ТВ излъчване на българското първенство
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- отборът на Пловдив
- Контакти:
Re: Кои мачове ще дава БНТ през новия сезон
Поне по три мача от кръг трябва да се предават. В събота един късен(от 20.00ч), за да може по време на другите да няма мач по ТВ, и в неделя един ранен, и един късен. Така според мен ще е най-добре.
Последна промяна от отборът на Пловдив на 31 юли 2011 22:39, променено общо 1 път.
90 години слава,
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
-
- Контакти:
И без туй не гледам селското БНТ,както и мнозина които познавам....върят ли мачове на Левски и ЦСКА нормалния човек сменя канала(освен ако не падат в мача да им гледа сеира и да им се подиграва) 

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
siniq_fen написа:fabregas_949 написа:Левски, Цска, Левски, Цска, Левски, Литекс, Цска, Левски, Цска.![]()
Левски, ЦСКА...![]()
![]()
Да не забравяме Левски и ЦСКА
- Udoji90
- Контакти:
Като фен на ЦСКА съм доволен, че ще дават 4 наши мача, които са извън София - гостуванията на Калиакра, Черно море, Ботев Враца (чак съм шокиран, че ще дават този) и Литекс. На домакинствата мога да ходя, дори да не ги дават. 
Лошото е, че ще дават само по 1 мач на кръг, а и основно ще се предават срещи на Левски и ЦСКА. Само 4
мача на Литекс ще бъдат предавани. Само по 2 мача ще дават на Локо Сф, Славия и Черно море, които също са от добрите отбори, а на Берое и Локо Пд - също от приличните отбори - ще дават едва по 1.
Калиакра, Миньор, Лудогорец, Ботев Враца, слава Богу, попадат някак си в програмата на БНТ. Светкавица, Видима и Монтана няма да бъдат предавани нито веднъж, което не е чак толкова нелогично, но е направо учудващо, че няма нито веднъж да видим Черноморец. Не знам кои мачове ще се дават по ТВ7 обаче.

Лошото е, че ще дават само по 1 мач на кръг, а и основно ще се предават срещи на Левски и ЦСКА. Само 4

Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- Udoji90
- Контакти:
Марти Камбуров написа:Хахаха к'во е т'ва бе майна.....????!! Цска ТВ? Пълен смях!!!!!!
Ти можеш ли да броиш??? Я виж колко мача на Левски има и ги сравни с тези на ЦСКА. На мен ми се струват малко равни на брой.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
veni__85 написа:Ето мачовете по БНТ през новия сезон:
2 кръг, Черно море – Левски
3 кръг, Калиакра - ЦСКА
4 кръг, Славия - Литекс
5 кръг, Миньор - Левски
...
а ето какво се изпуска да се гледа заради тези велики спектакли при това само за първите няколко кръга
13 август нюкасъл-арсенал
20 август арсенал-ливърпул
27 август ман.юн-арсенал
и т.н и т.н съпоставката е повече от смешна

- отборът на Пловдив
- Контакти:
Simo Smurfa написа:Дано ТВ7 да вземат поне по още 2 мача на кръг.Макар че едва ли от това ще намажат Локото.Толкова ми се ходи в Каварна ама....Радио Гонг.
Защо по радио Гонг? Нашия мач с Лудогорец в Каварна според мен 99.9% е залегнал в програмата на ТВ7. Този мач се явява най-интересния от първия кръг,така че, не вярвам да не го дават!
90 години слава,
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
ShooterMan написа:....върят ли мачове на Левски и ЦСКА нормалния човек сменя канала(освен ако не падат в мача да им гледа сеира и да им се подиграва)
АХахааа-това фенвоете на ЧМ сте уникални!!!!ахахаха-за разлика от вас ЦСКА и Левски имат мноооого повече от ваште 200 фена-на кой му пука изобщо за отборчето ви??

- Simo Smurfa
- Контакти:
Ако има 2 мача на седмица мога да ти кажа какво ще предават ТВ7-мача на Левски или ЦСКА в зависимост от това кой от двата отбора не дават по БНТ. 

На Светът има два цвята-Черно и Бяло.Всичко друго е излишна суета!!!
- fabregas_949
- Контакти:
veni__85 написа:siniq_fen написа:fabregas_949 написа:Левски, Цска, Левски, Цска, Левски, Литекс, Цска, Левски, Цска.![]()
Левски, ЦСКА...![]()
![]()
Да не забравяме Левски и ЦСКА
Допълваме с Литекс отново за малко разнообразие и се връщаме към основната рецепта... Левски, Цска, Левски, Цска...

[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]
Върни се в “Футбол - България”