Защо в Италия може, а у нас - не? Конспирации.

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Oskron
Контакти:

Re: Защо в Италия може, а у нас - не? Конспирации.

Мнениеот Oskron » 29 ное 2011 13:48

metodito написа:Ами те са свързани нещата, човек. Защо не ходят на стадионите хората? Защо не ходят пред урните? Нали? Отговорът е почти един и същ - понеже всичко е решено вече без да са ти искали мнението и знаеш какво ще видиш.

Ето това е един от основните проблеми - стадионите и урните. Едното е за забавление а другото е отговорност и от там следва че отговорът не може да е един и същ. Това когато се разбере ще бъде отправна точка за нещо по-добро и в двете сфери.

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 29 ное 2011 13:52

Има много невярващи душици в тоя форум, някой знае ли че мачовете в юношеската група са в китайските букмейкъри? Вие имате ли си идея какво се случва там на определени отбори "СВОГЕ"!
Между другото някой са на LIVE!!!

Потребителски аватар
penalty
Контакти:

Мнениеот penalty » 29 ное 2011 14:38

хора до кога ще си зарявате главите в пясъка и ще вярвате ,че няма уговорени мачове.Цял свят ни казва да обарнем внимание на това ,че се залагат милиони евро в букмеикърските къщи ние продължаваме да казваме няма уговорени мачове.За снощния мач не знам но поне едно 70 процента от мачовете са уговорени.Не забелязвате ли последните кръгове колко мача завършиха 0:0 с по нито един удар в очертанията на вратите.

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 29 ное 2011 14:40

[quote="Viktor4o_Rs"]Просто много хора надценяват актьорските умения на прости момчета, каквито са футболистите ни. Щом дори в ЦСКА - Лудогорец се съмняват някои, просто нямам какво да кажа ... Разберете, един уговорен мач си личи от километри, аз например веднага ще ви кажа няколко такива на Славия - 3 мача със Спартак (Вн), завършили все 2:1 - 2 пъти за тях, 1 за нас ; мачът с Локо (Пд) /1:3/, когато ги спасихме от изпадане; когато легнахме на Локо (Сф), за да се класират в Европа и те ни върнаха вересията през този полусезон. И във всички тези мачове уговорката си личеше от километри и беше винаги едно и също - отборът, който трябва да загуби, нарочно оставя празни пространства, няма картони, няма напрежение, играе се все едно е на тренировка.
Мисълта ми е, че никой няма да уговаря мач и да чака до последните 5 минути да вкарат 2 гола, просто е прекалено рисковано ;)[/quote :lol: :lol: АМА ЧЕ НАИВНО МИ ТЕ ЦЯЛО ВТОРО ПОЛОВРЕМЕ ГИ ПУСКАХА ДА ВКАРАТ това че лудогорец неможеха е за тяхна сметка кометираи ми кво направи минев в деведесет и втората минута ако неси го видял виш го мача го има в спортлине до тогава и аз мислих че моя отбор неможе да ляга и че играем колкото ни позволява лудогорец :evil: но понеже познавам лично някои хора в ЦСКА неим вярвам вече вобще титан до тука неса дали нито лев за ЦСКА всичко им е схеми и продажби на мачове затова аз докато тия са там с танк няма вече да ме одведат на мач простих им лягането на левски простих им полягането на литекс но вчера беше много нагло особено смените на двамата футболисти които тичаха най много
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 29 ное 2011 14:50

Viktor4o_Rs написа:Просто много хора надценяват актьорските умения на прости момчета, каквито са футболистите ни. Щом дори в ЦСКА - Лудогорец се съмняват някои, просто нямам какво да кажа ... Разберете, един уговорен мач си личи от километри, аз например веднага ще ви кажа няколко такива на Славия - 3 мача със Спартак (Вн), завършили все 2:1 - 2 пъти за тях, 1 за нас ; мачът с Локо (Пд) /1:3/, когато ги спасихме от изпадане; когато легнахме на Локо (Сф), за да се класират в Европа и те ни върнаха вересията през този полусезон. И във всички тези мачове уговорката си личеше от километри и беше винаги едно и също - отборът, който трябва да загуби, нарочно оставя празни пространства, няма картони, няма напрежение, играе се все едно е на тренировка.
Мисълта ми е, че никой няма да уговаря мач и да чака до последните 5 минути да вкарат 2 гола, просто е прекалено рисковано ;)

Един път да съм напълно съгласен с теб! ;) Ние в България сме царе на конспиративните теории. Неслучайно жълтите вестници са с най-голям тираж (друг е въпросът дали останаха изобщо "бели" вестници). Неслучайно предаването на Сашето Диков е най-гледаемо. За Локо Пд-Литекс също се говореше, че имало уговорка, понеже се залагали много пари за над 2.5 гола. И какво- ще се чака 91-вата минута, за да вкара Литекс дузпа за 2:1. Ами ако Светльо беше бил извън вратата? Ами ако Ставрев беше стигнал топката при плонжа си? Същото и за ЦСКА-Лудогорец- ако Иван Стоянов пак не беше уцелил топката от воле, както в една ситуация малко по-рано?
Има уговорени мачове и тук, но в никаккъв случай не е абсолютно всичко дирижирано. И навсякъде има уговорени мачове, когато на единият отбор му трябват точки, а другият не се бори за нищо. Такива мачове има и на най-високо ниво- световни и европейски първенства. В Италия гръмна огромен скандал, но хората не са се отказали да ходят на мачове, нали? Стадионите са пълни. Тук са празни поради други причини според мен- слабото ниво на футбола, лоши условия по стадионите, липса на фенски манталитет...
Последна промяна от Blagoy на 29 ное 2011 14:55, променено общо 1 път.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 29 ное 2011 14:54

penalty написа:хора до кога ще си зарявате главите в пясъка и ще вярвате ,че няма уговорени мачове.Цял свят ни казва да обарнем внимание на това ,че се залагат милиони евро в букмеикърските къщи ние продължаваме да казваме няма уговорени мачове.За снощния мач не знам но поне едно 70 процента от мачовете са уговорени.Не забелязвате ли последните кръгове колко мача завършиха 0:0 с по нито един удар в очертанията на вратите.

Кой е тоя "цял свят"? Някакъв австриец, който търси евтина популярност. Ако е имало съмнителни залагания с големи суми, защо букмейкърските къщи не са свалили мача? А и след като първото полувреме пада гол в мач между два отбора, които са равностойни, съвсем нормално е другият отбор да тръгне да търси гол и още по-нормално е да падне такъв. Така, че няма нищо странно в залагания за над 2.5 гола.
[center]Изображение[/center]

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 29 ное 2011 15:04

Beck's написа:Има много невярващи душици в тоя форум, някой знае ли че мачовете в юношеската група са в китайските букмейкъри? Вие имате ли си идея какво се случва там на определени отбори "СВОГЕ"!
Между другото някой са на LIVE!!!

Давам 5000 лева награда на този, който ми покаже фиш (или какъвто и да е документ) от тези митични китайски букмейкъри.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

На линия
Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 29 ное 2011 15:10

От Financial Times:
http://www.ft.com/cms/s/2/08314424-6571 ... z1JiNbqTfK
Не е от "Шок" или "Уикенд".

Интересно четиво. Ето малко:
There probably always was more fixing than most fans realised. In the South Korea-Italy quarter-final at the World Cup of 2002, the Ecuadorean referee Byron Moreno made some peculiar decisions. He strangely disallowed an Italian goal, sent off an Italian, and gave the Koreans a penalty. South Korea won 2-1 and many Italians filed the match under the worldwide conspiracy against the Italian people. Initially this looked like paranoia. However, later in 2002 and again in 2003 Ecuador’s league suspended Moreno after suspicious matches. He’s now in jail in New York having pleaded guilty to smuggling heroin. With hindsight, perhaps the Italians had a point.

...
“The same people who are trafficking in steroids and encouraging athletes to cheat by doping, are the ones who are engaged in illegal betting. This is essentially money laundering, bribery and corruption in relation to match-fixing and spot-fixing

А това, което изтече от Уикилийкс всеки го знае. И това ли е конспирация?

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 29 ное 2011 15:43

Първенството ни е чисто ,като утринна роса ;)
Няма ,уговорени мачове,всичко е пръст на сътбата :lol:
Някои от нас са ясновидци,затова, предварително знаят как ще завършат определени мачове... :roll:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

На линия
Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 29 ное 2011 15:47

Аз бях убеден, че Лудогорец няма да си тръгне с трите точки от София. Преди мача да е започнал, де.

Върни се в “Футбол - България”