zlostar написа:Към shamp1on - не съм на 15 и не гледам от 2 години български футбол. Не е имало случай да не са потърсили проблема в Стара Загора (само там) и да не са се крили зад чичко Ушев. В тоя ред на мисли мач с Нефтохимк в Зарата. На излизане гостите си тръгват и политат павета по тях. Автобуса спира и бургазлии тръгват да отвръщат. Съответно веднага пристига чичко Ушев и почва да арестува хора от буса и нито един от провокаторите.
Към rebel - кое от всичко това не е вярно. Айде поинтересувай се малко от някой батко за това което съм написал и пак говори за проблеми в главата ми.
Кой се крие зад чичо ти Ушев бе филмар? Замисли се какво щеше да стане (ако си бил там де, щото аз бях свидетел на тази сцена за която пишеш), ако полицията не се беше намесила: на кръговото пред стадиона спира автобус с петдесетина фенове на Нефтохимик, а около тях имаше над 300 човека, и фенове, и разотиващи се хора от стадиона. Мислете преди да говорите! Не оправдавам тези дето мятаха камъни по автобуса, аз тези неща не ги разбирам и не ми харесват, но пък и не знам колко малко акъл трябва да имаш, за да накараш щофьора на автобуса да спре и да излезеш да се правиш на герой пред повече от 300 човека, че и повече бяха.