Даниел Златков бяга от Миньор?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Re: Даниел Златков бяга от Миньор?

Мнениеот sslevski » 18 авг 2011 17:07

v.r.s. написа:
sslevski написа:Отива Данито Златков в магазин за дрехи в Перник и пита продавачката дали имат комплект анцузи.
А тя втренчено отговаря:
За спорт или за сватба :)))

Ето заради такива работи напуска ПеУник Даниелчо......

Браво голям хуморист си, ставаш за шоуто на Слави, но да ти кажа, че доста истински софиянци бягат от София и идват да живеят в Перник, защото Столицата се напълни с комплексирани селяни като теб.

Извинявай ама е смешно да даваш мнение без да си компетентен аз поне ставам за нещо,а ти ако се погледнеш сам себе си ще съжалиш.И човек живеещ в село Дивотино и наричащ себе си жител на ПеУник е доста смешно не мислиш ли????
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 18 авг 2011 17:14

blue_lagoon написа:За да постъпи Златков така,значи си е опекъл работата. Ако няма готов вариант къде да отиде едва ли би постъпил така. Не можем да виним някой за това че иска по-добър живот. Като се изхвърлиха Миньоро и му поискаха 350 000 сега ще го загубят без пари. Чета тук как някакви пишат,как софиянци бягали в Перник :lol: Е няма такава тъпотия :lol: Да застане тоя умник дето ги пише тези простотий и да види колко кюмури пътуват всеки ден до София с Голфаците на работа. Ама то винкело си е винкел :lol:

Пич, перничани ходят, работят в София и се връщат вечер в Перник, докато софиянци бягат от София и се заселват да живеят в Перник, точно поради селянията в Столицата и заради тези, които петък тръгват към родните си места и неделя се връщат в София. Не е лошо да видиш колоните от коли и задръстванията в тези два дни. А, че много хора от София се заселиха тук е факт, професията ми е такава, че се срещам постоянно с хора и голям процент от тях са бивши жители на София, иначе да винкела си е винкел, но фактите са си факти.
Но това не е темата, а само отговорих на един от многото Столичани.
За това, че си е опекал работата сигурно е така, но от друга страна говори и, че е имал уговорка с представители на друг клуб за да постъпи по този начин. Което доказва, че не е коректен към клуба който 2 години му даде шанс да играе и да стане това което е.
Но няма значение, както се развият нещата-така, да е жив и здрав, няма незаменими може да е и за добро. Има момчета които им се дава шанс да се докажат и защо да не бъдат дори и по-добри от него.

blue_lagoon

Мнениеот blue_lagoon » 18 авг 2011 17:19

А той трябвало да е коректен към Миньор,а те към него не? Пернишка логика. Не познавам нито един софиянец,който да отишъл в Перник. Нямам нищо против обаче разни неуспели селяни откъде ли не ,да се махат в посока Перник. Ако тях броиш за Софиянци :lol: Може обаче като си толкова наточен да обясняваш как София ще се мести в Перник,да пуснеш тема въпрос и там да си кажат всички ,които са "избягали" от София в Перник :lol: . Аз самия ако трябва не дай си Боже да ида за нещо до Перник ....бих минал през Дупница и Кюстендил и .....ще пропусна Перник :lol:

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 18 авг 2011 17:21

sslevski написа:
v.r.s. написа:
sslevski написа:Отива Данито Златков в магазин за дрехи в Перник и пита продавачката дали имат комплект анцузи.
А тя втренчено отговаря:

Браво голям хуморист си, ставаш за шоуто на Слави, но да ти кажа, че доста истински софиянци бягат от София и идват да живеят в Перник, защото Столицата се напълни с комплексирани селяни като теб.

Извинявай ама е смешно да даваш мнение без да си компетентен аз поне ставам за нещо,а ти ако се погледнеш сам себе си ще съжалиш.И човек живеещ в село Дивотино и наричащ себе си жител на ПеУник е доста смешно не мислиш ли????

Мога да давам каквото си искам мнение, както и ти разбира се. И за какво трябва да съм компетентен в случая не разбрах, но може и да не знаеш значението на тази дума и си я написал просто така. Прав си, нали и аз това казах, че ставаш за хуморист в Шоуто на Слави. Иначе живея не в Дивотино, а в другият край на Перник в кв. "Изток" и вероятно по близо до центъра на София отколкото ти. А след като ти е смешно смей се, смехът е здраве, поне така казват.

fcmpbg
Контакти:

Мнениеот fcmpbg » 18 авг 2011 17:24

А тя втренчено отговаря:

С това ПеУник избиваш рибата.В Перник могат да казват буквата,,Р".

wiseman

Мнениеот wiseman » 18 авг 2011 17:27

Абе ,че тоя още не е ясно къде ще играе ,а се започна вече. Чак София У Пернико преместиха вече :o Пълен смях. Та кой нормален човек харесва Голфо и Перник :?: ;)

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 18 авг 2011 17:30

blue_lagoon написа:А той трябвало да е коректен към Миньор,а те към него не? Пернишка логика. Не познавам нито един софиянец,който да отишъл в Перник. Нямам нищо против обаче разни неуспели селяни откъде ли не ,да се махат в посока Перник. Ако тях броиш за Софиянци :lol: Може обаче като си толкова наточен да обясняваш как София ще се мести в Перник,да пуснеш тема въпрос и там да си кажат всички ,които са "избягали" от София в Перник :lol: . Аз самия ако трябва не дай си Боже да ида за нещо до Перник ....бих минал през Дупница и Кюстендил и .....ще пропусна Перник :lol:

Да и ръководството трябва да е коректно към него и доколкото съм запознат Вангелов винаги се е отнасял така, поне аз не се сещам за безобразни игри да са били наказвани и глобявани. Но когато получаваш в разстояние на няколко години заплата, която се равнява на годишната средна и то само за месец, е нормално да отидеш и да им кажеш -"Разтрогвам с отбора по тази и тази причина". Или пък след като го е направил вече да се обади и да им каже, че вече не е играч на Миньор, а не да се крие като мишка.
Е как ще познаваш софиянец който се е изместил в Перник като е избягал от София и е дошъл тук, то аз заради това ги познавам и мога да кажа, че са много свестни хора.

Потребителски аватар
NO MERCY
Контакти:

Мнениеот NO MERCY » 18 авг 2011 17:32

petrof написа:
Levskar_90 написа:На никой не му се живее в Перник :lol:

Да. Сигурно е по-добре в супермодерните софийски панелки в Люлин и Обеля при циганите... :lol:

Роналдо ще си пати от тая глупост дето е направил. Явно някой от "грандовете" го е подлъгал и той е тръгнал през просото, без да обмисли нещата. Ще видим какво ще стане, но според мен Златков ще си навлече само неприятности с тази постъпка.

Изявление от ръководството на Миньор - http://minyor.com/

[offtopic]Ей кюмюр черен слушай си там шабан, и много недей да ръсиш мозък какви имало в Люлин и Обеля[/offtopic]

Потребителски аватар
iori
Контакти:

Мнениеот iori » 18 авг 2011 17:37

Темата удари на избиване на комплекси :lol:
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]

wiseman

Мнениеот wiseman » 18 авг 2011 17:40

Да и ръководството трябва да е коректно към него и доколкото съм запознат Вангелов винаги се е отнасял така, поне аз не се сещам за безобразни игри да са били наказвани и глобявани. Но когато получаваш в разстояние на няколко години заплата, която се равнява на годишната средна и то само за месец, е нормално да отидеш и да им кажеш -"Разтрогвам с отбора по тази и тази причина". Или пък след като го е направил вече да се обади и да им каже, че вече не е играч на Миньор, а не да се крие като мишка.
Е как ще познаваш софиянец който се е изместил в Перник като е избягал от София и е дошъл тук, то аз заради това ги познавам и мога да кажа, че са много свестни хора.[/quote]
Ами то и ти си изключение. Звучиш разумно и пишеш добре. За съжаление познавам много Перничани и в огромната си част никак не са читави. Виждам и какво правят с разни щайги с пернишка регистрация из София. Не е това темата обаче. В много случаи зад такива разтрогвания на договори стои и вътрешен човек. Няма как хем да са били коректни към него,хем от Бфс да казват че прекратяват договора му заради неплатени заплати. Хич не съм преритал тоя да идва в Левски. И никой не е казал че ще идва. То сега който и да дойде в Левски все ще се провали. С тоя треньор и с тия боклуци "тарторите" Йовов и Гаджев.

Върни се в “Футбол - България”