Ники Михайлов е Футболист на България за 2011
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Ники Михайлов е Футболист на България за 2011
Nihil sub sole novum
...по лицето ми усмивката е трайна, щото на сърцето ми не пише MADE IN CHINA !!!
1912
1912
PFC Litex написа:LaRgO написа:Не мога да повярвам, че имаме капитан на Астън Вила и някой фенове говориха за протестен вот. Не мога да повярвам, че имаме капитан на Астън Вила и той не стана футболист на България.
Да, Стенли е капитан, но Ники е шампион, титуляр и избран за най-добър вратар в Холандия и в този ред на мисли, кое е по-стойностно?
Аякс стана шампион този сезон. За мен Стилиян Петров е футболистът на България. Капитан и един от най-важните играчи за Астън Вила.
Всичко е точ.
да му е честито, мисля че е заслужил това първо място, за съжаление на Стилян най силните му години вече останаха назад във времето
Да, ама Стенли не е син или зет на Перукан. То всички останали в топ 10 не са удобни. Аз се чудя как Зетя не е подгласник- нали "Васлуй" играха в ЛЕ- зетя игра като машина...
Миналата година по-прилягаше татин Ники да стане футболист на годината- все пак шампионски сезон му беше.
Миналата година по-прилягаше татин Ники да стане футболист на годината- все пак шампионски сезон му беше.
...по лицето ми усмивката е трайна, щото на сърцето ми не пише MADE IN CHINA !!!
1912
1912
LaRgO написа:PFC Litex написа:LaRgO написа:Не мога да повярвам, че имаме капитан на Астън Вила и някой фенове говориха за протестен вот. Не мога да повярвам, че имаме капитан на Астън Вила и той не стана футболист на България.
Да, Стенли е капитан, но Ники е шампион, титуляр и избран за най-добър вратар в Холандия и в този ред на мисли, кое е по-стойностно?
Аякс стана шампион този сезон. За мен Стилиян Петров е футболистът на България. Капитан и един от най-важните играчи за Астън Вила.
За Твенте шампион моя грешка, но освен, че е Стенли (който също го уважавам като футболист) е капитан нещо друго съществено което да дава предимство не виждам.
Тази класация не избира футболистите в кое първенство играят, а кой се е представил най-силно през ЦЯЛАТА КАЛЕНДАРНА 2011 година.

PFC Litex написа:За Твенте шампион моя грешка, но освен, че е Стенли (който също го уважавам като футболист) е капитан нещо друго съществено което да дава предимство не виждам.
Тази класация не избира футболистите в кое първенство играят, а кой се е представил най-силно през ЦЯЛАТА КАЛЕНДАРНА 2011 година.
Както казах вече, Стенли не е само капитан, той е един от най-важните и добре представящи се играчи за Вила. И е постоянен.
Последна промяна от LaRgO на 23 дек 2011 16:52, променено общо 1 път.
- Captain Stottlemeyer
За мен класацията е напълно приемлива, макар че моят избор за №1 е Стилян, дори само за това, че вече е пред отказване от футбола, докато пред Ники има още много мачове и големи перспективи 
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
LaRgO написа:PFC Litex написа:За Твенте шампион моя грешка, но освен, че е Стенли (който също го уважавам като футболист) е капитан нещо друго съществено което да дава предимство не виждам.
Както казах вече, Стенли не е само капитан, той е един от най-важните и добре представящи се играчи за Вила. И е постоянен.
В този ред на мисли за Михайлов не важи ли същото, а това да те изберат за най-добър вратар изобщо няма никаква стойност?

Върни се в “Футбол - България”