[quote="Viktor4o_Rs"]Просто много хора надценяват актьорските умения на прости момчета, каквито са футболистите ни. Щом дори в ЦСКА - Лудогорец се съмняват някои, просто нямам какво да кажа ... Разберете, един уговорен мач си личи от километри, аз например веднага ще ви кажа няколко такива на Славия - 3 мача със Спартак (Вн), завършили все 2:1 - 2 пъти за тях, 1 за нас ; мачът с Локо (Пд) /1:3/, когато ги спасихме от изпадане; когато легнахме на Локо (Сф), за да се класират в Европа и те ни върнаха вересията през този полусезон. И във всички тези мачове уговорката си личеше от километри и беше винаги едно и също - отборът, който трябва да загуби, нарочно оставя празни пространства, няма картони, няма напрежение, играе се все едно е на тренировка.
Мисълта ми е, че никой няма да уговаря мач и да чака до последните 5 минути да вкарат 2 гола, просто е прекалено рисковано

[/quote

АМА ЧЕ НАИВНО МИ ТЕ ЦЯЛО ВТОРО ПОЛОВРЕМЕ ГИ ПУСКАХА ДА ВКАРАТ това че лудогорец неможеха е за тяхна сметка кометираи ми кво направи минев в деведесет и втората минута ако неси го видял виш го мача го има в спортлине до тогава и аз мислих че моя отбор неможе да ляга и че играем колкото ни позволява лудогорец

но понеже познавам лично някои хора в ЦСКА неим вярвам вече вобще титан до тука неса дали нито лев за ЦСКА всичко им е схеми и продажби на мачове затова аз докато тия са там с танк няма вече да ме одведат на мач простих им лягането на левски простих им полягането на литекс но вчера беше много нагло особено смените на двамата футболисти които тичаха най много
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.