Я, Фирома пак се е появил
Относно темата :
Левски и Цска винаги са ми били двата най-омразни отбори откакто се помня.Отбори на властта, винаги толерирани във всяко едно футболно отношение...отбори на полицията и армията.Само това е достатъчно..не благодаря.
Ако в книгата на Гинес имаше рекорд за най-бутаните отбори в света определено това са Левски и Цска.
Толкова измислени фалове, картони, дузпи, засади, отменени голове, циркове и т.н. и то все в тяхна полза.......
Не знам дали има клуб в България който да не е пропищял от тях....
Интересна справка в историята показва че от бившия комунистически блок всяка една страна членка е печелила европейска купа.
Интересно е също защо се наричат грандове, след като ТЕ нямат нито един финал за европейска купа ?
Трета страна на въпроса са разбитите безброй колективи, приятелства и отбори с бруталното крадене на футболисти и такива назначавани със заповед ОТГОРЕ.
Четвърто разбира се мразя и феновете им. Вулгарни, лицемерни, никакво уважение към съперника, виждал съм много пъти левскари цесекари предпочитат да бият със цената на всичко, дори и когато виждат че други отбор е ощетен и да речем няма никаква дузпа те са готови да спорят денонощия наред и да носят вода от 100 кладенеца.
Никакъв морал, никакво зачитане на най-елеменатрните неща във футбола и разбира се едно его, да се пита човек на базата на какво покритие ?
Радвам се, че година след година тези два отбора замират и от към трофеи на домашната сцена и от към публика и откъм всичко.
Денят на страшния съд наближава....и Цска и левки ще бъдат само един спомен за напомпаното им величие и показателно след падането на комунизма все повече отбори стават шампиони на България.
Аз мряза и Левски и Цска еднакво много, но много повече обичам своя отбор.
П.С>
Знам че сега ще ме запсуиете ама нали темата е такава, казвам си мнението.Нищо лично.
И само ЛОКО СФ

Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!