Да застанем всички срещу БФС

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

stg333
Контакти:

Re: Да застанем всички срещу БФС

Мнениеот stg333 » 02 ное 2011 00:01

valderama написа:И аз съм твърдо"за" цялото БФС начело със безхаберния и дебелокож Михайлов да се пръждосват.Омръзна ми да използват футбола за свойте печалбарски историй и да ни обясняват врели-некипели че уж работели за доброто на българския футбол.Ако тази шайка във БФС-то са свикнали да минават едва ли не през"трупове" за да подобрят своето благосъстояние на гърба на изтрадалия БГ футбол,то ние феновете на всички отбори трябва да се обединим и да им подскажем че са некадърни за тази работа,назависимо какви са били на времето.За тези постове трябват хора честни,принципни,дейни със идей който се опитват да помагат а не да рушат.Аз лично съм за Порточанов който да си подбере читав екип от знаещи и можещи хора който да се заемат със тежката задача да променят облика на целия ни футбол и това трябва да стане възможно най-бързо без отлагане за благото на най великата игра. :!: :!: :!: :evil: :evil: :evil:

ти наистина ли точно Порточанов слагаш за символ на честност и кадърност или си правиш гаргара с хората

Потребителски аватар
Tribune East 1912
Контакти:

Мнениеот Tribune East 1912 » 02 ное 2011 09:02

Според мен първата крачка ще е ако футболистите на Локо Пд НЕ пътуват за мача срещу левски! Крайно време е за някакви по-сериозни действия, а не само някакви декларации, защото вече сме се начели на един тон декларации. Без това няма да има публика от Пловдив, голям праз, че ще има една служебна загуба.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 02 ное 2011 09:12

pavlov10 написа:Работят,то затова в края на лятото идват разни словаци и румънци и всичко лъсва.

Разни румънци викаш,я повече чети,а по-малко пиши! ;)

Потребителски аватар
PIMP
Контакти:

Мнениеот PIMP » 02 ное 2011 18:48

гражданин от село написа:
pavlov10 написа:Работят,то затова в края на лятото идват разни словаци и румънци и всичко лъсва.

Разни румънци викаш,я повече чети,а по-малко пиши! ;)

На 5-то място в Румъния завършиха миналия сезон ! Нямат нищо общо с отбора който играе 2 пъти финал за КЕШ.
Изображение
Sisi 1914 написа:1/8 Финалите, в един мач се излъчваше победител или в два?

Върни се в “Футбол - България”