бият,защото никой не ги уважава и няма респект към тях.А относно буферите не виждам нищо ново което да се е случило и по никакъв начин не ме дразни,това че споменават Ботев е добре,както за нас ботевистите,че постоянно ни правят реклама,така и за тях ,така че цялата тема си е много шум за нищо

Ква битка? Това форум за футбол ли е или за свободни борби? Има специализирани форуми за такива като тебе. Ходи там да печелиш битки!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 сеп 2012 23:15

sin4ec написа:Не, такава простотия не сме правили! Никога! А за 20-20, умрела работа тая,ха-ха-ха!

Айде бе, аз лично съм виждал как 5 "мъже" биете момиче ..... само защото е от "неправилния" отбор.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

pens
Контакти:

Мнениеот pens » 08 сеп 2012 23:17

Адски рядко чета и пиша, ама темата ми стана интересна. Та, имам няколко въпроса.
Защо никой е отговори на cska_90? Какво правят феновете на Берое там, в лъвчето, при нас, "лумпените", феновете на Левски?
Защо аз търпя унижения в чужбина, защо ме ровиха 12 пъти до Сараево, защо там не ми позволиха да внеса знаме? За да се прибера и некъв старозагорски боклук да пее к*р за мен? Точно за мен го пее. За мен, за всички фенове на Левски, за Апостола! Защо трябва да го търпя това?
Какво е футболът без спортната злоба? Да знаете, спортната злоба е хубаво нещо, докато ти сече мозъкът. Не е нормално да имаш спречквания със съперник и да седнеш редом с него, без да сте си стиснали ръцете! Имаше десетки хиляди свободни места. Никой не е "резерве", това не е кръчма, но имай малко акъл и знай къде е твоето място.
Какво като момчетата от Локо Пловдив са викали срещу Ботев? Последния път като проверих, България беше демократична държава. А основата на тази политика е равенството между гражданите, права и свободата на словото. Ако искате пълно национално обединение, взимайте си визи за Севернокорейската народо-демократична република. Там има лагери, ала-бала, национално обединение и идентично мислещи хора, които плачат за смъртта на диктатора си.

Милене, ти, с абонаментната карта за сектор "В". Толкова много философстваш, че се чудя как не те шамарят и там. По-спокойно го раздавай и гледай нещата с широко отворени очи. Аз също имам "червени" приятели, също пия бира с тях преди и след мач. Не мисли, че си единственият. Разбери, че всеки е различен и не е уравновесен като мен и теб. Някои хора просто не могат да се понасят. Човешки характер му се вика.

Всички други, като пишете мненията си с главни букви, това не ги прави смислени и интересни. Ако искате вашето мнение да бъде чуто, протестирайте пред парламента с викове, че феновете на Левски сме гамени и боклуци, и заслужаваме затвор. Протестирайте срещу мен и останалите "сини" момчета. Но ние пак ще бъдем в София, Стара Загора, Варна, Бургас, Пловдив, Сараево, Търнава и на всички места, на които можем да подкрепяме "синята" идея.
Пише се Левски, чете се Любов.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 08 сеп 2012 23:18

1982 написа:
sin4ec написа:Не, такава простотия не сме правили! Никога! А за 20-20, умрела работа тая,ха-ха-ха!

Айде бе, аз лично съм виждал как 5 "мъже" биете момиче ..... само защото е от "неправилния" отбор.

Тия ги разправяй некъде другаде, фантазии не приемаме!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Re: Забрана за посещение на футболни срещи

Мнениеот Corwin » 08 сеп 2012 23:19

Any написа:И според теб как една камера ще разпознае някой със забрана :) да може камера и като засече човек със забрана да затвори вратата но ... едва ли има такива в България :)

И всеки ден по 2 минути омраза по образа на Гугутката или Дучето за цялата фирма (не знам дали ще ме разбереш) - за пречистване.
Може би на някои от вас ви убягва фактът, че идиотите не са само по стадионите. Може би на вашия стадион няма отделни сектори с огради и полицаи между тях. Може би не се замисляте, че праведният (не иронизирам) гняв към ядрото олигофрени във всяка агитка се разпростира върху всеки фен? А казаното в първото мнение от темата всъщност е твърде вярно - никъде другаде няма гражданско общество, колкото и уродливо да е.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 сеп 2012 23:21

pens написа:Защо аз търпя унижения в чужбина, защо ме ровиха 12 пъти до Сараево, защо там не ми позволиха да внеса знаме? За да се прибера и некъв старозагорски боклук да пее к*р за мен? Точно за мен го пее. За мен, за всички фенове на Левски, за Апостола! Защо трябва да го търпя това?

Какъв Апостол бе, брато, ама вие съвсем се филмирахте. Вие нямате нищо общо с Апостола, ама нищо.

А така както вие обиждате другите отбори, така и те ще обиждат вас, не ми се правете на ощипани госспожички. Пълно двуличие.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
zlostar
Контакти:

Re: Бой между ултраси на "Левски" и "Берое"...

Мнениеот zlostar » 08 сеп 2012 23:21

kreedz написа:
ralka_levskarka написа:До колкото разбрах привърженици на Берое са скандирали КЗЛ :?

Попринцип си пеем винаги,но не и на този мач....

Това мнение на което никой не отговори май изчерпва темата. Като винаги го пеете какво търсите в Б? Цветя и бонбони?

Върни се в “Футбол - България”