НЕ ВИЛИ ХВАНА СРАМ!!!ХУЛИГАНИ ПО-СТАДИОНИТЕ ТАКИВА СТЕ И В Ж
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: НЕ ВИЛИ ХВАНА СРАМ!!!ХУЛИГАНИ ПО-СТАДИОНИТЕ ТАКИВА СТЕ И В Ж
Кой псуваш ти бе помияр?Мислиш ли че със хвърляне на сняг ще стане нещо?Опропастихте мирния протест на хората.Виесте срам за България.Престанете да псувате.
-
- Контакти:
utre trqbwa da sme pak tam.ako iskame da naprawim ne6to,samo towa e na4ina. DA JIVEE BULGARIA!!
-
- Контакти:
Koito iska da postigne ne6to 4rez protest,trqbwa da go prawi po tozi na4in!ako idem tam i im se hilim nasre6ta kakwo 6te postignem????wseki narod postignal ne6to 4rez protest se e BORIL s wlastta,a ne i se e GUZIL...
Във топките са слагали болтове ,имало е и двама които са задържани със самоделни бомби.Само на изборите може да се ре6и един или друг проблем.Това с митинги и ста4ки нестава.На които нему харесва нещо на изборите да си избере правилните хора.То бе6е ясно 4е някои ще ядат бои.То боя им е малко.
Левски-София-1914 написа:Ей,глупендари не ви ли писна да ви оправлява ДОГАН БЕ,тъпанари,вие сте срам за България БЕЕЕ,МИШОЦИ,полицайте ни ебаха майката днес,писна ми да живея в полицейска държава,има 3 наши момчета в болница и са в безсъзнание!!!
ЕЙ ТУПАН ТАКА НИЩО НЯМА ДА СТАНЕ.СЛЕД 6 МЕСЕЦА ИДВАТ ИЗБОРИ И АКО ИМАШ ПРАВО ДА ГЛАСУВАШ ОТИДИ И ГО НАПРАВИ.ВМЕСТО ДА СИ ВЛАГАШ ЕНЕРГИЯТА В АГРЕСИЯ ОПИТАЙ СЕ ДА ВРАЗУМИШ ДЯДО ТИ И БАБА ТИ ИЛИ ДА НЕ ГЛАСУВАТ ЗА ТЕЗИ ИЛИ ПО-ДОБРЕ ДА НЕ ХОДЯТ ДО УРНИТЕ.3.5 ГОДИНИ ГИ ТЪРПЯ СЕГА ЗА 6 МЕСЕЦА ПРОБЛЕМ
PO DOBRE HOLIGANI otkolko PUTKI koito da si sedqt v kushti i da gledad kakvo stava pi4ka vi lelina 6toM iskate TURCI DA vi opravlqvat se ebete v GUZA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- IRON_BRIGADES
- Контакти:
кво се карате бе тапанари!хулиганите винаги ше правят мизерии.винаги и навсякаде!никога няма да спрат.така е по цял свят!
ЛОКО НАПРЕД НИЕ СМЕ С ТЕБ!
Доста странно,да не сте с лаптопи на протеста?
Или идиота,където твъди,че е изял няколко палки бързо се е истрелял към тях да го сподели.Не ми се вярва да сте си показали смърдящите физиономии на вън.
Или идиота,където твъди,че е изял няколко палки бързо се е истрелял към тях да го сподели.Не ми се вярва да сте си показали смърдящите физиономии на вън.
orlando написа:Във топките са слагали болтове ,имало е и двама които са задържани със самоделни бомби.Само на изборите може да се ре6и един или друг проблем.Това с митинги и ста4ки нестава.На които нему харесва нещо на изборите да си избере правилните хора.То бе6е ясно 4е някои ще ядат бои.То боя им е малко.
абе вие дето пропагандирате на изборите да избираме .... за ои да гласувам бре ??? кажи ми едно име ! ! ! Ама ми го напиши с големи букви най-големите да се види.Кои е тоя народен герои дето ще ни спаси ? Простотия." Наааа Зиборите гласуваитеееее.............мрън мрън мрън.Г Л У П О С Т И ! нямаме право на избор сички са еднакви.Обаче докато не го прооумеем и си мислим глупости няма как да стане.
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
mormona написа:orlando написа:Във топките са слагали болтове ,имало е и двама които са задържани със самоделни бомби.Само на изборите може да се ре6и един или друг проблем.Това с митинги и ста4ки нестава.На които нему харесва нещо на изборите да си избере правилните хора.То бе6е ясно 4е някои ще ядат бои.То боя им е малко.
абе вие дето пропагандирате на изборите да избираме .... за ои да гласувам бре ??? кажи ми едно име ! ! ! Ама ми го напиши с големи букви най-големите да се види.Кои е тоя народен герои дето ще ни спаси ? Простотия." Наааа Зиборите гласуваитеееее.............мрън мрън мрън.Г Л У П О С Т И ! нямаме право на избор сички са еднакви.Обаче докато не го прооумеем и си мислим глупости няма как да стане.
........................................................................................................................................................
Недеи гласува.
Върни се в “Футбол - България”