Усещане за дерби

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Re: Усещане за дерби

Мнениеот костенурк » 28 авг 2011 13:44

Темата е за мача между Сливен и Ботев ако имате да казвате нещо по нея добре,но не се навирайте тука да се сравнявате с отбора с най-много публика през изминалия сезон,въпреки че игра във В група. :idea: Знам че ви е болно че отбора ви не предизвиква интерес у пловдивската футболна общественост,и поритвате пред празни трибуни,въпреки гръмките обещания за купи и евротурнири,но това не е наш проблем за да ни занимавате с него,в тема за мач който 2000 пловдивчани изгледаха и не се игра в Пловдив. :idea:
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
1912chaflio
Контакти:

Мнениеот 1912chaflio » 28 авг 2011 13:52

fena написа:
костенурк написа:
fena написа:Доста веселка статйка. Става за разведряване в неделния следобед :lol:

Много весело наистина градския ти съперник във В и Б група да събира с пъти повече публика на мачовете си,от "елитния" представител на стрелочниците от жп-то.Голяма веселба. :lol:

Повече сте, само в болните ви жълти мозъци :idea:

Ей Вълчовци,когато на гостуване се съберете над 1000 фена ,тогава почнете да се слагате при големите и да коментирате :mrgreen:

Потребителски аватар
никки1912
Контакти:

Мнениеот никки1912 » 28 авг 2011 13:55

fena написа:
костенурк написа:
fena написа:Доста веселка статйка. Става за разведряване в неделния следобед :lol:

Много весело наистина градския ти съперник във В и Б група да събира с пъти повече публика на мачовете си,от "елитния" представител на стрелочниците от жп-то.Голяма веселба. :lol:

Хахаха, не знам дали си веселяк или го мислиш наистина, но и в двата случая ме разсмя :) :) :). Направи си справка с досегашните гостувания на двата отбора, и ще видиш истината , е може да вземеш успокоителни преди това, защото не знам как ще ти се отрази ;).
Настане вечер-месец изгрее, звезди обсипят свода небесен; гора зашуми, вятър повее, Балканът пее хайдушка песен!

Потребителски аватар
Fridtjof Nansen
Контакти:

Мнениеот Fridtjof Nansen » 28 авг 2011 13:57

nabokos написа:
Fridtjof Nansen написа:Спешно купувам видеозапис от този мач - шедьовър, за да го изгледам тази вечер на спокойствие, докато "Ман Ю" и "Арсенал" блъскат топката. ;)
П.П. Няма да мога да заспя тази нощ, че за "Левски" не се пишат такива глупости, пардон ... есета. :lol:

Я малката фритьофка, нямаше начин да не изпълзи и тя... :lol:

За това, колко е малка, питай най-близката си роднина, тя ще те осветли компетентно по въпроса. :mrgreen:
П.П. Гледай тати да не е наблизо... :lol:
Отборът ЦСКА е толкова Централен Спортен Клуб на Армията, колкото Банка ДСК е Държавна Спестовна Каса - две кухи, лишени от съдържание абревиатури от миналото.

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 28 авг 2011 14:16

fena написа:
костенурк написа:

единствената истина в това твърдение е, че има болни мозъци, но те не са в жълто!

Има си специализирани заведения, където с подходящи медикаменти има шанс да те излекуват!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 28 авг 2011 15:04

Свежа статия. Поздрави за фланелката на ПСЖ, само че малко пресилено за Лоран Льороа, посредствен играч беше. Даже преди 3-4 години изкара проби в Левски, ако не се лъжа и не го харесаха.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 28 авг 2011 18:12

nabokos написа:
ehh написа:Абе, каква е тази мания напоследък да се пускат подобни есета с по 1000 реда?! Реклама на сайтове ли правим, какво става?

Къде видя реклама на сайт?
Човека е отишъл на мач и е останал очарован, или теб те е яд, че не е намесено твоето отборче.... :lol:

Не, бе човек, говоря по принцип. Ти веднага се наежи, защото си помисли, че нападам Ботев. Спокойно, даже не съм прочел и ред от тази статия.
Точно за това говоря - това е форум, хората влизат за да разпуснат и обменят мнения в няколко реда. Мен лично ме отблъскват подобни есета.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
cookiemonsta
Контакти:

Мнениеот cookiemonsta » 28 авг 2011 21:19

Fridtjof Nansen написа:Спешно купувам видеозапис от този мач - шедьовър, за да го изгледам тази вечер на спокойствие, докато "Ман Ю" и "Арсенал" блъскат топката. ;)
П.П. Няма да мога да заспя тази нощ, че за "Левски" не се пишат такива глупости, пардон ... есета. :lol:

Не е нужно да купуваш, изкуството е безплатно :) Заповядай
http://www.youtube.com/user/bultratube#p/u/1/Bb3RUFXdWm0 - Първо полувреме
http://www.youtube.com/user/bultratube#p/u/0/fJf5wrUDGq4 - Второ полувреме

Иначе евала за ника, Fridtjof е може би най-големият пич, живял на тази земя, след Чък Норис :lol:

Върни се в “Футбол - България”