Няма да се оправим никога.
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
За мен феновете на Ботив ПД. са наистина истински фенове-няма значение дали отбора им е 16-ти,10-ти или на друго място,няма значение моментното състояние на клуба,те ВИНАГИ са на стадиона и подкрепят любимия си тимKi Cho написа:Не е ли забавно? С три изиграни мача у дома последният в класирането Ботев е трети по СРЕДНА посещаемост.
_RoKi_ написа:За мен феновете на Ботив ПД. са наистина истински фенове-няма значение дали отбора им е 16-ти,10-ти или на друго място,няма значение моментното състояние на клуба,те ВИНАГИ са на стадиона и подкрепят любимия си тимKi Cho написа:Не е ли забавно? С три изиграни мача у дома последният в класирането Ботев е трети по СРЕДНА посещаемост.Да не говорим за репертуара и хореографията им,ЕВАЛА
Иначе се учудвам,че ЦСКА води в тази класация-феновете на Берое на всеки домакински мач са хиляди,и това го казвам,при положение,че съм на всеки техен дом.мач
bigbonusprize написа:_RoKi_ написа:За мен феновете на Ботив ПД. са наистина истински фенове-няма значение дали отбора им е 16-ти,10-ти или на друго място,няма значение моментното състояние на клуба,те ВИНАГИ са на стадиона и подкрепят любимия си тимKi Cho написа:Не е ли забавно? С три изиграни мача у дома последният в класирането Ботев е трети по СРЕДНА посещаемост.Да не говорим за репертуара и хореографията им,ЕВАЛА
Иначе се учудвам,че ЦСКА води в тази класация-феновете на Берое на всеки домакински мач са хиляди,и това го казвам,при положение,че съм на всеки техен дом.мач
ЦСКА водят, заради домакинството си в дербито.
Ki Cho написа:... а-а-а!
Дербито е едно! Това софийското може да е вечното, столичното и т.н., но Дербито е Ботев - Локомотив.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта