Несебър - Нефтохимик 1-ви кръг Източна "Б" група

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
soad
Контакти:

Re: Несебър - Нефтохимик 1-ви кръг Източна "Б" група

Мнениеот soad » 09 авг 2011 22:29

Raoul_Duke написа:
отборът на Пловдив написа:Успех на Нафтата, мисля че няма да имат проблеми да завършат на първо място в тази слаба "Б' група. Може би, само Спартак Варна ще им бъде по сериозен опонент за това първо място.

Верно, че са слабички и двете Б-групи. Щом Банско не успяха да бият даже тото-паляците, прави сметка кво е нивото...

Не знам кое му е слабичкото на Изт. Б група точно. Всеки може да бие всеки, а тези, които покажат най-голямо постоянство ще играят в А група.

П.П. Победа за Нефтохимик с 2:0

Потребителски аватар
Taz
Контакти:

Мнениеот Taz » 09 авг 2011 22:32

Bartolomej написа:
отборът на Пловдив написа:Успех на Нафтата, мисля че няма да имат проблеми да завършат на първо място в тази слаба "Б' група. Може би, само Спартак Варна ще им бъде по сериозен опонент за това първо място.

И за кво да влазат в групата на майсторите . Отбори еднодневки има и сега и кел файда от тях . Дават само точки и уреждат мачове.
си стоят там на село и да им гледами резилите с истинските претенденти за А група като Спратак Вн ,НеСеБаРа , ЕТЪР , Ботев и Сливен .

А вие не сте ли еднодневка? То не бяхте Бургас-София-Каспичан, то не бяхте Айтос, а всъщност отборът чието име носите не съществува от доста години. А и всеки знае, че Бургас обича зелените, на времето като бяха в 6-цата редовно на Лазур ходиха по 10-12 хил., вие може да сте толкова само ако билетите ви са безплатни, има поне 2 томболи и раздават кебапчета без пари!

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 09 авг 2011 22:33

soad написа:
Raoul_Duke написа:

Верно, че са слабички и двете Б-групи. Щом Банско не успяха да бият даже тото-паляците, прави сметка кво е нивото...

Не знам кое му е слабичкото на Изт. Б група точно. Всеки може да бие всеки, а тези, които покажат най-голямо постоянство ще играят в А група.

П.П. Победа за Нефтохимик с 2:0

Имаше ирония към нелегалните бакшиши, но явно не си я схванал. Естествено, че източната Б, ще е много силна тази година. Да не кажа, че няма да отстъпва по нищо на т.нар. "елит". Най-малкото ще има повече феърплей и по-малко азиатско тото ;)
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
rado.
Контакти:

Мнениеот rado. » 09 авг 2011 22:41

Е те Етър не направиха ли и те отбор,а май и Доростол са силни,изобщо няма да им е лесно на Нафтата за първото място :roll: И все пак успех мисля,че те са най-достойни ;)

Потребителски аватар
никки1912
Контакти:

Мнениеот никки1912 » 09 авг 2011 22:53

Хахаха , Вълчовците много се слагат нещо а. Еее злобата им край няма. Успех Нафта и до година заедно в А група.
Последна промяна от никки1912 на 09 авг 2011 22:55, променено общо 1 път.
Настане вечер-месец изгрее, звезди обсипят свода небесен; гора зашуми, вятър повее, Балканът пее хайдушка песен!

Потребителски аватар
отборът на Пловдив
Контакти:

Мнениеот отборът на Пловдив » 09 авг 2011 22:53

rado. написа:

Е те Етър не направиха ли и те отбор,а май и Доростол са силни,изобщо няма да им е лесно на Нафтата за първото място :roll: И все пак успех мисля,че те са най-достойни ;)

Етър са слабички, а и мисля че не искат да влизат в "А" група поради липса на средства, което си пролича и от мача-бараж срещу Светкавица. Що се отнася до Доростол наистина са симпатичен отбор и им желая успех, но и там незнам как са с парите. Ясно е, че в тази група който има финанси за "А", той ще влезе. Иначе, ако сдружението от 2010г. не купува мачове и съдии, както беше във "В" група, трудно ще са в горната част на таблицата.
Все пак си държа на мнението, че Нафтата и Спартак Варна са главни фаворити за първото място.
90 години слава,
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 09 авг 2011 23:37

А вие не сте ли еднодневка? То не бяхте Бургас-София-Каспичан, то не бяхте Айтос, а всъщност отборът чието име носите не съществува от доста години. А и всеки знае, че Бургас обича зелените, на времето като бяха в 6-цата редовно на Лазур ходиха по 10-12 хил., вие може да сте толкова само ако билетите ви са безплатни, има поне 2 томболи и раздават кебапчета без пари!

За първи път отбор от Бургас игра в А група през далечната вече 1994 година . Мда ходиха не по 10-12 , а по 20-30 000 зрители на мачове на отворени врати . Да 10 години на заводското оборче се ходеше без вход .Е когато ЛукОйл- Нефтохим се отказаха от оборчето се наложи да се сложи и символичен вход от 2 левчета и стадиончето се изпразни . Така е ! Последва нормалното изпадане във В група ,където и си е бил винаги този клув - Строител Камено .
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

orion
Контакти:

Мнениеот orion » 09 авг 2011 23:43

Taz написа:
Bartolomej написа:

И за кво да влазат в групата на майсторите . Отбори еднодневки има и сега и кел файда от тях . Дават само точки и уреждат мачове.
си стоят там на село и да им гледами резилите с истинските претенденти за А група като Спратак Вн ,НеСеБаРа , ЕТЪР , Ботев и Сливен .

Наистина ме развесели,шопче! :lol: :)

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 09 авг 2011 23:57

Нафтата почва с успех 2-3, но ще им е трудно да се върнат в А група още следващия сезон.
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
Gruntax
Контакти:

Мнениеот Gruntax » 10 авг 2011 00:04

Bartolomej e нагледен пример до какви тежки мозъчни увреждания води дишането на лепило. Само не ми е ясно защо пише по форумите вместо да се е скрие в някоя кофа при положение, че неговият Чернокожец имаше 300-400 души публика на първия си мач от сезона.

Върни се в “Футбол - България”