Сър Гара Дембеле иска обратно в Левски

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Oziris
Контакти:

Re: Сър Дембеле иска обратно в Левски

Мнениеот Oziris » 23 сеп 2011 12:20

Явно в Германия му свирят фаловете, които прави за разлика от тук, където играта му с лакти беше невидима за слепите ни съдии.

urkoto

Мнениеот urkoto » 23 сеп 2011 12:22

Levskar_90 написа:Аз гледам в България ! В европа Сър Дембеле вкара 10 парцала, колко вкара Новакович в Европа за Литекс ? Тоя Кьолн големия отбор същия слабак като Фрайбург, просто на Сър Дембеле не му дават шанс за изява ;)

А на световното в ЮАР гледа ли го Миливое, синко? А Гарра видя ли го някъде там, а? Не? Така си и мислех. Аре чиба :mrgreen:
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 23 сеп 2011 12:23

siniq_fen написа:
shotgun blues написа:GARA е добър за БЪЛГАРИЯ,но го видяхме в ЕВРОПА,където има режим,яко тренировки,конкуренция че не става нищо от него ;) за разлика от Миливое Новакович който за мен е класи над Дембеле и е най-добрия нападател в БЪЛГАРИЯ последните 10 години

Егати несериозното твърдение. Ти мач на Новакович или Гара в ЕВРОПА гледал ли си? Защото аз не съм. Съдя по мачовете им в България. И Гара-та направи МНОГО повече от Миливое.

Дембеле по-успял и добър от Новакович :shock: :mrgreen: . И вика несериозно твърдение хахаха. Новакович се доказал в отбор ПО–СИЛЕН И ПО–ГОЛЯМ от Фрайбург. Докато Дембеле още зимата ще бъде разкаран във втородивизионен отбор или второразреден играещ в първа дивизия(като Левски).
Изображение Изображение

Потребителски аватар
c0mba
Контакти:

Мнениеот c0mba » 23 сеп 2011 12:34

YANTRA_FOREVER написа:
siniq_fen написа:
shotgun blues написа:GARA е добър за БЪЛГАРИЯ,но го видяхме в ЕВРОПА,където има режим,яко тренировки,конкуренция че не става нищо от него ;) за разлика от Миливое Новакович който за мен е класи над Дембеле и е най-добрия нападател в БЪЛГАРИЯ последните 10 години

Егати несериозното твърдение. Ти мач на Новакович или Гара в ЕВРОПА гледал ли си? Защото аз не съм. Съдя по мачовете им в България. И Гара-та направи МНОГО повече от Миливое.

Дембеле по-успял и добър от Новакович :shock: :mrgreen: . И вика несериозно твърдение хахаха. Новакович се доказал в отбор ПО–СИЛЕН И ПО–ГОЛЯМ от Фрайбург. Докато Дембеле още зимата ще бъде разкаран във втородивизионен отбор или второразреден играещ в първа дивизия(като Левски).

Янтра изби рибата ;Д.......
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее!

Потребителски аватар
WARrior
Контакти:

Мнениеот WARrior » 23 сеп 2011 12:37

Дембеле има ли изобщо гол за Фрайбург :?: :mrgreen:
СТЕНЛИ,НИЕ СМЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 23 сеп 2011 12:40

кво го коментирате този посредствен футболист, в един средняк не може да се наложи ;) добре, че му взехте някой лев, че да може Батков да се поразплати тук-там и да ви замаже очите с Арс и Калво!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 23 сеп 2011 12:41

WARrior написа:Дембеле има ли изобщо гол за Фрайбург :?: :mrgreen:

май да, на няква тренировка се случило, но още водили спор -дали не е автогол :roll:

БАТЭ

Мнениеот БАТЭ » 23 сеп 2011 12:42

Сърове мангали и печки - в Подуене всичко вирее. И от какво точно да ни е страх - да не си вкараме пак автогол на Герена ли, готин ? Аууу, страххх ... :lol: :lol: :lol:
Батков: Без промени в Левски, връщаме се в кочината

Потребителски аватар
WARrior
Контакти:

Мнениеот WARrior » 23 сеп 2011 12:43

шивача написа:май да, на няква тренировка се случило, но още водили спор -дали не е автогол :roll:

хахаха даже не е сигурно,че е гол. И то на тренировка хахахахахах
СТЕНЛИ,НИЕ СМЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 23 сеп 2011 12:47

WARrior написа:
шивача написа:май да, на няква тренировка се случило, но още водили спор -дали не е автогол :roll:

хахаха даже не е сигурно,че е гол. И то на тренировка хахахахахах

не, не, сигурно е, че гол[топката е минала линията], спорът е, че той центрирал от корнер на големия пенал, но бая е фалцирал и се ударила в шията на тоя дето е на втората греда и влезнала, за това спорили ;)

Върни се в “Футбол - България”