Кой отбор ви е по-симпатичен - ЦСКА, или Левски?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: Кой отбор ви е по-симпатичен - ЦСКА, или Левски?

Мнениеот acmilan » 27 окт 2011 16:17

Viktor4o_Rs написа:По-малко неприятни са ми Левски, баща ми е левскар ;) Иначе има точни хора и кофти хора и от двете страни ;)

При мен е абсолютно същото.Баща ми е левскар,повечето ми приятели от тези,които са фенове на един от двата т.нар. гранда са от ЦСКА,но има пичове,има и олигофрени и от двете страни.Левски ми е по-поносимият отбор,но дербито утре въобще не ме вълнува.Емоцията от снощи е всичко :) 8-)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 27 окт 2011 16:24

Не лошо замислена тема. Ще бъде хубаво,ако тези който коментират (аз не защото съм си от Левски) освен симпатий да казват на кой отбор са фенове ;)
Само Левски!
You'll never walk alone!

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 27 окт 2011 16:27

ЦСКА са ми по-малко противни. И то не за друго , а заради Тодор Батков, Гонзо и т.н. и смешните им оправдания :lol:
Изображение Изображение

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 27 окт 2011 16:30

Нито единия НЯМА МОЕ НЯМА ТВО СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 27 окт 2011 16:34

thehellriser написа:Еднакво мразя тези комунистически отрочета и убийци на БГ футбола!!! 8-)

+10000

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 27 окт 2011 16:37

Я, Фирома пак се е появил :lol:

Относно темата :

Левски и Цска винаги са ми били двата най-омразни отбори откакто се помня.Отбори на властта, винаги толерирани във всяко едно футболно отношение...отбори на полицията и армията.Само това е достатъчно..не благодаря.
Ако в книгата на Гинес имаше рекорд за най-бутаните отбори в света определено това са Левски и Цска.
Толкова измислени фалове, картони, дузпи, засади, отменени голове, циркове и т.н. и то все в тяхна полза.......
Не знам дали има клуб в България който да не е пропищял от тях....
Интересна справка в историята показва че от бившия комунистически блок всяка една страна членка е печелила европейска купа.

Интересно е също защо се наричат грандове, след като ТЕ нямат нито един финал за европейска купа ?

Трета страна на въпроса са разбитите безброй колективи, приятелства и отбори с бруталното крадене на футболисти и такива назначавани със заповед ОТГОРЕ.

Четвърто разбира се мразя и феновете им. Вулгарни, лицемерни, никакво уважение към съперника, виждал съм много пъти левскари цесекари предпочитат да бият със цената на всичко, дори и когато виждат че други отбор е ощетен и да речем няма никаква дузпа те са готови да спорят денонощия наред и да носят вода от 100 кладенеца.
Никакъв морал, никакво зачитане на най-елеменатрните неща във футбола и разбира се едно его, да се пита човек на базата на какво покритие ?

Радвам се, че година след година тези два отбора замират и от към трофеи на домашната сцена и от към публика и откъм всичко.

Денят на страшния съд наближава....и Цска и левки ще бъдат само един спомен за напомпаното им величие и показателно след падането на комунизма все повече отбори стават шампиони на България.

Аз мряза и Левски и Цска еднакво много, но много повече обичам своя отбор.

П.С>
Знам че сега ще ме запсуиете ама нали темата е такава, казвам си мнението.Нищо лично.
И само ЛОКО СФ :P
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 27 окт 2011 16:50

favaca8888, aз няма да те запсувам, защото всеки си има право на мнение, но ми се струва, че си доста краен.
Защо слагаш всички фенове на двата гранда под общ знаменател, наричайки ги "вулгарни, лицемерни"? Познавам много хора, които изобщо не са такива, макар да са фенове на единия от двата отбора. В този форум също има много хора, за които от километри си личи, че не спадат към категорията "вулгарни, лицемерни". Аз лично смятам, че много малък дял от феновете на тези 2 отбора отговарят на описанието, което си им лепнал.
И защо смяташ, че феновете на много други отбори не са също толкова вулгарни и лицемерни? Нима съперниковите фенове не скандират "червени бклуци", когато гостуваме например в Стара Загора, Варна или Пловдив? Към Левски отношението е абсолютно същото.

Да не говорим, че споменаваш неверни факти. Не е вярно, че "ВСЯКА една страна-членка" от Източния блок е печелила европейска клубна купа.
Последна промяна от Udoji90 на 27 окт 2011 16:53, променено общо 3 пъти.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

valkaredgi

Мнениеот valkaredgi » 27 окт 2011 16:51

аз няма как да обичам отбор който е създаден на 5 май 1948г. от бкп.същата партия създава на 30 август 1948 г. републиканската футболна група.създадения от бкп отбор играе финал на 5 септември 1948 г. и стават шампиони на 9 септември същата година.на това му се викат кратки срокове.общо взето отбора на бкп е повече мразен в България отколкото е обичан.

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 27 окт 2011 16:57

Aко трябва да отгоровя коректно на въпроса,то трябва да ми бъде зададен така:Кой отбор мразиш повече?Заради високомерието,преекспонирането с името,наглостта,подлостта-Левски и заради всички останали недостатъци познати в човешкото поведение ЦСКА.
ЗЕЛЕНИЯТ ЛЪВ ИЗРЕВА!!!
I'M BLIND!IMPRESS ME!

valkaredgi

Мнениеот valkaredgi » 27 окт 2011 16:58

всяка една страна от източния блок е спечелила нещо във футбола само нашите хрантутници се гордеят с 6 полуфинала и 12 осминафинала.

Върни се в “Футбол - България”