Възроденият Металик смачка Вихър (Строево)

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Re: Възроденият Металик смачка Вихър (Строево)

Мнениеот костенурк » 10 сеп 2011 23:16

kubik написа:
DALEBOTEV написа:Радващото е, че от малцинствата следят нашите мачове, само не знам кога се научиха да броят до хиляда....на български.

Гледах мача на малцинството защото игра с Любимец,а там играе едно наше момче Илиян Йорданов,което е преотстъпено до зимата в Любимец.
Останах доволен,навързваше си по 3-4 човека без проблем ,момчето се забавляваше,както казах останах доволен от видяното :)

Циганите в Пловдив са доволни когато Ботев не печели.И те са хора макар че се женят на 12 :lol:
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 10 сеп 2011 23:20

whitesnake написа:
DALEBOTEV написа:Радващото е, че от малцинствата следят нашите мачове, само не знам кога се научиха да броят до хиляда....на български.

Сам го каза :lol: Малцинствата редовно са на вашите мачове и ги следят с интерес.Имаш повод за радост

Имаше предвид феновете на лиоко плд.Нали те са известни в цяла България като цигани.Почетния им президент и той им каза че са цигани.Голям смях :mrgreen:
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 10 сеп 2011 23:21

Аз се радвам за играта на нашето момче за Дпс отборчето не ми пука.
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
whitesnake
Контакти:

Мнениеот whitesnake » 10 сеп 2011 23:23

костенурк написа:
whitesnake написа:

Сам го каза :lol: Малцинствата редовно са на вашите мачове и ги следят с интерес.Имаш повод за радост

Имаше предвид феновете на лиоко плд.Нали те са известни в цяла България като цигани.Почетния им президент и той им каза че са цигани.Голям смях :mrgreen:

:lol: Папагала си повтаря,друго не може да измъдри.Не бе,имах предвид турците и помаците.На вас кой ви е президент ?
Последна промяна от whitesnake на 10 сеп 2011 23:25, променено общо 1 път.
Най-старият футболен клуб в България е:
Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 10 сеп 2011 23:25

kubik написа:Аз се радвам за играта на нашето момче за Дпс отборчето не ми пука.

Целия електорат на дпс в Пловдив са заклети лукумутифци.Столипиново аджисана шекера е със сарсе локомотифф.Дъщерята на един циганин не се ли ожени до 13,става стара мома :lol:

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 10 сеп 2011 23:32

костенурк написа:
kubik написа:Аз се радвам за играта на нашето момче за Дпс отборчето не ми пука.

Целия електорат на дпс в Пловдив са заклети лукумутифци.Столипиново аджисана шекера е със сарсе локомотифф.Дъщерята на един циганин не се ли ожени до 13,става стара мома :lol:

сега прочети малко и се ограмоти,на кой електората и началниците са от Дпс

За пореден път ФК Ботев служи за маша на ДПС при уреждане на партийни сметки. Основната легенда на клуба от 80те години - Атанас Пашев бе лице и кандидат в кампанията на ДПС - РОМА в смолянския и пловдивски регион още в първите демократични избори. Агробизнесбанк бе наречена от Ахмет Доган в Асеновград "Нашата банка" във времето, когято тя бе собственик и на жълто-черния клуб, а всеизвестен е факта, че в този град, както и в селата от региона преобладават фенове на Ботев, официално организирани във фенклуб, подкрепен от ДПС. Марин Бакалов е от село Долно Воден, сега квартал на Асеновград, откъдето взима в отбора Дормуш Саидходжа и Редван Хаджифейзула, последните двама в роднинска връзка с бившия мюфтия Хасан Али. В Управителния съвет на Банката присъства ДПС активистката Шерифе Мустафа.
През 2005 година кумецът на Димитър Христолов - Константин Писков бе избран за Заместник Кмет на Пловдив от квотата на ДПС, а вестник Меридиан Мач излезе със заглавие "Ботев застава зад ДПС". През изборите на същата година Атанас Пашев отново се кандидатира в Пловдив за народен представител с листата на Политическо движение "Евророма", в компанията на Азис и Тони Стораро. Жълто-черните пуснаха нарочна декларация срещу Димитър Христолов, дала началото на враждата помежду им, с основна причина обещани, но неизплатени суми от предизборната кампания.
В публичното пространство е добре позната тясната връзка на новите кандидат-собственици в лицето на Цветан Василев и Ирен Кръстева с партията на Ахмед Доган. И двамата открито я афишират, като сина на Ирен Кръстева - Пеевски, Народен представител от ДПС е често сниман и засичан в компанията на Василев.
По познатия сценарий, чрез един безобиден на пръв поглед битов инцидент, с участието на жълто-черни фенове, отново във фокуса е ДПС и партийната война в него за надмощие в мюфтийството. Отново първопричината е неразплатен алкохол, а вестниците насочват вниманието към уж случайно счупените прозорци на Джумаяджамия.
Последна промяна от kubik на 10 сеп 2011 23:47, променено общо 1 път.
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 10 сеп 2011 23:37

Няма да чета нищо циганите ги знае цяла България кои са :oops: Циганите гласуват за дпс,дпс е черно-бяло Вълчо е със сарсе лиокомотиф.

Потребителски аватар
whitesnake
Контакти:

Мнениеот whitesnake » 10 сеп 2011 23:43

костенурк написа:Няма да чета нищо циганите ги знае цяла България кои са :oops: Циганите гласуват за дпс,дпс е черно-бяло Вълчо е със сарсе лиокомотиф.

Ами защото не четеш и за това си толкова прост
Най-старият футболен клуб в България е:
Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г

kanar4o
Контакти:

Мнениеот kanar4o » 11 сеп 2011 00:17

Айде стига с тези простотии вече.
Наполседък не се вижда пловдив1926 (или аз влизам по-малко във форума) ,не се виждат и от наша страна провокатори толкова много.
Едните повтарят - "Къде Ви е президента ... ДПС ,малцинства ... "
Другите - "Сърсето ми е Лукумитиф ,цигани ,нелегални таксиджии".
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 11 сеп 2011 14:19

kanar4o написа:Айде стига с тези простотии вече.
Наполседък не се вижда пловдив1926 (или аз влизам по-малко във форума) ,не се виждат и от наша страна провокатори толкова много.
Едните повтарят - "Къде Ви е президента ... ДПС ,малцинства ... "
Другите - "Сърсето ми е Лукумитиф ,цигани ,нелегални таксиджии".

Тука е съдрания каскет бе как :lol:
Разрешава вътрешните неуредици с идола си Бранко ли Зрънко ли беше...

Върни се в “Футбол - България”